Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Idei sapkadivat

0 Komment

Mint minden öltözéknél, a sapkák terén is változik a divat szinte évről évre. Most nem csak azt fogjuk megvizsgálni, hogy milyen stílusú fejfedők hódítanak az idei télben, hanem azt is, hogy mi a legjobb hajzatunknak, illetve hogyan viseljük hajunkat a sapka alatt úgy, hogy ne kelljen búcsút intenünk a gondosan elkészített frizurának.

Még mindig nem vesztették aktualitásukat az usánka sapkák, melyeknek köszönhetően nem csak fejünket, hanem füleinket és nyakunkat is eldughatjuk a zord hideg elől. Ez minél prémesebb belül, annál melegebb és persze annál szebb is.

A kötött sapik is újra hódítanak, főleg, ha pár csillogó kiegészítő díszíti őket. Nagy elismerésnek örvend az is, ha a fejfedő és a sál ugyanolyan színű és ugyanabból az anyagból készült. A kötött sapkák választéka kimeríthetetlen, azonban a leginkább kedvelt változatai a nagy, bő, hátrahajló darabok.  

Ha laza frizurát hordunk, akkor megelőzhető, hogy tönkretegye elkészített hajzatunkat ez a ruhadarab, ha viszont összekötött copfot szeretnénk épp viselni, azt is megtehetjük. Egyetlen szabályt kell ilyenkor betartani, méghozzá azt, hogy a copf ne a sapka alá kerüljön – ami esztétikailag is zavaró -, hanem ott fogjuk össze hajunkat, ahol a fejfedő már véget ér. Ez nem csak praktikus, de divatos megoldás is.

Akármilyen stílust választunk sapkák terén, egy nagyon fontos dolgot nem szabad elfelejtenünk. Amellett, hogy ezek a téli kiegészítők védik hajunkat a hideg időtől, a kíméletlen széltől, arra is oda kell figyelnünk, hogy amint meleg helyiségbe érünk, vegyük le őket. Ugyanis ha magunkon hagyjuk, akkor fejbőrünk be fog izzadni, ami ha egyre gyakrabban fordul elő, akkor bizony nem várt károkat is okozhat.

Ebben az időszakban tehát fokozottan kell figyelnünk hajunk ápolására, a haj megfelelő védelmére. Amennyiben mégis észlelünk kiszáradást, korpásodást, vagy a szokásosnál eltérő mértékű hajhullást, mindenképpen szakértő segítséghez kell fordulnunk, hiszen ott már más problémáról is lehet szó. Gondunkat megoldhatja a kiváltó okok megszüntetése is, de persze ez nem mindig elég, ilyenkor kerülhet szóba az egyes készítmények és kezelések alkalmazása, vagy ha más nem segít, akkor a biztos és végleges hajátültetés.

Bővebben a hajhullás okairól és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed