AJÁNLÓ
 
12:04
2012. 02. 16.
Sajnos a férfiak több mint felét eléri előbb utóbb az úgynevezett örökletes kopaszodás, ami...
A bejegyzés folyatódik
 
12:04
2012. 02. 16.
A hajhullás, kopaszodás problémája nem új keletű, gyakorlatilag egyidős a civilizációval. A...
A bejegyzés folyatódik
 
12:04
2012. 02. 16.
Az örökölt hajhullás, kopaszodás elleni egyetlen garantált módszer a hajátültetés, mely szerte...
A bejegyzés folyatódik
 
12:04
2012. 02. 16.
Az úgynevezett jarca gompó kizárólag a tibeti fennsíkon terem, ami tulajdonképpen egy gyökérrágó...
A bejegyzés folyatódik
 
12:04
2012. 02. 16.
https://hairhungary.hu/safe-system-fue-hajbeultetes/ Magyarország legsikeresebb jégkorong játékosa...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elhíresült hajátültetések

0 Komment

A hajátültetés az elmúlt években egyre nagyobb teret hódit a szépségápolás körében. Manapság számos közéleti személyiség vállalja fel nyíltan, hogy átesett már ilyen jellegű beavatkozáson. Köszönhető ez talán annak is, hogy a korábbi kiforratlan vágásos (strip) technika már a múlté. Mára már olyan technikai újdonságokkal hajtják végre a beavatkozásokat, melyek teljesen természetes hatást keltenek. A tarkótáji donor területéről a hajszálak kinyerését a legfejlettebb klinikák már az úgynevezett SafeSystem eljárással csoportosítják át oda, ahol a hajhullás, kopaszodás megindult.
 

Brendan Fraser

A magazinokból, újságokból csinos hírességek köszönnek vissza rendszerint, akik a tökéletes ápolt arcuk mellett dús hajzatukkal mutatják meg a fodrászatok legújabb trendjeit. Ilyenkor természetes reakció, hogy legbelül egyfajta irigység alakulhat ki bennünk, sőt gyengébbnek érezhetjük magunkat. Pedig a hírességek is emberek, nekik is van gyengeségeik, vagy szenvedtek korábban ők is olyan problémákkal, mint például a hajhullás, kopaszodás. Szerencsére a hajátültetés lehetősége hazánkban már nem csak a híres és gazdag emberek kiváltsága. A kopaszodás leggyakoribb oka az örökölt génjeinkben található, nem érdemes tehát okolni önmagunkat, hisz ez bárkivel előfordulhat.


Jude Law

Hála a mai modern technikai vívmányoknak a kopaszodásra már van természetes megoldás. Ha pedig lehet tenni ellene, akkor egész biztos, hogy a beavatkozás után nagyobb önbizalommal fogunk rendelkezni és sokkal jobban fogjuk érezni magunkat. Ettől még persze nem fogunk szerepelni egyetlen címlapon se, de a hírességek bőrébe is kevésbé akarunk majd belebújni.

Bővebben a hajátültetésről:
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed