Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajátültetés után fél évvel

0 Komment

Cikksorozatunkban sorra vesszük a hajbeültetés előtti és utáni időszakokat, melyek meghatározóak a pácienseket nézve, és megismerjük az ő saját gondolataikat minderről. Ha valaki még csak fontolgatja, hogy belevág a hajátültetésbe, vagy éppen előtte áll, nagyon is fontos támogatást tud nyerni azzal, ha sorstársai szemszögéből láthatja a történéseket. Most megnézzük azt, hogy mi a helyzet fél évvel a beavatkozás után.

Az eljárást követően különböző szakaszok vannak. Először – ahogy előző cikkünkben olvashattuk – az új hajszálak növekedésnek indulnak, majd egy természetes folyamat részeként elkezdenek kihullani, amitől mindenki megijedne, ha nem kapna megfelelő tájékoztatást arról, hogy erre számítani kell. Ezt egy olyan újabb három hónap követi, amikor ismét növekedést tapasztalhatunk, és lassan, de biztosan kezd kialakulni a végleges eredmény. Nézzük meg, hogyan élték ezt át pácienseink:

„Szeptemberben végre elmondhattam, hogy hajam visszanyerte korábbi formáját, és elöl lényegesen dúsabb, mint korábban volt.” (Tamás hajátültetése)

„Több mint fél év telt el a hajbeültetésem óta és a frizurám már pöndörödik a fejem felett, mint valami edelényi Elvisz Prézlinek! ... A hajamra sokszor rácsodálkoznak a kopaszodó ismerőseim, akik megszokták, hogy ugyanolyan tempóban ritkult a frizurám, mint nekik. Most megdöbbenve nézik, hogy teljesen meghajasodtam!” (RokkerZsoltti hajbeültetése)

hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary páciensek rokkerzsoltti hajbeültetés blog

„Szerintem tök jó! Nyilván nem olyan, mint 18 éves koromban, de fél évvel ezelőtti állapothoz képest nagyon hurrá!:)!! Hálás vagyok mindennek és mindenkinek, amiért ez sikerült.” (Hajátültetésem története – blog)

Egy biztos. Miután szembetűnő változásokon mennek keresztül, mindazok, akik átestek a hajbeültetésen, bizony elégedettek és egyre jobban kezdik megszokni azt, hogy már semmi nem olyan a frizurájukkal kapcsolatban, mint a műtét előtt. Nagyon jó érzés lehet, ha már nem a kopaszság a megszokott, hanem az, hogy bizony nekik is van mit fésülni, zselézni és természetesen a tükörben vizsgálni, mennyire jó az új frizura, és időről időre csak egyre jobb.

A végleges eredmény eléréséről, a teljes elégedettségről és arról, hogy ennek a módszernek köszönhetően milyen „új” emberként tudnak magukra tekinteni a páciensek, következő cikkünkben olvashatnak.

Addig is tudjanak meg mindent a hajátültetésről, és olvasgassák hajbeültetés blogjainkat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Átesni egy hajbeültetési műtéten

0 Komment

Előző cikkünkben a hajátültetést megelőző érzelmekről, a döntéshozatal okairól és a műtét előtti izgalmakról olvashattunk a páciensek szemszögéből. Most azt gyűjtöttük össze, hogy akik belevágtak, hogyan estek át magán a műtéten, milyen apróságokra figyeltek fel, és milyennek érzékelték a körülményeket.

Természetesen nem mindegy, hogy az emberhez hogyan állnak hozzá. Ezt sokan ki is emelik írásaikban, melyből láthatjuk, hogy a családias, kényelmes környezet mennyire fontos egy ilyen beavatkozás során.

„A doktornő és az asszisztensek nagyon kedvesen fogadtak, jó hangulat volt. Én a biztonság kedvéért kértem egy nyugtatót az alanyi jogon járó vérzéscsillapító mellé, de lehet, hogy nem lett volna rá szükség.” (Egy hajbeültetés története – blog)

„Kedves fogadtatásban volt részem. A Doktornő először elbeszélgetett velem, hogyan is fog zajlani a hajbeültetés, majd az asszisztensnők levágták olyan rövidre a hajamat, amilyen legalább 10 éve nem volt már :)” (Gergely hajbeültetése)

hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary  SafeSystem-FUE2 RokkerZsoltti hajbeültetés blog műtét érzéstelenítés páciensek

A műtét első része feltűnően mindenkit meglepett, mivel a páciensek haját először leborotválják. Aztán jön az a rész, amitől mindenki tart, ez természetes is, viszont amint belekezdenek, el is száll a nagy félelem. Mivel a műtéti folyamat érzéstelenítéssel kezdődik, maximum ez okozhat apró fájdalmat, ami valljuk be, senki számára sem kibírhatatlan. A beavatkozás többi részét ugyan észleli a páciens, de fájdalommal nem jár.

„Hősiesen eltűrtem, hogy a tarkómat úgy elérzéstelenítsék, mint egy bukósisak, így szinte érzelemmentesen konstatáltam, hogy apró fúrógéppel, - ami a SafeSystem-FUE2 lényege és ami egyben jelenleg a legmodernebb eljárásnak számít Magyarországon -, apró csatornákat fúrjanak hajhagymáim köré, néha megérezve, amikor áttör a fúrószár.. „ (Rokker Zsoltti hajátültetése)

„A műtét során mindenki nagyon figyelmes volt velem, ha bármilyen érzékenységre, fájdalomra panaszkodtam azonnal adták is az érzéstelenítőt.” (Zsolt hajátültetése)

Összefoglalva a páciensek legtöbbje valamennyire tartott az eljárástól, de aztán a kedves légkör, a magas fokú odafigyelés enyhítet az izgalmakon. A műtét pedig akármennyire is ijesztően hat – a steril környezet és a tű sokakat megrémiszt -, mégis az érzéstelenítés után már egyáltalán nem tűnik olyan félelmetesnek. Egy biztos, senki nem bánta meg, hogy ráfeküdt arra a bizonyos székre.

Következő cikkünkből kiderül, hogyan élték át a páciensek az első kritikus hetet a műtét után. Addig is szemezgessenek hajbeültetés blogjaink között, és tudjanak meg többet a hajátültetésről azoktól, akik átestek már ezen a beavatkozáson:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!

www.hairhungary.hu

RokkerZsoltti túl van a műtéten!

0 Komment

Erdei Sándor humorista a HairHungary klinikán járt, hogy kopaszodó fejbúbjára végleges megoldást találjon. A klinika hajátültetési specialistája a 2 napos műtét során több mint 6500 hajszálat csoportosított át egy fájdalommentes beavatkozás során.

A sokak számára csak RokkerZsoltti néven elhíresült humorista nyilvánosan felvállalta a beavatkozást, sőt blogjában rendszeres bejegyzéseket közöl azok számára, akik hasonló problémával küszködnek mint Ő korábban és erre keresnek alternatívákat. Egy bizonyos ma a genetikai eredetű androgén jellegű hajhullásra, kopaszodásra kizárólag a hajátültetési beavatkozás nyújt egyetlen megoldást. Ezek közt is a legfejlettebb eljárás a SafeSystem-FUE módszer, melynek nagy előnye, hogy szemben a rokkerzsoltti erdei sándor hairhungary hajbeültetés hajátültetés kopaszodás hajhullás fue2 safesystem safescribehagyományos bevett eljárásokhoz képest egy félautómata eszközzel nyerik ki az egészséges ép hajszálakat a donor területről. Ezzel a szakemberek nem csak a műtét idejét tudják lecsökkenteni vagy több hajszálat kinyerni ugyanannyi idő alatt, hanem a regenerálódási idő is lényegesen jobb, mivel kevesebb traumával jár a beavatkozás mind a páciens számára, mind pedig a kinyert graftok, azaz a hajszálcsoportok esetében. Az úgynevezett SafeScribe eszköz gyakorlatilag egy miniatürizált kis fúrógéphez hasonlít ami szemben egy hagyományos körkéshez nem ejt olyan sebet a páciensek fejbőrén ami szabad szemmel látható marad. A természetes hatás tehát garantált egy ilyen műtét során és Erdei Sándor is bizonyára elégedetten néz majd tükörbe a jövőben, hisz számára is véget ért a saját szavaival említett „parizer fej” korszaka.

A beültetett hajhagymák és a hajszálak teljes regenerálódási fázisa után az új területen közel 1 év múlva látható a teljes végeredmény. Erdei Sándor ezt a folyamatot osztja meg nyilvánosan, képekkel illusztrálva, hogy lássa mindenki, hogy a hajátültetés nem egy bonyolult, fájdalmas megoldás, hanem egy gyors és Magyarországon már megfizethető eljárás azoknak, akik kopaszodással, hajhullással küszködnek.

RokkerZsoltti blog oldala:
Műtét előtt
1 .rész - Hajbeültetésre készülök
2. rész - Parizerhaj

Műtét után
3. rész – A műtét
4. rész – Műtét után 1 héttel

Tudjon meg többet a hajátültetésről!
HairHungary Klinika
Konzultációs időpontfoglalás: (30) 552-0940

Erdei Sándor humorista új hajkoronát kap

0 Komment

Erdei Sándort sokan csak "RokkerZsoltti"-ként ismerik, aki humorista pályafutását 1996-ban kezdte. A viccelődés mellett komolyabb arcát mutatva nagy magyar költők verseit is megzenésítette egy új világzenei stílussal ötvözve. Blogalanyunk azonban most nem a nagymutterről regél nekünk és még csak nem is fog szavalni.

Az elkövetkező 1 évben a HairHungary klinikával karöltve a maga stílusában fogja bemutatni, hogyan és miként is működik egy hajbeültetés a kezdeti rákészüléstől egészen a teljes látható végeredményig. A klinika hajátültetési specialistái jelenleg a beavatkozás 2. napján járnak, mivel Sándornak tervezetten mintegy 6000 hajszál kerül átcsoporotsításra a tarkótáji donor területről oda ahol - ahogyan Ő maga fogalmaz blogjában már "korcsolyával szállnak le a szúnyogok".

A beültetett hajhagymák és a hajszálak teljes regenerálódási fázisa után az új területen közel 1 év múlva lesz látható a teljes végeredmény. Erdei Sándor ezt a folyamatot osztja meg nyilvánosan, képekkel illusztrálva, hogy lássa mindenki, hogy a hajátültetés nem egy bonyolult, fájdalmas megoldás, hanem egy gyors és Magyarországon már megfizethető eljárás azoknak, akik kopaszodással, hajhullással küszködnek.

RokkerZsoltti blog oldala:
1 .rész - Hajbeültetésre készülök
2. rész - Parizerhaj

Tudjon meg többet a hajátültetésről!
HairHungary Klinika
Konzultációs időpontfoglalás: (30) 552-0940

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed