Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A várva várt, végleges eredmény

0 Komment

Azt, amikor eldönti az ember, hogy kopaszodása már olyan mértékű, hogy bizony fontos lépésre kell elszánnia magát, és azt, amikor körülbelül egy évvel a hajátültetési műtét után tükörbe tekint, bizony rengeteg különböző időszak köti össze, telis tele érzelmekkel, félelmekkel, bizakodással, reménykedéssel, majd egyre nagyobb megelégedéssel.

Az elmúlt hetekben végigkísérhettük cikksorozatunkban azon páciensek élményeit, akik meg is írták blogjaikban, hogyan mentek keresztül a hajbeültetési eljáráson és az azt követő időszakon. Most nézzük meg azt, mennyire voltak elégedettek a végleges eredménnyel, és hogyan vélekednek arról, megérte-e belevágni ebbe az egészbe.

„Látványos és hasznos volt a beavatkozás, mert legfeljebb annyit szoktak mondani akik nem ismernek:- kissé elkezdtél kopaszodni! Ám két éve már majdhogynem kopasz is voltam!” (RokkerZsoltti hajátültetése)

„A „régi” és „új” hajszálaim közötti különbséget nem lehet észrevenni, összefésülve is tökéletesen mutatnak egymás mellett, … azaz nem lehet egymástól megkülönböztetni őket. Ez nem olyan egyértelmű dolog, ugyanis sok múlik a beültetés minőségén, és ahogy az eredmény mutatja én ilyen műtétben részesültem a HairHungary-nél. Boldog vagyok, hogy minden ilyen szépen alakult!” (András hajátültetése)

„…az eredmény számomra tökéletes, elég ha csak megnézzük, honnan indultunk ;)” (Robi hajbeültetése)

„Még egy kicsit most is egy csodának érzem,mert ha nézem a műtét előtti képeket akkor ledöbbenek. Aki még bizonytalan azt csak bátorítani tudom, hogy vágjon bele és forgassa vissza az idő kerekét ,mert az eredmény mindent megér!” (Zoltán hajbeültetése)

A hajátültetés adta változások tehát mindenki életében pozitívan hatnak, hiszen nem csak új/régi frizurával lettek gazdagabbak, hanem egy olyan átalakulásnak lehettek a tanúi, amelyen saját maguk mentek keresztül. Az új külső, a beavatkozás tökéletessége meghozta a gyümölcsét, és ezt nem csak maguk a páciensek, de a környezetük is elismerően nyugtázzák. Azok pedig, akiknek esetleg újabb műtéten kell átesniük a tökéletes eredmény eléréséhez – ez magas fokú kopaszság esetén sokszor elengedhetetlen -, nyugodt szívvel, izgalommentesen és magabiztosan vágnak bele ismét, hiszen tudják, hogy ebből csak jó sülhet ki.

Ismerje meg jobban a hajátültetési eljárást, és a HairHungary Klinikán nyújtott magas szintű hozzáállásról olvasson hajbeültetési blogjainkban:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Hajátültetés után fél évvel

0 Komment

Cikksorozatunkban sorra vesszük a hajbeültetés előtti és utáni időszakokat, melyek meghatározóak a pácienseket nézve, és megismerjük az ő saját gondolataikat minderről. Ha valaki még csak fontolgatja, hogy belevág a hajátültetésbe, vagy éppen előtte áll, nagyon is fontos támogatást tud nyerni azzal, ha sorstársai szemszögéből láthatja a történéseket. Most megnézzük azt, hogy mi a helyzet fél évvel a beavatkozás után.

Az eljárást követően különböző szakaszok vannak. Először – ahogy előző cikkünkben olvashattuk – az új hajszálak növekedésnek indulnak, majd egy természetes folyamat részeként elkezdenek kihullani, amitől mindenki megijedne, ha nem kapna megfelelő tájékoztatást arról, hogy erre számítani kell. Ezt egy olyan újabb három hónap követi, amikor ismét növekedést tapasztalhatunk, és lassan, de biztosan kezd kialakulni a végleges eredmény. Nézzük meg, hogyan élték ezt át pácienseink:

„Szeptemberben végre elmondhattam, hogy hajam visszanyerte korábbi formáját, és elöl lényegesen dúsabb, mint korábban volt.” (Tamás hajátültetése)

„Több mint fél év telt el a hajbeültetésem óta és a frizurám már pöndörödik a fejem felett, mint valami edelényi Elvisz Prézlinek! ... A hajamra sokszor rácsodálkoznak a kopaszodó ismerőseim, akik megszokták, hogy ugyanolyan tempóban ritkult a frizurám, mint nekik. Most megdöbbenve nézik, hogy teljesen meghajasodtam!” (RokkerZsoltti hajbeültetése)

hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary páciensek rokkerzsoltti hajbeültetés blog

„Szerintem tök jó! Nyilván nem olyan, mint 18 éves koromban, de fél évvel ezelőtti állapothoz képest nagyon hurrá!:)!! Hálás vagyok mindennek és mindenkinek, amiért ez sikerült.” (Hajátültetésem története – blog)

Egy biztos. Miután szembetűnő változásokon mennek keresztül, mindazok, akik átestek a hajbeültetésen, bizony elégedettek és egyre jobban kezdik megszokni azt, hogy már semmi nem olyan a frizurájukkal kapcsolatban, mint a műtét előtt. Nagyon jó érzés lehet, ha már nem a kopaszság a megszokott, hanem az, hogy bizony nekik is van mit fésülni, zselézni és természetesen a tükörben vizsgálni, mennyire jó az új frizura, és időről időre csak egyre jobb.

A végleges eredmény eléréséről, a teljes elégedettségről és arról, hogy ennek a módszernek köszönhetően milyen „új” emberként tudnak magukra tekinteni a páciensek, következő cikkünkben olvashatnak.

Addig is tudjanak meg mindent a hajátültetésről, és olvasgassák hajbeültetés blogjainkat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

3 hónappal a műtét után

0 Komment

Cikksorozatunkban azon pácienseink szemszögéből ismertetjük meg a hajátültetési eljárás menetét, és az ő saját gondolataikat, akik már átestek ezen a beavatkozáson. A műtétet megelőző, illetve közvetlen a műtét utáni érzelmekről már olvashattunk, most a beavatkozás után 3 hónappal időzünk el egy kicsit.

Ez ugyanis ismét egy sorsdöntő korszak, hiszen ekkorra már nem csak növöget az új helyén a hajzat, hanem bizony hullogatnak is ki az új hajszálak. Ez elsőként rémisztő lehet, pedig ez nem más, mint egy természetes hajhullási folyamat, amitől nem kell tartani. De lássuk, hogyan látják ezt maguk a páciensek.

„Időnként figyelgetem, hogy épp hullanak, vagy nőnek-e az új hajszálak, egyelőre úgy tűnik, hogy továbbra is inkább fogynak, de ez normális – a forgatókönyv szerint a harmadik hónap tájékán lesz a legkevesebb a létszámuk, majd onnan indul meg az egységes növekedés.” (Hajbeültetés után – blog)

hajhullás hajbeültetés hajátültetés műtét páciensek hairhungary 3 hónap hajnövekedés hajbeültetés blog

„Leginkább abból vettem észre, hogy tovább növekvő hajam ismét régi formáját kezdte fölvenni: hátul és oldalt sűrű, elöl pedig jóval ritkább, rövidebb és gyengébb volt… Ám a család egészen jó hírrel fogadott. Mint elmondták - a homlokom középső részén, ahol a hajbeültetés történt, sok apró fekete hajszál kandikál kifelé - egészen sűrűn és fiatalosan.” (Tamás hajátültetése)

„1 hónap elteltével viszont elkezdett hullani és 1,5 hónappal a beültetés után már szinte az összes beültetett haj kihullott. Ezt már a műtét előtt jelezték, hogy így fog történni, úgyhogy nagy meglepetés nem ért ezzel kapcsolatosan.” (Zsolt hajbeültetése)

A fent olvasott részletekből tehát láthatjuk, hogy akármennyire is ijesztő lehet az, hogy az újonnan beültetett hajszálak megválnak tőlünk, a személyes konzultációknak, és a Klinika teljes körű odafigyelésének köszönhetően, miszerint a pácienseket minden apróságról és lehetséges történésről tájékoztatnak, mégis el tudják hinni, hogy ez természetes folyamat, és bizakodva várják a lassan, de biztosan közeledő végeredményt.

Következő cikkünkből megtudhatják, mi várható a beavatkozás után fél évvel, addig is szemezgessenek hajbeültetés blogjainkból, és keressék fel a HairHungary Klinikát, ha bármilyen kérdésük van a hajátültetéssel kapcsolatban:

 HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Cikksorozatunkban eddig a hajátültetést megelőző indokokról és érzelmekről, valamint magáról a műtét menetéről olvashattunk a páciensek gondolatain át. Most az első kritikus hétről tudunk meg többet, ami a beavatkozáson keresztül ment embereknél ugyancsak olyan izgalmas, mint akár maga a műtét.

Természetesen itt is, mint minden más műtét után bizony odafigyelést igényel a beavatkozással járó minden apró részlet, melyre a pácienseknek maguknak kell gondot fordítaniuk, ha azt akarják, hogy az eredmény valóban megfelelő legyen. Lássuk, hogyan élték ezt át, és pontosan mikre kellett feltétlen vigyázniuk:

„… egy hétig kell a fiziológiás sóoldattal permeteznem a beültetés helyét, és víz nem érheti azt. Két párnával kell aludnom és csak a hátamon feküdhetek éjszaka. Az utcára kimozdulni nem javasolt egy hétig, mert a nagy hideg sem tesz jót a frissen beültetett graftoknak.” (Egy hajbeültetés története – blog)

„A doktornő egyébként is "kiadta parancsba", hogy kerüljem az izzadást, a meleget és fizikai terhelést legalább 2 hétig. Őszintén szólva a legnehezebben azt lehetett kibírni, hogy nem sportolhattam az első időszakban.” (Harsányi Gergely hajátültetése)

hajbeültetés hajátültetés hajbeültetés blog hajhullás kopaszodás harsányi gergely első kritikus hét műtét páciensek Szuper Levente

„… - a műtét után egy hétig javasolt az önkéntes szobafogság, egyrészt a biztonságos gyógyulás miatt, másrészt hogy ne ijeszd halálra az embereket a homlokodtól az orrod felé haladó púp (felszívódó érzéstelenítő) keltette bizarr látvánnyal.” (Hajbeültetés után – blog)

„Egyetlen dolog zavart csak. Az, hogy nem moshattam  hajat az első héten…” (Hajbeültetés nőknek – blog)

A műtét utáni első hét tehát annyiban kritikus, hogy nem ajánlott kimozdulni, illetve alvás szempontjából sem biztos, hogy a legkényelmesebb módon kell elhelyezkedünk azért, mert az újonnan beültetett graftok nem érintkezhetnek a párnákkal. Ezek az apró kellemetlenségek viszont úgy tűnik, hogy nem szegték a páciensek kedvét, a blogokból kiderül, hogy mindenki, mint egy kisangyal, betartotta a mondottakat, és így átlépve aztán a nehéz időszakot eljöhetett a jóleső felismerés ideje, hogy az új hajszálak növögetni kezdenek.

A következő időszakról megtudhatnak többet jövő heti cikkünkből, addig is olvasgassák hajbeültetés blogjainkat, és ismerjék meg közelebbről a hajátültetési eljárást:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Átesni egy hajbeültetési műtéten

0 Komment

Előző cikkünkben a hajátültetést megelőző érzelmekről, a döntéshozatal okairól és a műtét előtti izgalmakról olvashattunk a páciensek szemszögéből. Most azt gyűjtöttük össze, hogy akik belevágtak, hogyan estek át magán a műtéten, milyen apróságokra figyeltek fel, és milyennek érzékelték a körülményeket.

Természetesen nem mindegy, hogy az emberhez hogyan állnak hozzá. Ezt sokan ki is emelik írásaikban, melyből láthatjuk, hogy a családias, kényelmes környezet mennyire fontos egy ilyen beavatkozás során.

„A doktornő és az asszisztensek nagyon kedvesen fogadtak, jó hangulat volt. Én a biztonság kedvéért kértem egy nyugtatót az alanyi jogon járó vérzéscsillapító mellé, de lehet, hogy nem lett volna rá szükség.” (Egy hajbeültetés története – blog)

„Kedves fogadtatásban volt részem. A Doktornő először elbeszélgetett velem, hogyan is fog zajlani a hajbeültetés, majd az asszisztensnők levágták olyan rövidre a hajamat, amilyen legalább 10 éve nem volt már :)” (Gergely hajbeültetése)

hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary  SafeSystem-FUE2 RokkerZsoltti hajbeültetés blog műtét érzéstelenítés páciensek

A műtét első része feltűnően mindenkit meglepett, mivel a páciensek haját először leborotválják. Aztán jön az a rész, amitől mindenki tart, ez természetes is, viszont amint belekezdenek, el is száll a nagy félelem. Mivel a műtéti folyamat érzéstelenítéssel kezdődik, maximum ez okozhat apró fájdalmat, ami valljuk be, senki számára sem kibírhatatlan. A beavatkozás többi részét ugyan észleli a páciens, de fájdalommal nem jár.

„Hősiesen eltűrtem, hogy a tarkómat úgy elérzéstelenítsék, mint egy bukósisak, így szinte érzelemmentesen konstatáltam, hogy apró fúrógéppel, - ami a SafeSystem-FUE2 lényege és ami egyben jelenleg a legmodernebb eljárásnak számít Magyarországon -, apró csatornákat fúrjanak hajhagymáim köré, néha megérezve, amikor áttör a fúrószár.. „ (Rokker Zsoltti hajátültetése)

„A műtét során mindenki nagyon figyelmes volt velem, ha bármilyen érzékenységre, fájdalomra panaszkodtam azonnal adták is az érzéstelenítőt.” (Zsolt hajátültetése)

Összefoglalva a páciensek legtöbbje valamennyire tartott az eljárástól, de aztán a kedves légkör, a magas fokú odafigyelés enyhítet az izgalmakon. A műtét pedig akármennyire is ijesztően hat – a steril környezet és a tű sokakat megrémiszt -, mégis az érzéstelenítés után már egyáltalán nem tűnik olyan félelmetesnek. Egy biztos, senki nem bánta meg, hogy ráfeküdt arra a bizonyos székre.

Következő cikkünkből kiderül, hogyan élték át a páciensek az első kritikus hetet a műtét után. Addig is szemezgessenek hajbeültetés blogjaink között, és tudjanak meg többet a hajátültetésről azoktól, akik átestek már ezen a beavatkozáson:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!

www.hairhungary.hu

«
12

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed