AJÁNLÓ
 
22:12
2012. 08. 20.
Van, aki cukorral, van, aki tejjel és van, aki feketén szereti. A mindennapokban nagyon kevesen vannak,...
A bejegyzés folyatódik
 
22:12
2012. 08. 20.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
22:12
2012. 08. 20.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
22:12
2012. 08. 20.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
22:12
2012. 08. 20.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Koffeines sampon

0 Komment

A kopaszság problémájával rengetegen küzdenek, és egyre többen vannak már a fiatalabb korosztályban is, akik hamar megtapasztalják a hulló hajjal járó gondokat. Nem csak esztétikai, hanem lelki zavarokat is okozhat, ha valakinek már idő előtt elkezd hullani a haja, de természetesen idősebb korban is nehéz megbékélni a ritkásabb frizurával.

Orvosok és szépészeti cikkek gyártói foglalkoztak már ezzel a témával, minél jobb, és minél több lehetőséget kikísérletezve a probléma orvoslására. Megismertünk ezek közül már jó pár megközelítést, most egy főként férfiak számára létrehozott sampon hatásait vizsgáljuk meg közelebbről.

koffein koffeines sampon hajhullás kopaszodás hairhungary hajátültetés hajnövekedés kopaszságA koffein tartalmú sampon stimulálja a hajnövekedést, és közvetlenül a hajhagymáknál fejti ki ezen hatását. Az elgyengült hajhagymákat erősíti, és a samponban lévő koffeint a fejbőr pár perc alatt el is kezdi felvenni. A koffeinnek aktiváló hatása van, így az örökletes hajhullás korai tüneteinek kialakulását megelőzi.

Az egyetlen gond ezzel a készítménnyel csak az, hogy ugyan elébe megy a problémának, azonban azt nem szűnteti meg. Egyfajta késleltetésnek viszont kitűnő választás, a hajhullás és kopaszodás így csak később fog elkezdődni, de természetesen csak abban az esetben, ha a hajzat vesztésének hátterében nem olyan probléma áll, melyre ez a csodaszer sem tud hatni. Ilyenkor mindenképpen más megoldást kell találnunk, ahogy észrevesszük, hogy ez a sampon nem segít.

Amennyiben a koffein jótékony hatására a hajhullásunk megszűnik egy időre, akkor is az elkerülhetetlen mindenképpen be fog következni, így a későbbiek folyamán számítanunk kell arra, hogy más segítséghez kell fordulnunk. A kóros hajhullás, vagy a visszafordíthatatlan és lelassíthatatlan kopaszodás esetén szakszerű lehetőségek sorát kínálja a HarHungary Klinika, többek között a végleges és biztos megoldást jelentő hajátültetést is.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:

HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed