AJÁNLÓ
 
08:36
2014. 11. 20.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
08:36
2014. 11. 20.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
08:36
2014. 11. 20.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
08:36
2014. 11. 20.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
08:36
2014. 11. 20.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kedvezménycsokor a HairHungary-nél

0 Komment

A mai anyagias világban rengetegen nem teszik meg azt, amit igazán szeretnének, és nem hoznak meg olyan döntéseket, melyekkel akár az egész életvitelük megváltozhatna csak azért, mert sajnálják rá a pénzt. Pedig nagyon nagy változások következhetnének be, ha néha bizony meghajolnánk saját vágyaink előtt, főleg akkor, ha ezt ésszerűen megtehetjük, megóvva pénztárcánk tartalmát is.

A kopaszodás problémája számos embert érint, mégis kevesen gondolkoznak el azon, hogy szakértő segítséghez kellene fordulniuk. Pedig nem csak hajzatukat nyerhetnék vissza, hanem régi életüket is, mert akármilyen furcsán is hangzik, bizony, akinél drasztikusan megindul a haj ritkulása, azt ez nagymértékben zavarhatja, és negatívan befolyásolja életét.

hajhullás kopaszodás kopasz foltok hairhungary hajátültetés hajbeültetés hajbeültetés blog hajszálak kedvezmény novemberi kedvezmény egészséghitel részletfizetés

Természetesen a hajátültetés mellett való döntés meghozatala nem egyszerű, azonban aki eddig úgy határozott, hogy visszavarázsoltatja hajkoronáját, az elégedetten és jó érzéssel néz ma már a tükörbe. Ahhoz, hogy ez a lehetőség egyre több ember számára jelenthessen biztos és végleges megoldást, a HairHungary Klinika most fantasztikus kedvezménycsokorral járul hozzá.

hajhullás kopaszodás kopasz foltok hairhungary hajátültetés hajbeültetés hajbeültetés blog hajszálak kedvezmény novemberi kedvezmény egészséghitel részletfizetésKlinikánkon ugyanis azok, akik november végéig jelentkeznek az eljárásra, nagyon jó áron – amit eddig csak azok igényelhettek, akik több mint 5000 hajszál átültetésére szorultak - juthatnak hozzá hajszálaik beültetéséhez, legyen szó akár csak kisebb kopasz területekről. Ezen felül további 10% engedmény jár mindazoknak, akik élményeik megosztásával segítik a döntés előtt állókat, és blogot vezetnek saját beavatkozásuk előzményeiről, eredményeiről.

Ez még mindig nem minden. Hiszen további könnyebbséget nyújthat az, hogy lehetőség van hosszú lejáratú egészséghitel igénybevételére is, vagy akinek a maximum 6 hónapos, kamatmentes részletfizetés tetszik jobban, azt is választhatja.

Ezen feltételek mellett már sokkal könnyebben meghozhatjuk a döntést, hogy akarunk-e új külsőt, új frizuránkkal, vagy sem. Aki belevág, az biztosan nem fogja megbánni, hiszen az eredmény tényleg végleges lesz, és a kopaszság rémét örökre elfelejthetjük.

> Hajbeültetés kedvezményprogram (november 30-ig)

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed