Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Utolsó lehetőség!

0 Komment

A hajátültetési eljárást sajnos még mindig nagyon kevesen ismerik, annak ellenére, hogy az öröklött jellegű kopaszodás - amire csak ez az egy biztos megoldás létezik – rengeteg, akár még fiatalabb korban lévő embert érint. Többségük a férfiak táborát erősíti, de sajnos a hölgyeket is megkörnyékezheti ez a probléma.

Mivel a legtöbben, ha meghallják a hajbeültetés szót, csak legyintenek egyet, hogy „biztos nagyon drága”, így csak kevesekhez jut el ez a forradalmi technológiával dolgozó beavatkozás. A HairHungary Klinka éppen ezért rukkolt elő egy olyan kedvezményprogrammal, mely azok számára is elérhetővé teszi a hajátültetést, akik eddig csak pénztárcájukra hivatkozva mondtak rá nemet.

Ráadásul pont amiatt, mert sokan nincsenek tisztában azzal, pontosan mit is takar ez az eljárás, fontosnak tartja Klinikánk, hogy minél több olyan beszámolót lehessen olvasni, melyeket azok írnak, akik már átestek ezen a beavatkozáson. Emiatt még további 10% kedezményt kap minden páciens, aki nyilvános blogon keresztül elmeséli, milyen is volt a felkészülési időszak, milyen érzelmeket élt át ezalatt, hogyan zajlott maga az eljárás, mit érzett és főleg mit gondolt közben, valamint természetesen, milyennek látja a végeredményt aztán.

Nem csak azért fontos ez, hogy minél többen olvassanak a hajátültetési lehetőségről, hanem azért is, hogy a felmerülő félelmekkel, kérdésekkel találkozhassanak mindazok, akik éppen még a döntés, vagy akár már az eljárás előtt állnak.

A kedvezménycsokor a hihetetlen jó ár mellett – ami hajszálszámtól függetlenül, most egységesen 0,7 Euró / hajszál – tartalmaz még kamamentes részletfizetési lehetőséget, illetve akinek még ez sem jó megoldás, lehetőség van egy hosszabb lejáratú egészséghitel választására is.

És, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki ebben a kedvezményben részesülhessen? Semmi más, csak jelentkeznie kell ingyenes konzultációra még június 15.-ig, majd műtéti időpontot kérnie szeptember 15.-tel bezárólag, és még idén átesnie a hajbeültetésen. Ragadja meg a lehetőséget, ne engedje elveszni ezt a mindenki számára kedvező ajánlatot!

 

További részletekért látogasson el a HairHungary Klinika honlapjára:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Jelentkezzen június 15.-ig!

0 Komment

A HairHungary Klinika egy olyan kedvezményprogrammal állt ismét elő, mely segítséget jelenthet mindazok számára, akiknek a fő visszahúzó erőt az anyagi oldala jelentette a hajbeültetésnek. Ez pedig rengeteg kopaszodónak adja meg a lehetőséget arra, hogy újragondolja, milyen frizurát is szeretne további életében.

Sajnos nagyon sokakat érint - főként a férfiak körében – az a fajta hajhullás, mely a genetikánkban van kódolva, és melyre igazi gyógyír nem létezik. A különböző, hajnövekedést serkentő szerek ugyanis csak ideig-óráig tudják kissé lassítani a folyamatot, azonban megoldani, vagy visszafordítani nem képesek a kopaszodás problémáját.

A hajátültetés viszont egy olyan eljárás, mely nem csak az egyetlen megoldást jelenti ilyen helyzetben, hanem ezen felül olyan eredményt biztosít, mely végleges, és nem kell újabb hajhullástól tartania a pácienseknek a beültetett részeket tekintve. Az viszont természetes, hogy ez a professzionális eljárás nem tartozik a legolcsóbb beavatkozások közé, ezért sajnos sokan döntenek úgy, hogy nem vágnak bele, és inkább próbálnak beletörődni abba, hogy hiányos, és egyre nagyobb kopasz területekkel tarkított frizurával éljenek.

Persze vannak, akiknek a kopaszság jól áll, de a többség sajnos nem ebbe a csoportba tartozik, és azzal, hogy mégis hajatlanul néznek minden reggel a tükörbe, nagymértékben roncsolódik önképük és önbizalmuk.

A HairHungary Klinika éppen emiatt egy olyan kedvezménycsokorral rukkolt elő, mely mindenki számára nagy segítséget nyújthat, és elérhetővé teszi az egyetlen biztos megoldást, mely segíthet az öröklött kopaszodás esetén. Aki most június 15.-ig jelentkezik ingyenes konzultációra, és a további részleteket is teljesíti, az most egységesen – hajszálmennyiségtől függetlenül – 0,7 Euró/ hajszál árban juthat hozzá a hajátültetéshez. A kedvezményes ár mellett pedig további segítséget jelenthet a kamatmentes részletfizetési lehetőség, vagy a hosszabb lejáratú egészséghitel, illetve még további 10% csökkentést jelent, amennyiben saját blogoldalon keresztül számol be a páciens az átéltekről és az eredményekről. Érdemes tehát most időpontot foglalni, és úgy részesülni egy átváltozásban, hogy az pénztárcánkat sem terheli meg túlzottan.

 

További részletekért látogasson el a HairHungary Klinika honlapjára:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

Nyárváró kedvezmény

0 Komment

A HairHungary Klinika most egy olyan kedvezménycsokorral ajándékozza meg a leendő pácienseket, akik június 15.-ig jelentkeznek hajátültetésre, mely hatalmas segítséget jelenthet mindenkinek, akit esetleg eddig az anyagiak tántorítottak el a beavatkozástól.

A hajbeültetés olyan kiforrott technológiával dolgozik, melyből nem hiányozhatnak a precíziós eszközök, emellett pedig mérhetetlenül pontos és hozzáértő munkát igényel. Így nem is megkérdőjelezhető tulajdonsága a beavatkozásnak, hogy bizony nem tartozik a pénztárca kímélő eljárások közé. Most azonban azok számára is elérhetővé válik ez a biztos megoldást nyújtó lehetőség, akiket idáig csak ez tartott vissza.

A kopaszodás sajnos nem kevés embert érint, és sok esetben már nagyon fiatalon tapasztalható a leginkább férfiak körében előforduló, öröklött jellegű hajgyérülés. Erre pedig hiába szedünk gyógyszereket, hiába kenünk fejünkre bármit, sajnos megakadályozni nem tudjuk a folyamatot, melyet maximum késleltetni lehet, de megállítani nem, és idővel egyre nagyobb teret nyernek majd a kopasz részek.

A hajátültetés viszont nem csak visszaadja régi frizuránkat, hanem ráadásul ez az eredmény végleges, hiszen az átültetett hajszálak kihullásától többé már nem kell félnünk. A Klinika most egységesen 0,7 Euró/ hajszál árban kínálja fel ezt a tökéletes megoldást, amennyiben a hajzatukat dúsítani vágyók június 15.-ig jelentkeznek valamilyen formában ingyenes, személyes konzultációnkra, majd szeptember 15.-ig foglalnak műtéti időpontot maguknak, és még idén átesnek a hajbeültetésen.

Ráadásul további könnyítéseket is igénybe lehet venni a költségek rendezésében, hiszen a kedvező ár mellett élhetünk még kamatmentes részletfizetési lehetőséggel is, illetve, akinek hosszabb távú futamidőre lenne szüksége, akár kedvezményes egészséghitellel is élhet. Ezen felül további 10% engedményt biztosítunk azon pácienseink számára, akik nyilvános blogban írják meg az átélteket.     

Ez a kihagyhatatlan konstrukció tehát hajszálszámtól függetlenül teszi mindenki számára elérhetővé az egyetlen létező megoldást, mely véglegesen oldja meg a kopaszság problémáját.

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről
> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Küzdelem a korpa ellen

0 Komment

Kicsiket, nagyokat, idősebbeket és fiatalabbakat is érinthet nemtől függetlenül az egyik legidegesítőbb hajprobléma, a korpásodás. Ez az időszak pedig a legjobb melegágya a korpa kialakulásának, mindjárt részletezzük is, hogy miért.

Sajnos a hideg évszakoknak mindig megvan az a hátrányuk, hogy rengeteg hőingadozással járó problémát idéznek elő. A kinti, mínuszokkal lehűtött levegő után a benti meleg már okozhat gondokat, de ezt csak tetőzi a sapka hordása miatti fejbőrizzadás, vagy a fűtés miatti nem csak meleg, hanem főként száraz levegő is. Fejbőrünk ezáltal kiszárad teljesen, és rövid időn belül elindul a korpásodás. Még fokozhatja kialakulásának gyorsaságát az is, ha nem szárítjuk meg rendesen hajzatunkat, és a kinti hidegben megfázik fejbőrünk.

Így nagyon sokan küzdenek ilyenkor a korpa rémével, mely nem csak egy kellemetlen jelenség, hanem bizony látványos is lehet, ami még inkább zavaró. De mit tehetünk ellene? Elsősorban fontos odafigyelni a megelőzésére, rendesen hajat szárítani, és persze olyan sampont vagy hajpakolást használni, mely táplálja a száraz fejbőrt. Viszont, ha már kialakult, akkor minél előbb vegyük fel vele a küzdelmet, ugyanis sajnos még nagyobb gondokat okozhat, ha nem orvosoljuk.

Lehet kapni külön olyan készítményeket, melyek kifejezetten korpás hajra valóak, de akár az otthonunkban, saját magunk is készíthetünk hajápolásra alkalmas kencéket. Készítsünk finom pasztát egy kis beáztatott görögszénából, és dörzsöljük be vele fejbőrünket. Ugyanilyen hatással lehet, ha kókuszolajjal masszírozzuk fejünket hajmosás előtt, illetve szintén korpa ellenes a hagymatea, ha öblítéshez alkalmazzuk. A lime és a citrom is segíthet legyőzni a korpát, elegendő vízbe keverni őket, és azzal végezni az öblítést. Persze mindenkinek más használ gyorsabban, attól függően, milyen típusú és mértékű korpásodással állunk szemben.

Ugyan elhangzott, hogy ez az egyik legidegesítőbb hajprobléma, azért tudnunk kell, hogy van ennél súlyosabb gond is, méghozzá a hajhullás. Ha pedig nem figyelünk oda hajzatunk ápolására, és apróbb gondjaira, akkor bizony ez a folyamat könnyebben beindulhat. Persze rengeteg ok állhat a kopaszodás hátterében, éppen ezért nagyon fontos szakértő véleményét és segítségét kérni. Ugyanis, ha például genetikai jellegű kopaszodással állunk szemben, az nem a mi hibánk, viszont megoldást is csak egy dolog tud adni, méghozzá a hajátültetés.

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Hordjunk sapkát vagy ne?

0 Komment

Ahogy egyre hidegebbé válnak a napok, jogos a kérdés, hogy mit tegyünk fejtetőnk megvédése érdekében. Sapkát nem mindenki szeret hordani, de a jeges reggeleken még azok fejére is felkerül, akik egyébként nem szívesen viselik.

A hajzat szempontjából kijelenthető, hogy a sapka viselése és mellőzése is sajnos ártalmas lehet, így ahhoz, hogy ne okozzon gondot, be kell tartanunk néhány szabályt. Ha sosem hordunk fejmelegítőt, akkor a téli hidegben ki vagyunk téve a csontig hatoló szélnek, és fejbőrünk könnyen megfázhat, kiszáradhat. Ez alapjában véve eljuttathatja frizuránkat olyan állapotba, melynek aztán hamarosan a hajhullás is következménye lehet.

Érdemes tehát hordani a meleg fejfedőket, de figyelnünk kell arra is, hogy a sapkaviselés is okozhat problémákat. Ugyanis, ha valaki folyamatosan hordja, akkor az sem tesz jót a fejbőrnek, hiszen nem jut elegendő levegőhöz, illetve a hajzat lelapul és gyakrabban kell majd megmosnunk, ami szintén káros hatással bír. Ezen felül, ha nem is viseljük folyamatosan sapkánkat, akkor is akadhat még mindig problémánk. Ugyanis, ha nagyon beizzad a fejbőrünk a sapka alatt, az szintén veszélyeket rejt. Már egy kis huzat vagy hideg szél elegendő ilyenkor ahhoz, hogy fejbőrünk megfázzon, ami szintén korpásodáshoz és hajhulláshoz vezethet.

Körültekintőnek kell tehát lennünk ebben a nem is annyira fontosnak tűnő apróságban, hiszen komolyabb problémákat is indíthatunk el vele, ha ezt nem tesszük. És, hogy akkor mit is csináljunk pontosan, hogy jó legyen? Nagyon egyszerű. A zimankós időjárásban viseljünk kint sapkát vagy csuklyát legalább, viszont meleg helyre érve azonnal vegyük le. Ne menjünk ki nedves vagy izzadt hajjal a hidegbe, és mindemellett ápoljuk hajzatunkat az évszaknak megfelelően. Ha ezeket az apró szabályokat betartjuk, nem lehet problémánk.

A hajzatunk ilyenkor, télen nagyon sok olyan környezeti hatásnak van kitéve, melyek miatt fontos, hogy törődjünk vele. Ha ezt nem tesszük meg, akkor sokkal több erőfeszítést kell majd abba fektetni, hogy visszaállítsuk az eredeti, egészséges állapotot. Persze rengeteg más ok is állhat a hajzat rossz állapota mögött. Sok esetben a hajhullást például olyan egészségügyi gond okozza, melyet csak orvosi segítséggel tudunk kiküszöbölni. A frizurának is kell ilyenkor regenerálódnia, melyben nagy segítséget adhat a mezoterápia például. Olyan esetekben viszont, amikor a kopaszodás öröklött jellegű, csak a hajátültetés segíthet.

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed