Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Blogok a hajbeültetésről

0 Komment

A blogolás ma már egy nagyon elterjedt formája annak, hogy minél több emberhez eljuttassuk véleményünket, leírhassuk tapasztalatainkat, és megosszunk olyan részleteket, melyek sokak számára új tudást, esetleg segítséget is jelenthetnek. A hajbeültetésről szóló blogok böngészése pedig elengedhetetlen, ha valaki hajátültetés előtt áll, vagy éppen még meg sem hozta a döntését.

A HairHungary Klinka már rengeteg kopaszodónak adta vissza a régi külsőt azzal, hogy nem kell többé magasodó homlokvonallal és egyre gyérebb frizurával szemezniük a tükörben. Az öröklött kopaszodásra egyetlen gyógyírt jelentő eljárás ezzel együtt az önbizalmat is visszahozza, és eredménye végleges. Ennek ellenére nem meglepő, hogy még mindig nagyon sokan félnek vagy ódzkodnak a beavatkozástól.

Mint minden műtéti eljárás előtt, természetes, hogy kétségek és kérdések vannak bennünk a hajátültetés előtt is. Sokan először inkább megpróbálnak beletörődni a kopaszságba, minthogy belevágjanak, de aki eldöntötte már, hogy a tűk alá fekszik, abban is felmerülhet kétely vagy aggodalom.

Éppen ezért nagyon ajánlatos ilyenkor körbenézni kicsit a neten, és tanulmányozni mások történeteit. Válaszokat kaphatunk akár olyan kérdésekre is, melyek nem is jutottak addig eszünkbe, és ami mindennél fontosabb, láthatjuk az eredményeket. És mi lehet annál nagyobb nyugtatás és bizonyíték, minthogy mindenki elégedett, aki eddig átesett ezen a beavatkozáson?

Olvashatunk az eljárás előtti időszak érzelmeiről, megtudhatjuk, milyen lehet átélni magát a hajátültetést, és képeket láthatunk a már több hónapos eredményekről is. Ez egyfajta támaszt jelenthet, és persze sokkal könnyebb lesz a döntés, hogy mit válasszunk. Az elfogadhatatlan kopaszságot, vagy az addig megszokott, régi külsőt?

A HairHungary által összeállított oldalunkon korábbi, és aktívan blogoló páciensek véleményeit, részletes leírásait olvashatjuk, melyek mindegyike illusztrálva van fotókkal. Szemezgessen az irományok közül, hogy segítségére legyenek a döntésben, vagy éppen a felkészülésben!

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a hajátültetésről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

A szexi Hugh Jackman

0 Komment

Nők milliói bomlanak utána már csak a képernyőn keresztül is, a szexi filmsztár ugyanis nem csak megnyerő arccal, hanem valóban igazi, férfias kisugárzással rendelkezik. Már rengeteg szerepben láthattuk, azonban valljuk be, mégiscsak akad olyan átalakulás, ami nem feltétlenül áll jól neki.

Ugyanis még farkasként is megnyerőbb a kinézete annál, amilyennek „A forrás” című filmben láthatjuk, legalábbis az egyik jelenetsorozatában nem a legtökéletesebben néz ki. Persze, valószínűleg az alkotóknak pont ez volt a célja, viszont ezzel együtt megtudhattuk – és nem biztos, hogy erre a hölgyközönség annyira vágyott is -, hogy milyen lenne a filmsztár kopaszon.

Sajnos a válasz mindenképpen az, hogy ha a színész kopaszodni kezdene, akkor a legjobb, amit tehetne, az a hajbeültetés lenne, hiszen hajzatával az egész karaktere, férfias és szexi kinézete a semmibe veszne. Ezt pedig valószínűleg sem ő maga, sem pedig a nézők nem szeretnék.

Számos férfit ér el hamar a kopaszodás, általában pedig öröklött jellegű hajgyérülésről beszélhetünk, és bizony nagyon sokuknak – ugyancsak, mint Hugh Jachman-nek – nem éppen a legelőnyösebb frizura a hajatlan fejtető. A tarságot pedig vagy elfogadjuk, vagy elkezdünk küzdeni ellene, de sajnos a genetikai úton elkezdődő kopaszodásnak nem szab gátat semmiféle gyógyszer vagy kozmetikum.

Ebben az esetben tényleg csak a hajátültetés lehet segítségünkre, ami viszont végleges megoldást ad mindazoknak, akik a beavatkozás mellett döntenek. Az eljárást követően pedig nem kell félnünk újabb hajhullástól azokon a területeken, melyekre a tarkótáji hajzatból ültettek, hiszen ezek a hajszálak ugyanúgy fognak viselkedni, mint előző helyükön, és nem hullnak ki.  

Mivel az arcunk karakterét nagymértékben befolyásolja a hajunk és annak viselése, ezért érthető, hogy amint kopaszodni kezdünk, felborul az addigi kép.  Nem kell azonban beletörődnünk abba, amibe igazából soha nem is tudnánk teljesen. Válasszuk a hajbeültetés adta lehetőséget inkább, mellyel megmaradhat önbizalmunk, addigi sármos kinézetünk és persze visszatérhet régi hajzatunk is.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a hajátültetésről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Jim Carrey változásai

0 Komment

Az természetes, hogy a színészek legnagyobb művészete abban rejlik, hogy filmről-filmre, karakterről-karakterre teljesen más arcot képesek mutatni, eljátszani. A különböző figurák életre keltése nem kis feladattal jár, sem a szereplők szempontjából, sem pedig a maszkosok, sminkesek, kellékesek számára.

Jim Carrey-t rengeteg különféle karakter bőrébe bújva láthattuk már, és ezer arcot mutatott már nekünk a sokak által „gumiarcú” jelzővel emlegetett sztár. Nem mehetünk el azonban amellett, hogy bizony a való életben sem kerüli a változásokat mostanában. Bár hosszú éveken keresztül megszokhattuk, hogy általában egy bizonyos frizurával láthatjuk a képernyőnkön, nemrég több átváltozáson is keresztülment a magánéletében hajzata.

Ha minden igaz, egy szakítás miatt vágatta le szinte teljesen kopaszra hajzatát pár évvel ezelőtt, idén pedig nem csak hosszabb frizurával, hanem terjedelmes szakállal jelent meg a közönség előtt. Nem tudni, hogy ez pontosan miért pattant ki a fejéből, mindenesetre a világsztár jobban tenné, ha visszatérne az eredeti verzióhoz, és a már megszokott külsővel láthatnánk újra.

Egy biztos, a kopaszság szintén nem állt jól neki, éppen ezért, ha bármikor gond lenne hajzatával, mindenképpen érdemes lenne elgondolkodnia majd a hajbeültetésen, hiszen ez az egyetlen olyan végleges, és biztos megoldás, mely segítséget nyújthat a férfias, öröklött jellegű kopaszodóknak.

Ugyan azt láthatjuk, hogy a hajhullás veszélye egyelőre nem fenyegeti, és reméljük, hogy nem is fogja, azért ezt a lehetőséget mindenképp szem előtt kellene tartania, ha kopaszodni kezdene. A mindennapi életben sem áll mindenkinek jól a kopaszság, pedig rengetegen küzdenek már idejekorán ezzel a problémával. Nagyon fontos, hogy először az okokat derítsük ki szakember segítségével, és amint megtudjuk, hogy genetikai kopaszodásról van szó, már csak annyi a dolgunk, hogy eldöntsük: beletörődünk, vagy inkább felvesszük a kesztyűt?

A hajátültetés tökéletesen orvosolja ugyanis ezt a problémát, de nem mindenki tudja egyből meghozni a döntést. A HairHungary Klinika több páciense is vezetett már éppen ezért olyan blogot, melyből megismerhetjük a saját szemszögükből az eljárás menetét, illetve az eredményeket.

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

A hajátültetés fáj?

0 Komment

Nemrégiben egyik celebünk vetette fel a gondolatot, hogy a hajátültetés biztos nagyon fájhat, ezért valószínűleg ő nem feküdne a tűk alá. De vajon helyes-e a feltevés, hogy ez a beavatkozás valóban fájdalmakkal jár, vagy csak feleslegesen félünk ilyen részletektől, esetleg ilyen indokokkal próbáljuk kihúzni magunkat az alól, hogy meghozzuk a döntést?

Természetesen hiába terjed el egyre jobban a hajátültetésről szóló sok pozitív bejegyzés és beszámoló, sajnos még mindig nagyon sokan nem ismerik, hogy tulajdonképpen miről is szól egy ilyen eljárás, mivel jár, és mi várható utána.

A HairHungary Klinika pedig már rengeteg kopaszsággal küzdőnek adta vissza az elfelejtett frizurát, és ezzel együtt a korábbi kinézetet, ami valljuk be, igencsak pozitív változást jelent mindazoknak, akik hamar kezdték elveszíteni hajzatuk nagy részét. Emellett blogoldalt is vezetnek, akik átestek már a beavatkozáson, így mindenki választ tud kapni felmerülő kérdéseire és kétségeire.

A hajátültetést egyébként egy teljesen felszerelt, steril és a lehető legnagyobb kényelmet biztosító hajplasztikai műtőben végzik Klinikánkon. Ahhoz, hogy az eljárás ideje alatt a páciens el tudjon lazulni, hallgathat zenét, nézhet filmet, vagy akár internetezhet is. Mivel a beavatkozást helyi érzéstelenítéssel végzik, így semmilyen fájdalomtól nem kell tartani. A páciens maximum csak érzetszerűen fogja tapasztalni, hogy épp munka folyik a fejtetején, fájdalommal azonban egyáltalán nem kell számolni.

Tehát, akit a fájdalomtól való félelem tart vissza attól, hogy kopaszságával szembenézzen, és jelentkezzen az egyetlen végleges és biztos megoldást nyújtó eljárásra, annak itt az ideje, hogy elhiggye, ettől tényleg nem kell tartania.

A hajátültetés után nem csak az eredmény lesz biztos, hanem az is, hogy a páciens teljesen kicserélődik, sokkal jobban fogja érezni magát bőrében és főleg új frizurájában. Ráadásul a beültetett hajszálak már sosem fenyegetnek azzal, hogy újra kihullanának, így nyugodtan dőlhetünk majd hátra, és csak azzal kell foglalkoznunk, hogyan, merre fésüljük majd hajzatunkat.

 

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Beckham kopaszodik?

0 Komment

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy David Beckham nem csak az egyik legfelkapottabb sztár a mai napig, hanem bizony stílusával és eleganciájával milliók szemében lehet példakép. A futballista amellett, hogy éveken keresztül a legkeresettebb labdarúgók közé tartozott, folyamatosan elkápráztatja a hölgyeket is.

Amellett, hogy rúgja a bőrt, még modellként is, illetve reklámszerepekben is láthatjuk a mai napig, ami nem meglepő, hiszen amikor a sármot, a megnyerő külsőt és a stílust osztogatták, az nem kétséges, hogy ő bizony többször is sorban állhatott. Az egyik legmeghatározóbb vonzereje többek szerint a frizurájában rejlik, melyet nagy szeretettel változtatgatott az évek során. Most azonban felmerült a kérdés, hogy a híresség vajon nem kopaszodik-e, és ha igen, akkor talán áteshetett már hajátültetésen?

Korábban ugyanis címlapokra került pár kép, melyen kissé gyérebb, sőt, néhol igencsak kopaszabb területek látszódnak frizuráján. Ugyan akkor a sztár azt nyilatkozta, hogy nem vágna bele egy hajbeültetésbe, manapság megint dús és hibátlan hajzattal áll a kamerák előtt.

Amennyiben csak átmeneti állapot volt nála a haj gyérülése, valószínűleg elegendő volt számára néhány kezelés vagy különböző készítmények alkalmazása ahhoz, hogy frizurája ilyen szépen rendbe jöjjön, azonban, ha őt is az öröklött kopaszodás jelei érték utol, akkor csakis a hajátültetés oldhatta meg problémáit.

Nagyon sok sztár nem szereti bevallani, hogy átestek esetleg valamilyen beavatkozáson, pedig a hajátültetésen nincs mit szégyellni. Hiszen ez az egyetlen olyan végleges és biztos megoldás, ami segíthet a genetikai úton ránk törő kopaszodáskor. Ráadásul az ilyen fajta hajritkulást elősegíti az is, ha valaki aktív sportolóként éli életét, éppen ezért nem kizárt, hogy Beckham-nél is erről lehetett szó.

Akárhogy is, a futballsztár frizurája most újra kifogásolhatatlan, és az is biztos, hogy ha újra előbukkannának kopasz foltok, akkor mindenképpen el kell gondolkoznia a hajátültetésen – akár először, akár másodjára esne át ezen a beavatkozáson -, hiszen a szinte már védjegyévé vált tökéletességet nagyban beárnyékolná a kopaszság.

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a HairHungary Klinika által kínált, lehetséges kezelésekről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed