Férfi hajtrendek 2017-ben

0 Komment

Előző cikkünkben azzal foglalkoztunk, hogy milyen frizurák fognak hódítani ebben az évben a hölgyek körében. Most azt nézzük meg közelebbről, hogy milyen stílust kell választaniuk a férfiaknak ahhoz, hogy 2017-ben divatosak lehessenek.

Általában a divat nem igazán szöges ellentétek behozatalával váltja le az előző év trendjét, természetesen mindig akad némi átfedés, legyen szó bármilyen ágazatáról. Így a frizurák terén is megfigyelhető a 2016-os év hatása, azonban persze valamelyik irányban mindig elmozdul a változás.

Idén is nagy szerepet kap például a különböző, „hajtetoválásként” is emlegetett formanyírás a hajzatba, de a természetesség még nagyobb hangsúllyal lép be a frizurák életébe. Ahogy a női divatban, a férfiaknál is egyre kevésbé lesz trendi a hajformázó készítmények alkalmazása, ami azt jelenti, hogy a zselézett, beállított hajzat már a múlté. Viszont a felnyírt, a fejtetőn hosszabbra hagyott hajzat idén is közkedvelt marad.

hajhullás koapszodás öröklött kopaszodás férfi frizura 2017 hajtrend hajdivat divat stílus hosszú haj hajzselé fodrász hairhungary hajátültetés

A legnagyobb tetszést ebben az évben a hosszabb, szexi loboncok válthatják ki, melyek elterjedésében nem kis szerepet játszottak az egyes, manapság nagyon közismert és persze közkedvelt sorozatok  - mint például a Trónok harca - sztárjai. A sármosság erősítéseként pedig a kisebb borosta, vagy a nagyobb szakáll teszi fel a pontot arra a bizonyos „i”-re.

Idén az ősz haj már olyannyira nem kínos, hogy nem csak a természetes folyamatoknak lehetünk majd szemtanúi. Bizony, a fiatalság megőrzésére folytatott harc a hajfestékek bevetésével kicsit módosul, és a szürkés, őszes színeket próbálják majd sokan ki a hajfestés segítségével.

Láthatjuk tehát, hogy elég széleskörű, mégis nagyjából behatárolható hajdivat fog uralkodni 2017-ben a férfiakat tekintve. Egy biztos azonban, a kopaszság még mindig nem trendi, persze azok kivételével, akiknek igencsak jól áll a haj nélküli frizura. Sajnos azonban nem sokan mondhatják el magukról, hogy ilyen szerencsések, és a kopaszodás általában rosszul érinti az embert, főként, ha már korán megindul a folyamat.

A férfiak többségét érintő, öröklött jellegű kopaszodásra is van azonban megoldás. A hajátültetés tökéletesen és véglegesen oldhatja meg a problémát, és ha hosszú loboncunk nem is, de azért fodrászt igénylő, trendi frizuránk még mindig lehet utána.  

Bővebben a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

2017 női frizuradivatja

0 Komment

Minden évnek megvan a maga divatja, a frizurákat tekintve is. Persze ez nem azt jelenti, hogy nagy változásokra, 180 fokos fordulatokra kell számítani, hanem egyszerűen csak van néhány apróság, ami még inkább előtérbe kerül az adott évben. Idén a félhosszú haj fog hódítani a hölgyek körében.

Bár nem most kerül még csak a trendi frizurák körébe a félhosszú hajzat, mégis sokkal nagyobb hangsúlyt fog kapni, mint tavaly. Ugyanis idén már egyáltalán nem lesz divat a fenékig érő, hosszú haj, éppen ezért a hajhosszabbítás is kevésbé lesz keresett azok körében, akik valamennyire is szeretik követni a trendeket.

hajhullás hairhungary mezoterápia prp kezelés prp-terápia divat stílus hajtrend 2017 női frizurák idei divat frizuradivat

Emellett a hajformázók használatát is nyugodtan lecsökkenthetjük, ugyanis minél inkább természetes a hajzat, annál divatosabb lesz idén. Persze néha varázsolhatunk magunknak pár hullámos loknit, ami feldobja majd megjelenésünket, de nem kell mindig bíbelődni komolyabb frizurán.

A másik stílus, ami újra helyet kap 2017-ben a divatos hajformák között, az a rövid pixie frizura, ami azon kívül, hogy dús hajzatot igényel, semmi mást nem követel viselőjétől. A formázók tehát itt is kiszorulnak a képből.

Egy biztos, ha valamennyire is követjük az idei trendeket, annak hajzatunk rettentően hálás lesz. Ugyanis rengeteget segít állapotán az, ha nem használunk erős hajformázó készítményeket, mint például hajlakkot vagy zselét, illetve az eszközöket is félretehetjük, melyek szintén nagymértékben roncsolják a hajszálakat. Arról nem is beszélve, hogy a hajhosszabbítás egyes válfajai mennyire megviselték a hajzatot.

2017 tehát nem csak a természetes frizurák, hanem talán a fellélegezhető hajzatok éve is lesz. Persze ez nem jelenti azt, hogy minden gond megoldódik, hiszen a fent említett, káros eszközökön kívül nagyon sok más is eredményezheti hajunk állapotának romlását. Ilyenek lehetnek például a lelki eredetű gondok, de akár gyógyszeres kezelések is okozhatnak hajhullást.

Az effajta problémára olyan kezelések adhatnak megoldást, mint például a mezoterépia, vagy a prp kezelés, illetve természetesen akadnak olyan hajápoló termékek is, melyek segíthetnek hajunk állapotának javításában. Az biztos, hogy ha megfelelő támogatást kapnak fürtjeink, akkor már tényleg csak azzal kell törődnünk, hogy milyenre is vágassuk frizuránkat.    

A hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Egy szakáll mindent megváltoztathat

2 Komment

Az erős borostának és a szakállnak még mindig felfelé ível a divatja, és őszintén szólva, ez nem is baj. A legtöbbször ugyanis férfiasságot sugall, ami a hölgyek számára az egyik legfontosabb szempont. Az erő, a megbízhatóság és a sárm az, ami leveszi a gyengébbik nemet a lábáról.

A szakáll pedig – persze csak ha jól áll valakinek – mindezeket a tulajdonságokat erősíti, és nem utolsó sorban arra is nagyon jó eszköz, hogy az arcon lévő kisebb-nagyobb hibákat elrejtse. Viszont mindehhez az kell, hogy az arcszőrzet szépen, egyenletesen fedje be az arcot. De mi van akkor, ha a szakáll hiányos, és ahelyett, hogy befedné arcunkat, inkább maga a borosta jelenti a problémás, hiányos részletet?

Ugyanis nem kérdés, hogy az is bőven lehet szépséghiba, ha valaki annak ellenére próbálja megnöveszteni szakállát, hogy az itt-ott gyérebb a kelleténél. Nem mutat jól, és ahelyett, hogy férfiasabb lenne a kisugárzása viselőjének, sajnos inkább megmosolyogtató az eredmény.

Nem kell azonban a sima, mindig frissen borotvált arcot választania annak sem, akinek valamilyen okból kifolyólag nem nő szép, sűrű szakálla. Létezik ugyanis egy tökéletes megoldás arra, hogy ezt a hiányt pótolhassuk, méghozzá a szakállbeültetés.

Az eljárás alapelve ugyanaz, mint a hajbeültetésé, mely sok reményt vesztett kopaszodónak adta már vissza régi frizuráját. Mint a hajátültetési eljárásnál, a szakáll tekintetében is nagyon fontos szerepet kap az, hogy a végeredmény teljesen természetesnek hasson, így nem kell félnünk attól, hogy bárki kiszúrhatja majd, ez a borosta nem magától lett ilyen sűrű.

A beavatkozás után pedig bármilyen stílus is áll közel hozzánk, nyugodtan válogathatunk a férfiasabbnál férfiasabb arcszőrzetek között. A saját adottságunk már nem fogja tudni megakadályozni, hogy rövid borostával, esetleg hosszabb szakállal, vagy akár fazonra vágott körszakállal hódítsunk. A lehetőségek tárháza kinyílik előttünk, és csak mi szabhatunk gátat elképzeléseinknek.

> További információk a szakállbeültetéssel kapcsolatosan

Tudjon meg többet a HairHungary Klinkáról és a hajbeültetésről is:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Fiatalosabb jövő?

0 Komment

Ugyan mindig mindenki azt próbálja hangsúlyozni, hogy a belső a fontos, a lélek számít, de valljuk be azért őszintén, hogy a külsőnek is nagy hatása van arra, milyen embernek látnak minket. És ezzel nincs is semmi baj. A küllemünk, az öltözködésünk, a stílusunk mind egyfajta kinyilatkoztatása annak, milyen típusú emberek vagyunk, de persze, ahogy szokták mondani, „mindenki hozott anyagból dolgozik”.

Viszont ha az adottságainkkal problémánk van, akkor azt nekünk kell tudni, hogyan kezeljük, mivel csökkentsük a gondunk mértékét, vagy mit tegyünk ellene. Ilyen probléma lehet a frizura kérdése is, hiszen - általában – senki nem születik olyan hajjal, mint amilyet szeretne magának. A göndör mindig egyenesre vágyna, az egyenes pedig göndörre, a vékony szálút vastagra, a silányabb hajzatot pedig dúsra cserélnénk. És ez így a természetes.

De mi van akkor, ha olyan gonddal állunk szembe egyszer csak, mellyel mi magunk nem tudunk mit kezdeni? Amikor semmilyen formázó eszköz, kozmetikum vagy festék nem segíthet azon, hogy változtassunk hajunkon?

Az öröklött jellegű kopaszodás nagyon magas számban jelenti ezt a fajta helyzetet, és nem is olyan idős korban. Ugyanis egyre több fiatalt – főként férfit – érint a hajgyérülés problémája, mellyel sajnos nem tudják felvenni a kesztyűt. A hajzat folyamatos elvesztése pedig azt eredményezheti, hogy elveszítik önbizalmukat is, sokkal idősebbnek néznek ki annál, mint ahány évesek valójában, és bizony mindez rá tudja nyomni a bélyegét a mindennapokra.

Nem szabad azonban beletörődni ebbe a nem várt és főleg nagyon kellemetlen változásba, hiszen ezzel együtt nem csak stílusunkat, hanem valójában önmagunkat kellene feladni. Mivel létezik már olyan megoldás, mely a genetikai kopaszodásra gyógyírt jelent, így nem is kell belenyugodnunk az elsőként sokkoló fordulatba. Vissza kell fordítani.

A hajátültetés nem csupán biztos, hanem végleges megoldást jelent, és azok számára is segítséget nyújt, akik nem csak átmeneti hajhullás miatt szenvednek gyér területektől, hanem akiknek az öröklés folyamata tépázta meg hajzatukat. Így visszanyerhetik régi frizurájukat, újra fiatalosabbak lesznek, és mindezzel együtt visszatalálhatnak önmagukhoz.

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

A természetesség hódít 2014-ben

0 Komment

Minden évnek megvannak a maga divatjai, mind ruházatban, sminkben, kiegészítőkben és természetesen frizurákban is. Nem mindegy, milyen formákat és stílusokat hordunk fejetetőnkön, és bizony a színekkel is variálhatunk, egyetlen kitétel van csupán idén, hogy mindent a természetesség jegyében tegyünk.

Első sorban a női frizurák terén a hosszú haj hódít ebben az évben, és most nyugodtan elfelejthetjük a hajvasaló és a szoros csavarók használatát. Helyette inkább a simán, minden egyéb fáradozás nélkül megszárított egyenes haj, és esetleg a finom, nem túl göndör loknik a nyerők.

A színekkel is csínján kell bánni idén, persze ez nem azt jelenti, hogy nem lehetünk vakmerőek. A rózsaszín, a halványlila és a vörös több árnyalata is közkedvelt a 2014-es trendekben, viszont a szabályos melírcsíkok helyett inkább világos-sötét színhatásokat használnak a fodrászok.

Egy biztos, hogy akármit is mondhat a divatvilág, mindenkinek meg kell találnia a saját stílusához illő frizurát, ami megy a fejformához is, és természetesen megvannak hozzá az adottságok. A természetességet követni nem nehéz, de azt is tudni kell elegánsan hordani.

Az idei frizuratrendek követéséhez tehát nincs szükségünk olyan roncsoló eszközökre, mint a hajvasaló, vagy olyan készítmények alkalmazására, mint a hajzselé. Így talán a divathoz idomulva nem lesz annyi káros hatásnak kitéve hajzatunk, ennek ellenére nagyon fontos, hogy megfelelő ápolására most is odafigyeljünk. Ugyanis nem csak a durva hajformázók okozhatnak problémákat, hanem rengeteg más ok is állhat a mögött, ha hajunk elveszíti fényét, szárazzá, töredezetté válik, esetleg hullani is kezd. A kopaszodás sokakat érintő probléma, és sok esetben nem is lehet megállítani vagy visszafordítani, ilyenkor csak a biztos és végleges megoldást jelentő hajbeültetés segíthet, mely beavatkozás után újra gondolkodhatunk a trendi frizurákon.  

Keresse fel a HairHungary Klinikát, és ismerje meg jobban a hajátültetési eljárást:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

«
12