Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Doktor House kopaszodik!

0 Komment

Annak ellenére, hogy pökhendi, szatirikus és sokszor nyers a stílusa, mégis mindenki kedvelt dokijává vált Doktor House. A kimagaslóan nagy nézőszámmal kísért sorozat főszereplőjét, Hugh Laurie-t a legtöbben ennek a karakternek köszönhetően ismerték meg, pedig a színész játszott már több műfajú filmben is.

A sztár mindenesetre jobban tenné, ha kicsit több figyelmet fordítana külsejére, ugyanis meglepően nagymértékben kopaszodik. Míg a tv előtt ülve a mogorva és cinikus, a legkisebb mértékben sem kedves dokit mégis szexisnek és a vakítóan kék szemével sármosnak tartanak a legtöbben, a való életben bizony ez nem mondható el róla. Öregedése pedig leginkább a fejtetőn mutatkozik meg, és mostani kinézetével nem igazán hódíthatná meg nők ezreit.

Okos döntés lenne hát, ha több színésztársát követve ő is orvosoltatná kínos hajhiányát, hogy ismét dögössé és vonzóvá válhasson. A hajátültetés tökéletesen megoldaná ezt a problémát, mely több mint valószínű, hogy egyrészt genetikailag, másrészt pedig az idősödés következtében tépázta meg külsejét.

A hajbeültetést már nem egy filmsztár választotta. Ugyan nem mindegyikük vallja be, hiszen sokan még mindig meg akarják tartani töretlennek, időtállónak és végtelenül szexinek gondolt vonzerejüket. Vegyük példának John Travolta, Brendan Fraser vagy Kevin Costner esetét, akikről bőven került elő olyan kép, melyeken ritkuló, gyér frizurával mutatkoznak. Majd lencsevégre kapták őket ezt követően ismét dús, kifogásolhatatlan frizurával is.

A hajátültetés pedig nem szégyen, és nem rejtegetni való beavatkozás, hiszen nagyon sok kopaszodással küzdőnek adta már vissza régi frizuráját és ezzel együtt régi kinézetét, önbizalmát is. Mivel nem mindenkinek áll jól a kopaszság, érthető, hogy egyre többen választják ezt a megoldást, mely nem csak biztos eredmény nyújt, hanem véglegesen szabadít meg a kopaszodás rémétől mindenkit. A sokak által kedvelt, fanyar stílusú „doki” is jól tenné tehát, ha megfontolná ezt a lehetőséget.  

 

Látogasson el honlapunkra, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Elhíresült hajátültetések

0 Komment

A hajátültetés az elmúlt években egyre nagyobb teret hódit a szépségápolás körében. Manapság számos közéleti személyiség vállalja fel nyíltan, hogy átesett már ilyen jellegű beavatkozáson. Köszönhető ez talán annak is, hogy a korábbi kiforratlan vágásos (strip) technika már a múlté. Mára már olyan technikai újdonságokkal hajtják végre a beavatkozásokat, melyek teljesen természetes hatást keltenek. A tarkótáji donor területéről a hajszálak kinyerését a legfejlettebb klinikák már az úgynevezett SafeSystem eljárással csoportosítják át oda, ahol a hajhullás, kopaszodás megindult.
 

Brendan Fraser

A magazinokból, újságokból csinos hírességek köszönnek vissza rendszerint, akik a tökéletes ápolt arcuk mellett dús hajzatukkal mutatják meg a fodrászatok legújabb trendjeit. Ilyenkor természetes reakció, hogy legbelül egyfajta irigység alakulhat ki bennünk, sőt gyengébbnek érezhetjük magunkat. Pedig a hírességek is emberek, nekik is van gyengeségeik, vagy szenvedtek korábban ők is olyan problémákkal, mint például a hajhullás, kopaszodás. Szerencsére a hajátültetés lehetősége hazánkban már nem csak a híres és gazdag emberek kiváltsága. A kopaszodás leggyakoribb oka az örökölt génjeinkben található, nem érdemes tehát okolni önmagunkat, hisz ez bárkivel előfordulhat.


Jude Law

Hála a mai modern technikai vívmányoknak a kopaszodásra már van természetes megoldás. Ha pedig lehet tenni ellene, akkor egész biztos, hogy a beavatkozás után nagyobb önbizalommal fogunk rendelkezni és sokkal jobban fogjuk érezni magunkat. Ettől még persze nem fogunk szerepelni egyetlen címlapon se, de a hírességek bőrébe is kevésbé akarunk majd belebújni.

Bővebben a hajátültetésről:
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed