AJÁNLÓ
 
09:22
2015. 12. 15.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:22
2015. 12. 15.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:22
2015. 12. 15.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:22
2015. 12. 15.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:22
2015. 12. 15.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jim Carrey változásai

0 Komment

Az természetes, hogy a színészek legnagyobb művészete abban rejlik, hogy filmről-filmre, karakterről-karakterre teljesen más arcot képesek mutatni, eljátszani. A különböző figurák életre keltése nem kis feladattal jár, sem a szereplők szempontjából, sem pedig a maszkosok, sminkesek, kellékesek számára.

Jim Carrey-t rengeteg különféle karakter bőrébe bújva láthattuk már, és ezer arcot mutatott már nekünk a sokak által „gumiarcú” jelzővel emlegetett sztár. Nem mehetünk el azonban amellett, hogy bizony a való életben sem kerüli a változásokat mostanában. Bár hosszú éveken keresztül megszokhattuk, hogy általában egy bizonyos frizurával láthatjuk a képernyőnkön, nemrég több átváltozáson is keresztülment a magánéletében hajzata.

Ha minden igaz, egy szakítás miatt vágatta le szinte teljesen kopaszra hajzatát pár évvel ezelőtt, idén pedig nem csak hosszabb frizurával, hanem terjedelmes szakállal jelent meg a közönség előtt. Nem tudni, hogy ez pontosan miért pattant ki a fejéből, mindenesetre a világsztár jobban tenné, ha visszatérne az eredeti verzióhoz, és a már megszokott külsővel láthatnánk újra.

Egy biztos, a kopaszság szintén nem állt jól neki, éppen ezért, ha bármikor gond lenne hajzatával, mindenképpen érdemes lenne elgondolkodnia majd a hajbeültetésen, hiszen ez az egyetlen olyan végleges, és biztos megoldás, mely segítséget nyújthat a férfias, öröklött jellegű kopaszodóknak.

Ugyan azt láthatjuk, hogy a hajhullás veszélye egyelőre nem fenyegeti, és reméljük, hogy nem is fogja, azért ezt a lehetőséget mindenképp szem előtt kellene tartania, ha kopaszodni kezdene. A mindennapi életben sem áll mindenkinek jól a kopaszság, pedig rengetegen küzdenek már idejekorán ezzel a problémával. Nagyon fontos, hogy először az okokat derítsük ki szakember segítségével, és amint megtudjuk, hogy genetikai kopaszodásról van szó, már csak annyi a dolgunk, hogy eldöntsük: beletörődünk, vagy inkább felvesszük a kesztyűt?

A hajátültetés tökéletesen orvosolja ugyanis ezt a problémát, de nem mindenki tudja egyből meghozni a döntést. A HairHungary Klinika több páciense is vezetett már éppen ezért olyan blogot, melyből megismerhetjük a saját szemszögükből az eljárás menetét, illetve az eredményeket.

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed