Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Utolsó lehetőség!

0 Komment

A hajátültetési eljárást sajnos még mindig nagyon kevesen ismerik, annak ellenére, hogy az öröklött jellegű kopaszodás - amire csak ez az egy biztos megoldás létezik – rengeteg, akár még fiatalabb korban lévő embert érint. Többségük a férfiak táborát erősíti, de sajnos a hölgyeket is megkörnyékezheti ez a probléma.

Mivel a legtöbben, ha meghallják a hajbeültetés szót, csak legyintenek egyet, hogy „biztos nagyon drága”, így csak kevesekhez jut el ez a forradalmi technológiával dolgozó beavatkozás. A HairHungary Klinka éppen ezért rukkolt elő egy olyan kedvezményprogrammal, mely azok számára is elérhetővé teszi a hajátültetést, akik eddig csak pénztárcájukra hivatkozva mondtak rá nemet.

Ráadásul pont amiatt, mert sokan nincsenek tisztában azzal, pontosan mit is takar ez az eljárás, fontosnak tartja Klinikánk, hogy minél több olyan beszámolót lehessen olvasni, melyeket azok írnak, akik már átestek ezen a beavatkozáson. Emiatt még további 10% kedezményt kap minden páciens, aki nyilvános blogon keresztül elmeséli, milyen is volt a felkészülési időszak, milyen érzelmeket élt át ezalatt, hogyan zajlott maga az eljárás, mit érzett és főleg mit gondolt közben, valamint természetesen, milyennek látja a végeredményt aztán.

Nem csak azért fontos ez, hogy minél többen olvassanak a hajátültetési lehetőségről, hanem azért is, hogy a felmerülő félelmekkel, kérdésekkel találkozhassanak mindazok, akik éppen még a döntés, vagy akár már az eljárás előtt állnak.

A kedvezménycsokor a hihetetlen jó ár mellett – ami hajszálszámtól függetlenül, most egységesen 0,7 Euró / hajszál – tartalmaz még kamamentes részletfizetési lehetőséget, illetve akinek még ez sem jó megoldás, lehetőség van egy hosszabb lejáratú egészséghitel választására is.

És, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki ebben a kedvezményben részesülhessen? Semmi más, csak jelentkeznie kell ingyenes konzultációra még június 15.-ig, majd műtéti időpontot kérnie szeptember 15.-tel bezárólag, és még idén átesnie a hajbeültetésen. Ragadja meg a lehetőséget, ne engedje elveszni ezt a mindenki számára kedvező ajánlatot!

 

További részletekért látogasson el a HairHungary Klinika honlapjára:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed