Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az internet útvesztője

0 Komment

A hajátültetés ma már egyre inkább ismertté váló módszer a kopaszodás jeleinek orvoslására, azonban még mindig rengeteg a kérdőjel. Ha valaki arra az elhatározásra jut, hogy változtatni szeretne frizuráján az eljárás segítségével, még mindig messze áll az igazi döntéstől, hiszen csak ilyenkor kezdődik el az információszerzés maratonja.

Persze sokan lehetnek olyan szerencsések, hogy egy ismerősük, vagy egy barátjuk ismerőse átesett hajbeültetésen, vagy legalább hallott már valaha az eljárásról, mégis természetes, hogy a döntés előtt az internetet bújjuk válaszokért. Azonban, ha nem vigyázunk, könnyen egy útvesztőben találhatjuk magunkat, ahol csak még több kérdés születik meg fejünkben.

De hogyan érhetjük el, hogy a temérdek információ között igazi válaszokat találjunk? A hajátültetés felé vezető út egyik legfontosabb mérföldköve a klinika kiválasztása, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kezek közé kerülünk egy ekkora változás közben.

Ahhoz, hogy ki tudjuk szűrni, hova érdemes menni, mindenképpen érdemes megfigyelni, hogy hol kezelnek bennünket emberbarátian például. Ha csak a hétköznapi ember számára érthetetlen szakkifejezésekkel találkozunk egy weboldalon, ahol egyáltalán nem törekednek arra, hogy ezeket legalább elmagyarázzák, akkor nyilván tovább kell keresnünk. Azt is érdemes megfigyelnünk, hogy az érthetően jelenlévő marketing mellett mennyire találunk más információkat is, melyek lényegesek lehetnek számunkra. Végül, de nem utolsó sorban talán a legfontosabb az, hogy referenciák után kutassunk, és nézzük meg jól, hogy milyen eredményeket és véleményeket találunk.

A HairHungary Klinika éppen ezért vezette be a blogolással járó kedvezményt, hiszen ezzel egyrészt a hajátültetésen átesett páciensek is nyernek, de főként nagy segítséget adhatnak azok számára, akik még a döntés előtt állnak. Saját történetükön keresztül megismerkedhetünk a beavatkozás előtti időszak érzelmi oldalával, a műtét menetével és azzal, hogy a végleges eredményig min mennek át az emberek. Ez nem csak válaszokat adhat, hanem bemutatja a hajátültetés jó és persze nehezebb pillanatait is, többféle stílusban, megközelítésben és egyedi, saját történetekben.

Keresse fel a HairHungary Klinika honlapját, és ismerje meg jobban szolgáltatásait:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Blogok a hajbeültetésről

0 Komment

A blogolás ma már egy nagyon elterjedt formája annak, hogy minél több emberhez eljuttassuk véleményünket, leírhassuk tapasztalatainkat, és megosszunk olyan részleteket, melyek sokak számára új tudást, esetleg segítséget is jelenthetnek. A hajbeültetésről szóló blogok böngészése pedig elengedhetetlen, ha valaki hajátültetés előtt áll, vagy éppen még meg sem hozta a döntését.

A HairHungary Klinka már rengeteg kopaszodónak adta vissza a régi külsőt azzal, hogy nem kell többé magasodó homlokvonallal és egyre gyérebb frizurával szemezniük a tükörben. Az öröklött kopaszodásra egyetlen gyógyírt jelentő eljárás ezzel együtt az önbizalmat is visszahozza, és eredménye végleges. Ennek ellenére nem meglepő, hogy még mindig nagyon sokan félnek vagy ódzkodnak a beavatkozástól.

Mint minden műtéti eljárás előtt, természetes, hogy kétségek és kérdések vannak bennünk a hajátültetés előtt is. Sokan először inkább megpróbálnak beletörődni a kopaszságba, minthogy belevágjanak, de aki eldöntötte már, hogy a tűk alá fekszik, abban is felmerülhet kétely vagy aggodalom.

Éppen ezért nagyon ajánlatos ilyenkor körbenézni kicsit a neten, és tanulmányozni mások történeteit. Válaszokat kaphatunk akár olyan kérdésekre is, melyek nem is jutottak addig eszünkbe, és ami mindennél fontosabb, láthatjuk az eredményeket. És mi lehet annál nagyobb nyugtatás és bizonyíték, minthogy mindenki elégedett, aki eddig átesett ezen a beavatkozáson?

Olvashatunk az eljárás előtti időszak érzelmeiről, megtudhatjuk, milyen lehet átélni magát a hajátültetést, és képeket láthatunk a már több hónapos eredményekről is. Ez egyfajta támaszt jelenthet, és persze sokkal könnyebb lesz a döntés, hogy mit válasszunk. Az elfogadhatatlan kopaszságot, vagy az addig megszokott, régi külsőt?

A HairHungary által összeállított oldalunkon korábbi, és aktívan blogoló páciensek véleményeit, részletes leírásait olvashatjuk, melyek mindegyike illusztrálva van fotókkal. Szemezgessen az irományok közül, hogy segítségére legyenek a döntésben, vagy éppen a felkészülésben!

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a hajátültetésről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed