Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Idei sapkadivat

0 Komment

Mint minden öltözéknél, a sapkák terén is változik a divat szinte évről évre. Most nem csak azt fogjuk megvizsgálni, hogy milyen stílusú fejfedők hódítanak az idei télben, hanem azt is, hogy mi a legjobb hajzatunknak, illetve hogyan viseljük hajunkat a sapka alatt úgy, hogy ne kelljen búcsút intenünk a gondosan elkészített frizurának.

Még mindig nem vesztették aktualitásukat az usánka sapkák, melyeknek köszönhetően nem csak fejünket, hanem füleinket és nyakunkat is eldughatjuk a zord hideg elől. Ez minél prémesebb belül, annál melegebb és persze annál szebb is.

A kötött sapik is újra hódítanak, főleg, ha pár csillogó kiegészítő díszíti őket. Nagy elismerésnek örvend az is, ha a fejfedő és a sál ugyanolyan színű és ugyanabból az anyagból készült. A kötött sapkák választéka kimeríthetetlen, azonban a leginkább kedvelt változatai a nagy, bő, hátrahajló darabok.  

Ha laza frizurát hordunk, akkor megelőzhető, hogy tönkretegye elkészített hajzatunkat ez a ruhadarab, ha viszont összekötött copfot szeretnénk épp viselni, azt is megtehetjük. Egyetlen szabályt kell ilyenkor betartani, méghozzá azt, hogy a copf ne a sapka alá kerüljön – ami esztétikailag is zavaró -, hanem ott fogjuk össze hajunkat, ahol a fejfedő már véget ér. Ez nem csak praktikus, de divatos megoldás is.

Akármilyen stílust választunk sapkák terén, egy nagyon fontos dolgot nem szabad elfelejtenünk. Amellett, hogy ezek a téli kiegészítők védik hajunkat a hideg időtől, a kíméletlen széltől, arra is oda kell figyelnünk, hogy amint meleg helyiségbe érünk, vegyük le őket. Ugyanis ha magunkon hagyjuk, akkor fejbőrünk be fog izzadni, ami ha egyre gyakrabban fordul elő, akkor bizony nem várt károkat is okozhat.

Ebben az időszakban tehát fokozottan kell figyelnünk hajunk ápolására, a haj megfelelő védelmére. Amennyiben mégis észlelünk kiszáradást, korpásodást, vagy a szokásosnál eltérő mértékű hajhullást, mindenképpen szakértő segítséghez kell fordulnunk, hiszen ott már más problémáról is lehet szó. Gondunkat megoldhatja a kiváltó okok megszüntetése is, de persze ez nem mindig elég, ilyenkor kerülhet szóba az egyes készítmények és kezelések alkalmazása, vagy ha más nem segít, akkor a biztos és végleges hajátültetés.

Bővebben a hajhullás okairól és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Kedvezménycsokor a HairHungary-nél

0 Komment

A mai anyagias világban rengetegen nem teszik meg azt, amit igazán szeretnének, és nem hoznak meg olyan döntéseket, melyekkel akár az egész életvitelük megváltozhatna csak azért, mert sajnálják rá a pénzt. Pedig nagyon nagy változások következhetnének be, ha néha bizony meghajolnánk saját vágyaink előtt, főleg akkor, ha ezt ésszerűen megtehetjük, megóvva pénztárcánk tartalmát is.

A kopaszodás problémája számos embert érint, mégis kevesen gondolkoznak el azon, hogy szakértő segítséghez kellene fordulniuk. Pedig nem csak hajzatukat nyerhetnék vissza, hanem régi életüket is, mert akármilyen furcsán is hangzik, bizony, akinél drasztikusan megindul a haj ritkulása, azt ez nagymértékben zavarhatja, és negatívan befolyásolja életét.

hajhullás kopaszodás kopasz foltok hairhungary hajátültetés hajbeültetés hajbeültetés blog hajszálak kedvezmény novemberi kedvezmény egészséghitel részletfizetés

Természetesen a hajátültetés mellett való döntés meghozatala nem egyszerű, azonban aki eddig úgy határozott, hogy visszavarázsoltatja hajkoronáját, az elégedetten és jó érzéssel néz ma már a tükörbe. Ahhoz, hogy ez a lehetőség egyre több ember számára jelenthessen biztos és végleges megoldást, a HairHungary Klinika most fantasztikus kedvezménycsokorral járul hozzá.

hajhullás kopaszodás kopasz foltok hairhungary hajátültetés hajbeültetés hajbeültetés blog hajszálak kedvezmény novemberi kedvezmény egészséghitel részletfizetésKlinikánkon ugyanis azok, akik november végéig jelentkeznek az eljárásra, nagyon jó áron – amit eddig csak azok igényelhettek, akik több mint 5000 hajszál átültetésére szorultak - juthatnak hozzá hajszálaik beültetéséhez, legyen szó akár csak kisebb kopasz területekről. Ezen felül további 10% engedmény jár mindazoknak, akik élményeik megosztásával segítik a döntés előtt állókat, és blogot vezetnek saját beavatkozásuk előzményeiről, eredményeiről.

Ez még mindig nem minden. Hiszen további könnyebbséget nyújthat az, hogy lehetőség van hosszú lejáratú egészséghitel igénybevételére is, vagy akinek a maximum 6 hónapos, kamatmentes részletfizetés tetszik jobban, azt is választhatja.

Ezen feltételek mellett már sokkal könnyebben meghozhatjuk a döntést, hogy akarunk-e új külsőt, új frizuránkkal, vagy sem. Aki belevág, az biztosan nem fogja megbánni, hiszen az eredmény tényleg végleges lesz, és a kopaszság rémét örökre elfelejthetjük.

> Hajbeültetés kedvezményprogram (november 30-ig)

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika

Átesni egy hajbeültetési műtéten

0 Komment

Előző cikkünkben a hajátültetést megelőző érzelmekről, a döntéshozatal okairól és a műtét előtti izgalmakról olvashattunk a páciensek szemszögéből. Most azt gyűjtöttük össze, hogy akik belevágtak, hogyan estek át magán a műtéten, milyen apróságokra figyeltek fel, és milyennek érzékelték a körülményeket.

Természetesen nem mindegy, hogy az emberhez hogyan állnak hozzá. Ezt sokan ki is emelik írásaikban, melyből láthatjuk, hogy a családias, kényelmes környezet mennyire fontos egy ilyen beavatkozás során.

„A doktornő és az asszisztensek nagyon kedvesen fogadtak, jó hangulat volt. Én a biztonság kedvéért kértem egy nyugtatót az alanyi jogon járó vérzéscsillapító mellé, de lehet, hogy nem lett volna rá szükség.” (Egy hajbeültetés története – blog)

„Kedves fogadtatásban volt részem. A Doktornő először elbeszélgetett velem, hogyan is fog zajlani a hajbeültetés, majd az asszisztensnők levágták olyan rövidre a hajamat, amilyen legalább 10 éve nem volt már :)” (Gergely hajbeültetése)

hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary  SafeSystem-FUE2 RokkerZsoltti hajbeültetés blog műtét érzéstelenítés páciensek

A műtét első része feltűnően mindenkit meglepett, mivel a páciensek haját először leborotválják. Aztán jön az a rész, amitől mindenki tart, ez természetes is, viszont amint belekezdenek, el is száll a nagy félelem. Mivel a műtéti folyamat érzéstelenítéssel kezdődik, maximum ez okozhat apró fájdalmat, ami valljuk be, senki számára sem kibírhatatlan. A beavatkozás többi részét ugyan észleli a páciens, de fájdalommal nem jár.

„Hősiesen eltűrtem, hogy a tarkómat úgy elérzéstelenítsék, mint egy bukósisak, így szinte érzelemmentesen konstatáltam, hogy apró fúrógéppel, - ami a SafeSystem-FUE2 lényege és ami egyben jelenleg a legmodernebb eljárásnak számít Magyarországon -, apró csatornákat fúrjanak hajhagymáim köré, néha megérezve, amikor áttör a fúrószár.. „ (Rokker Zsoltti hajátültetése)

„A műtét során mindenki nagyon figyelmes volt velem, ha bármilyen érzékenységre, fájdalomra panaszkodtam azonnal adták is az érzéstelenítőt.” (Zsolt hajátültetése)

Összefoglalva a páciensek legtöbbje valamennyire tartott az eljárástól, de aztán a kedves légkör, a magas fokú odafigyelés enyhítet az izgalmakon. A műtét pedig akármennyire is ijesztően hat – a steril környezet és a tű sokakat megrémiszt -, mégis az érzéstelenítés után már egyáltalán nem tűnik olyan félelmetesnek. Egy biztos, senki nem bánta meg, hogy ráfeküdt arra a bizonyos székre.

Következő cikkünkből kiderül, hogyan élték át a páciensek az első kritikus hetet a műtét után. Addig is szemezgessenek hajbeültetés blogjaink között, és tudjanak meg többet a hajátültetésről azoktól, akik átestek már ezen a beavatkozáson:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!

www.hairhungary.hu

Tavaszi méregtelenítés

0 Komment

Mindenki életében jó, ha néha kicsit számot vet magával és a szervezete egészségével. Nagyon fontos, hogy időnként ténylegesen és intenzívebben figyeljünk oda arra, hogy mi kerül a tányérra és a pohárba, hiszen ha nem törődünk ezzel egész évben, akkor bizony ez nagy károkat is okozhat.

Az igazi méregtelenítésre nagyon kevesen vállalkoznak, hiszen olyan megvonásokkal jár, melyet nem mindenki képes betartani. Pedig higgyük el, hogy ha néha végigcsinálunk egy-egy ilyen kúrát, annak szervezetünk igencsak örülni fog. Méregtelenítésre pedig az egyik legjobb időszak a tavasz. Mivel télen takarnak a ruhák, sokszor esünk bele olyan csábításokba, melyeket egyébként nem tennénk meg. Ezen felül ott van a karácsonyi dőzsölés, és a sok olyan mellékes apróság, mint a forró csoki és forralt bor, melyeket nem is veszünk számításba sokszor fogyasztásukkor. Ugyanakkor a téli időszakban sokkal kevesebb zöldséget és gyümölcsöt fogyasztunk, ami a vitaminháztartásunkban meg is látszik.

A méregtelenítés tehát nagyon szükséges folyamat. Többek között a haj és a hajhagymák is nagyon érzékenyek a méreganyagokra, így egy ilyen kúra a frizuránk regenerálódását is segíti, és sok esetben akár elejét veheti a hajhullásnak is. Egy méregtelenítő kúra után hajunk, bőrünk és körmeink is ragyogni fognak, nem beszélve arról, hogy szervezetünk többi része is hálás lesz, akár több kilótól is megszabadulhatunk közben.

Hajhullás és kopaszodás több okból is kialakulhat, többek között amiatt is, mert nem figyelünk oda, hogy egészségesen táplálkozzunk. Ezen felül viszont rengeteg más oka is lehet, így ha nagyobb hajritkulást tapasztalunk magunkon, akkor minél előbb ki kell deríteni, mi is áll a háttérben. Szakértő segítséghez fordulva megtudhatjuk, mi orvosolhatja problémánkat, ami lehet egy mezoterápiás kezelés, vagy a biztos és végleges megoldást nyújtó hajátültetés is.

Tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ralph Fiennes külseje már nem a régi

0 Komment

Napjainkban is vetítik még azt a filmet, melyben a sztár főszerepet kapott, melynek címe „Grand Budapest Hotel”. A sok kritika mind el van ragadtatva a színész játékától, amit el is várhatunk tőle, hiszen egyszerűen zseniális, minden filmjében hibátlanul játssza el a karaktereket. A színészi tehetsége tehát a régi, ami külsejéről ugyanakkor már nem mondható el.

Ralph Fiennes-t két igencsak lebilincselő film segítségével ismerhették meg a nézők, az egyik volt „Az angol beteg”, a másik pedig „A napfény íze”, melyek láttán nők milliói olvadoztak a képernyők és mozivásznak előtt. Most viszont csak egy kedves úriember arcát láthatjuk, ugyanis a régi sárm sajnos már kihunyni látszik belőle. Természetes, hogy az idő vasfoga mindenkit elkap egyszer, azonban a színész néhány rosszul választott apró részlettel ezt még inkább hangsúlyozza, női rajongói bánatára.

A sztár haja már elég régóta ritkul, ezért korábban láthattuk őt a hétköznapi életben nagyon rövidre vágott frizurával, ami elég jól palástolta a kopaszodási problémáját. Azonban manapság hosszabb hajzatot visel, és sok esetben még szakállat is növeszt hozzá, kihangsúlyozva ezzel kopaszságát.

Míg sok munkatársa - mint például a legújabb filmben is szereplő Edward Norton – nem törődött bele a kopaszságba, és a ritkás haj megoldásaként a hajátültetést választotta, Ralph Fiennes-t úgy tűnik, kicsit sem aggasztja új külseje. Persze amíg ilyen elismert sztár, és ilyen külsővel is tökéletesen forog a szekere, addig lehetséges, hogy nem is fog törődni továbbra sem kinézetével.

Ahogy a sztárokat, sajnos minket, hétköznapi embereket is elérhet a hajhullás problémája. Ennek több oka is lehet, mint például az öregedés, a genetika, de korábban is bekövetkezhet kopaszodás olyan okok miatt, mint gyógyszerek mellékhatásai, helytelen életmód, túl sok stressz vagy hormonális problémák. Amíg tehetünk ellene, ne törődjünk bele, hanem kérjünk inkább szakértő segítséget. Attól függően, hogy mi áll a háttérben, meg lehet állítani, vagy legalább az okozott károkon lehet segíteni.

 

Keresse fel a HairHungary Klinikát, és ismerje meg a különböző megoldásokat hajhullásra:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed