Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Drakula terápia hajátültetés után

0 Komment

Korábban megismerkedhettünk már azzal, hogy mit is jelent pontosan a „Drakula”, más néven PRP terápia. A névválasztás nem véletlen, hiszen itt arról van szó, hogy a saját vérplazmánk segít abban, hogy valamilyen pozitív változást érjünk el. Nem csak a hajzatunkkal kapcsolatban, hanem sok más részen lehet alkalmazni ezt a kezelést, de minket most kifejezetten a fejbőr érdekel.

Ahogy azt már megtudhattuk, a hajhullásnak rengeteg különböző oka lehet. Vannak olyan esetek, amikor a hajszálak csak meggyengülnek, elvékonyodnak egyes hatások következtében, és ezért kezdenek el kihullani. Ilyenkor is segítségünkre lehet már önmagában a PRP terápia, de nem csak ezen esetekben érdemes alkalmazni.

A legnagyobb segítséget jelentheti ugyanis a hajátültetés utáni Drakula kezelés, hiszen rengeteg pozitív változást idéz elő. Sokkal gyorsabban gyógyul a fejbőr, kevésbé lesz érzékeny a műtéti terület, a bőrpír is hamarabb halványul a beavatkozás után és a beültetett hajhagymák is gyorsabban fognak regenerálódni.

E mellett természetesen a megmaradt, de vékonyabb hajszálakat is erősíteni fogja a kezelés, így sokkal hamarabb fogjuk elérni azt az eredményt, melyért egyáltalán tű alá feküdtünk, és ezáltal annak is előbb jön el az ideje, hogy kimerészkedjünk újra a mindennapokba.

Hatalmas előnyt jelent tehát, ha valaki a hajbeültetés mellett ezt a terápiát is igénybe veszi, és sokkal gyorsabban lesz túl ezen az időszakon. Ráadásul a kezelés teljesen mentes mind mellékhatásoktól, mind pedig allergiás reakcióktól, mely igencsak megnyugtató.

Ahogy minden beavatkozástól, a hajátültetéstől is tartanak az emberek, ami nem meglepő, hiszen akármennyire is gyarapszik az eljáráson átesett páciensek száma, még mindig nem mindenki ismeri ezt a végleges eredményt adó lehetőséget. Éppen ezért fontos a tájékozódás. A HairHungary Klinika már rengeteg kopaszodónak adta vissza nem csak a reményt, hanem a régi frizuráját is, illetve mindezt sok esetben még gyorsabbá is tette a Drakula terápiával. Minderről olvashatunk, ha szemezgetünk a műtéten átesett páciensek által vezetett blogokból, ami könnyebbséget és persze válaszokat is ad még felmerülő kételyeinkre.   

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a hajátültetésről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed