Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újabb híresség a HairHungary Klinikán

0 Komment

Chris Lawyer, a közismert magyar DJ a lehető legtermészetesebb és leghatékonyabb módszert szerette volna választani hajzatának dúsítására. Ezért esett a választása a PRP terápiára, melyet a HairHungary Klinikán végeztetett el.

A Drakula-, illetve sajátvér terápiaként is emlegetett eljárás akár különálló kezelésként is megállja a helyét, ha valakinek gyérülni kezd a frizurája. Abban az esetben, ha átmeneti hajhullásról beszélünk, illetve, ha genetikai vagy bármilyen más eredetű kopaszodásunk még nagyon az elején tart, érdemes ezt a hajterápiát választani.

hajhullás kopaszodás hajgyérülés hairhungary chris lawyer dj zenész híresség prp terápia hajterápia kezelés drakula terápia

Az eljárás segítségével ugyanis a meglévő, elvékonyodott hajszálak újra megerősödnek, és az aktív hajhullás akár már egy hónap elteltével is megállhat. Ezt követően a hajzat tapintása is tömöttebbé válik. A PRP terápia tehát nagy segítséget jelent a kezdeti kopaszodás szakaszában, és megoldást jelenthet olyan átmeneti hajhullás okozta károkra is, melyeket egyedül nem tud könnyen és gyorsan helyrehozni szervezetünk.

Másrészt alkalmazhatjuk a sajátvér terápiát a hajbeültetés kiegészítő kezeléseként is, mivel rengeteg pozitív hatásával könnyíti a gyógyulást, és az eredményességet is növeli. Mindenképpen érdemes tehát meggondolnunk a lehetőségét annak, hogy a saját anyag – vérünkből kinyert vérsavó - segítségével erősítsük meg frizuránkat.  

Ez a hajterápia tehát egy átfogó segítséget jelent több, hajzatunkat érintő gondunkra is. Magáról az eljárásról, illetve annak menetéről a nemzetközileg is elismert zenész beszámolóját megtekinthetik a HairHungary oldalán, melyben említésre kerül az is, hogy milyen félelmekkel nézhet szembe egy ilyen eljárás előtt a páciens.

Az biztos, hogy ha valaki tenni akar frizurájáért, az nem fog csalódni a kezelésben. Mivel hajzatunk az  egyik központi eleme kinézetünknek, fontos, hogy ha probléma van vele, az ellen tegyünk is minél előbb. Hiszen, ha jól akarjuk érezni magunkat saját bőrünkben, illetve frizuránkban, akkor nem mehetünk el a gondok mellett.

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu


> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Öregítő kopaszság

0 Komment

A kopaszodást valahogy mindig azzal együtt emlegetjük, hogy az ember idősödik, és megkezdődnek az öregedéssel járó folyamatok. Ám a genetikai eredetű kopaszodásra korántsem igaz, hogy csak az idősebb korosztályra jellemző, sőt, nagyon sok fiatalt érint. A legrettegettebb hatás pedig az, hogy sokkal öregebbnek nézünk ki miatta.

Az öröklött hajhullás főként a férfiakra jellemző, és többször már a 20-as éveikben megindul. A kopaszodás térnyerésének formája és gyorsasága is függ természetesen a genetikától, illetve attól, hogy ki mit tesz meg annak érdekében, hogy ezt a folyamatot egy kicsit lelassítsa.

Sokan váltanak ilyenkor stílust, és a kopaszságot választják, de ehhez kell, hogy legyenek megfelelő adottságok is. Sajnos nem mindenkinek áll jól ez a kinézet, a legtöbb esetben akár éveket is öregíthet a hajzat hiánya. Huszonévesen öregnek érezni magunkat pedig kész csapás, ami a mindennapokra is rányomja bélyegét.

Az idősödő kinézet eleve zavaró lehet, de ha például ráadásul a párunk fiatalabb, vagy fiatalosabb, akkor még inkább előtörhetnek belőlünk a kinézet okozta szorongások. Nem szabad hagyni ilyenkor, hogy úrrá legyen rajtunk a félelem, hiszen az tönkreteheti az életünket. Inkább megoldás után kell nézni minél előbb.

A kopaszodást ugyanis egy darabig le lehet lassítani, illetve ki lehet tolni az idejét annak, hogy látványos legyen. Vannak például olyan külső használatú szerek, mint a FolliOne termékek tagjai, melyek kifejezetten segítenek ebben. Emellett a külső szerek kiegészítéseként választhatunk akár olyan hajterápiát is, mint a PRP kezelés, mely segíti a hajhullás lelassítását, illetve az újbóli hajszálak vastagodását.

Ezt a terápiát egyébként a hajátültetés sikerességének fokozására is használják, ami akkor jön szóba, ha már annyira előrehaladott a kopaszodás, hogy csak ez segíthet. A hajbeültetés egy biztos és végleges megoldást nyújt a kopasz területek eltűntetésére. Így nyugodtan kijelenthetjük, hogy ha időben lépünk hajzatunk megóvása érdekében, akkor győzelmet arathatunk még az öröklött kopaszodás felett is, és nem kell félnünk attól, hogy éveket var nyakunkba a fránya genetika.

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a lehetséges kezeléseket:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Válás és szakítás

0 Komment

Arról beszéltünk már, hogy a sok stressz és a lelki megterheltség mennyire nagy károkat tud okozni szervezetünkben. Érzelmeink viharai pedig lehetnek hirtelenek, vagy lassú lefolyásúak, közben teljesen felőrlőek. Az egyik leggyakoribb oka a lelki bajoknak nem más, mint a szakítás vagy a válás, és ez sajnos mindkét nemben hatalmas nyomokat képes hagyni.

Ilyen helyzetben a legnagyobb gondot az jelenti, hogy a válás, illetve a szakítás már csak a jéghegy csúcsa, és előtte akár nagyon hosszú időszakon keresztül húzódhat a megpróbáltatás. Ez pedig nem csak szomorúsággal és sok könnyel járhat, hanem bizony testi jelei is lehetnek.

Nem csak hirtelen bekövetkező trauma okozhatja ugyanis például hajunk hullását, hanem a hosszabban elnyúló, fájdalmas időszak is képes hajzatunkra bélyeget nyomni. A kilátástalanság, a csalódottság és a félelem mind olyan érzések, melyek csak még inkább táplálják a feszültséget és a stresszt, amiről pedig már mindenki tudja, hogy mihez vezethet frizuránk terén.

Az elválás pedig, akármennyire is egy rossz időszak lezárását jelenti, hatalmas nagy törést jelenthet még akkor is, ha úgy érezzük, lélekben már felkészültünk rá. Ilyenkor szervezetünknek sokkal nagyobb támogatásra van szüksége ahhoz, hogy ne legyenek maradandó károk. Amennyiben szükséges, keressünk fel inkább szakembert, akivel át tudjuk beszélni problémáinkat, és aki megoldást tud nyújtani nekünk borongós napjainkban. Fontos a stressz feloldása is, amit elérhetünk akár meditációval, jógával, vagy egyéb testmozgással. Nyugtató vagy éppen feszültséget kiadó hatása lehet egyes zenéknek is, melyek egyéntől függően képesek a problémák csillapítására. Akármit is teszünk ilyenkor magunkért, az a fontos, hogy minél előbb kezdjük el. Vegyük észre, ha szükségünk van segítségre, és haladjunk azon az úton, mely a nyugalomhoz vezethet.

Amennyiben ilyen időszakban vagyunk, és hajzatunk állapota olyannyira megromlik, hogy az hajhulláshoz is vezet, talán az lehet az egyik legnagyobb vészcsengő. Az ilyen fajta hajgyérülés persze csak átmeneti, amennyiben kezelni kezdjük a kiváltó problémát. Persze az is előfordulhat, hogy a hajzat regenerálódása sokkal több időt vesz igénybe, mint szeretnénk, ilyenkor segítségünkre lehet például a prp-terápia. Más jellegű hajhullás esetén viszont lehetséges, hogy csak a hajátültetés képes visszaadni régi frizuránkat, mely beavatkozás most június 15.-ig kedvezményesen érhető el Klinikánkon.

 

A részletekért látogasson el a HairHungary Klinika honlapjára:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296


> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

 

Csak álom a hosszú haj?

0 Komment

Bár nagy divatja van most a rövidebb frizuráknak ismét, azt azonban nem lehet firtatni, hogy a hosszú haj mindig is trendi marad – és nem csak a hölgyek körében. Azonban ahhoz, hogy szépen megnőjön hajzatunk, sok esetben nem elég az akarat, tenni is kell érte. Ismertetünk most pár tippet, amit ha betart valaki, elérheti az álomhosszú hajat.

Első sorban ki kell iktatnunk egy tévhitet, miszerint minél többször vágatjuk, annál gyorsabban nő. Ez egyáltalán nem igaz, viszont mindenképpen érdemes tényleg vágatni a hajzatunkból 2-3 havonta. Méghozzá azért, mert így sokkal egészségesebben fog kinézni, hiszen mindig megválunk a töredezett és elvékonyodott hajvégektől. Tehát, ha növesztjük a hajunkat, akkor is muszáj tényleg vágatni belőle mindig, de nem azért, mert attól gyorsabban nőne.

hajhullás kopaszodás hajveszteség hairhungary hajátültetés mezoterápia prp prp terápia hajnövesztés hajápolás hosszú haj hajvágás

Másrészt nagyon fontos, hogy legyünk türelmesek, hiszen a haj növekedése egy olyan folyamat, amely nem gyorsítható. Persze fontos táplálnunk és ápolnunk ahhoz, hogy a hajhagymák életerősen működjenek, és ez néha valóban rásegít az egészséges növekedésre.

Ezen kívül kényeztessük mindig frizuránkat balzsamokkal vagy különböző, akár saját magunk által elkészített pakolásokkal, hiszen minél egészségesebb a hajszálak szerkezete, annál kevesebbet kell levágni belőlük, így annál hosszabb lesz hajzatunk.

Egyet azonban ne felejtsünk el! A hosszú haj még több törődést igényel, hiszen sokkal több káros hatásnak van kitéve, már csak a saját súlya miatt is. Ha nem vagyunk körültekintőek, akkor sajnos hiába lesz szép hosszú a hajunk, előfordulhat akár hajhullás is a sok károsodás következtében. Ilyenkor érdemes újra inkább egy rövidebb frizurát választani, hogy a hajzat regenerálódhasson, illetve főként, hogy a hajhagymák is helyre jöhessenek.

Persze ez nem azt jelenti, hogy minél hosszabb a haj, annál nagyobb a hajhullás előfordulásának esélye. Ráadásul nagyobb fokú hajveszteséget rengeteg okból kifolyólag észlelhetünk magunkon. Amennyiben nem jövünk rá, hogy mi lehet a baj, forduljunk szakemberhez, mert az is lehet, hogy komoly gond húzódik a háttérben. Segítségünkre lehet a hajzat helyreállításában a prp-terápia, vagy mezoterápiás kezelés is, de ha például a genetika okozza a kopaszodást, csak a hajátültetés jöhet szóba. Ezen beavatkozás segítségével viszont újra tervezhetjük majd, mennyire hosszú frizurát szeretnénk.

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a hajátültetésről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Ördögi kör

0 Komment

Sokan szokták mondani, hogy ne gondoljunk a rossz dolgokra, hessegessük el a félelmeket, és főként ne mondjuk ki azt, ha valami rossz sejtelmünk van, mert ezekkel képesek vagyunk bevonzani magát a problémát, amitől rettegtünk. Akármennyire is hiszünk ebben, vagy sem, bizony akadnak olyan gondok, melyek valóban kialakulhatnak csak azért, mert félünk tőlük. És mi ez, ha nem egy ördögi kör?

Lehetséges, hogy először hihetetlennek tűnik, hogy mire képes az emberi szervezet, mégis muszáj beszélnünk erről a fajta problémáról, hogy mindazok, akik ebben az ördögi körben szenvednek, kikerülhessenek belőle, és ha lehet, akkor még időben.

A hajhullást ugyanis tényleg okozhatja az, ha folyamatosan félünk attól, hogy ki fog hullani a hajunk. Lehetséges, hogy a hajzatnak nem lenne semmi baja, és még kiváltó tényezők sem fenyegetnének minket, illetve a genetika sem nyomná ránk a kopaszodás bélyegét, mégis elindul a hajhullás folyamata. Ennek pedig nem más az okozója, mint a rettegés.

Természetes, hogy mindenki szeretne jól kinézni, illetve ragaszkodik a megszokott megjelenéséhez, de általában az a normális, ha csak akkor kezdünk el félni a kopaszodástól, ha annak egyértelmű jelei vannak. Sokan viszont már pár kihullott hajszáltól képesek megijedni, pedig a mindennapi hajveszteség egy mértékig teljesen természetes.

Azzal azonban, hogy félnek attól, mi következhet be, azt eredményezik, hogy bizony könnyen be is következik. A félelem érzése, a kinézetünk átalakulásától való rettegés ugyanis egy állandósuló stressz helyzetet teremt, ami önmagában elég ahhoz, hogy beinduljon a hajhullás.

Ebből csak akkor tudunk kikerülni, ha észrevesszük a saját magunk által kreált stressz eredményeit, és ahelyett, hogy még inkább begörcsölnénk, képesek vagyunk elhinni, hogy a folyamat megállítható. Ez nagyon nehéz, és sok esetben csak segítséggel érhető el.

Persze az sem könnyű, hogy rájöjjünk, ez áll a kopaszodás hátterében, ezért érdemes minél előbb kivizsgáltatni hajhullási problémánkat, hiszen rengeteg más is állhat a háttérben. Segítséggel pedig kezelhető a stressz feldolgozása is, illetve, a hajzatban előforduló károkra is vannak különböző megoldások. Ilyen lehet például a mezoterápia, vagy a prp kezelés is, melyek célzottan segítik a frizura regenerálódását.

 

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a lehetséges kezeléseket:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

«
12

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed