AJÁNLÓ
 
09:00
2015. 10. 06.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 10. 06.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 10. 06.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 10. 06.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2015. 10. 06.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A hajátültetés ma

0 Komment

Négy héten át foglalkoztunk a hajbeültetés történetével, és most elérkeztünk a mai, teljesen kiforrott technológiának megismeréséhez. Ahogy előző cikkünkből kiderült, egészen a kétezres évek elejéig folyt az igazán nagy lépésekben megtett fejlődés menete, míg végül teljesen kitökéletesedett nem csak maga az eljárás, hanem a hozzá szükséges eszközök tára is.

A hajbeültetés ugyanis napjainkban már nem csupán természetes eredményt ad, hanem több ezer hajszálról is beszélhetünk egy új frizura kialakításakor, ráadásul az egészből semmit sem lehet észrevenni a gyógyulás után, sem a donorterületen, sem pedig a beültetésen átesett részeken.

A HairHungary Klinika ráadásul a legújabb módszerrel dolgozik, ami nem más, mint a Safesystem-FUE, vagyis a tökéletes még tökéletesebb verziója, mely egyelőre nem is található meg sok klinikán. A módszer lehetővé teszi, hogy a lehető legkevesebb traumával érjük el a lehető legpontosabb és legjobb eredményt. A hajtüszők sérülése abszolút minimalizálva van, ráadásul a kiemelt graftok egy speciális, hajtüsző regeneráló folyadékba kerülnek, melynek segítségével sokkal gyorsabb és nagyobb arányú lesz a beültetett hajszálak növekedése.

A precíz hajszálkimetszésnek és a fent leírt, speciális tárolásnak köszönhetően a lehető legéletképesebb, ép és teljes hajszálak kerülhetnek beültetésre. A mára már szinte felülmúlhatatlannak mondható eszközök pedig olyan kisméretű sebeket ejtenek kimetszéskor, hogy a gyógyulás nem csak gyors, hanem százszázalékos is lesz, vagyis nem marad nyoma a beavatkozásnak, csupán annyi, hogy ismét hajkorona fogja díszíteni fejtetőnket.

A mai hajátültetés tehát nem csak kisebb gyógyulási idővel, hanem maximálisan tökéletes, természetes eredménnyel jár. Emellett elmondható, hogy a módszer véglegességet is biztosít, hiszen a beültetett hajszálak ugyanúgy fognak viselkedni majd, mint eredeti helyükön, így nem kell félnünk újabb hajhullástól. Számos hétköznapi kopaszodó nyerte vissza segítségével frizuráját, és persze rengeteg híresség is - köztük neves sportolók – választotta ezt az utat. Egy biztos, a mai eredményeket már egyáltalán nem lehet összehasonlítani a régi, kezdetleges próbálkozásokéval, hiszen a hajátültetés mára egy professzionális eljárás lett.

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Hajbeültetés előtte-utána képek

Hajbeültetés eredmények



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed