AJÁNLÓ
 
09:46
2014. 08. 26.
Hajunk állapota rengeteg apró részlettől függ. Annyi káros hatás éri nap, mint nap, melyek már...
A bejegyzés folyatódik
 
09:46
2014. 08. 26.
A hajpakolások terén már nagyon sok gyógynövénnyel ismerkedhettünk meg, most viszont egy olyan...
A bejegyzés folyatódik
 
09:46
2014. 08. 26.
Itt a hideg tél, és egyre nő a betegek száma, nagyon sokan küszködnek a náthával, megfázással....
A bejegyzés folyatódik
 
09:46
2014. 08. 26.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:46
2014. 08. 26.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Segítsük az egészséges hajnövekedést!

0 Komment

Ugyan nagyon sokan nem hisznek abban, hogy fel lehet gyorsítani a haj növekedését, viszont megcáfolni sem mindig lehet ezt, ha valaki bízik benne. Lehetséges, hogy gyorsabban nem fog nőni ugyan a hajzatunk, azonban ha bevetünk néhány praktikát, akkor segíthetjük a hajszálak egészséges, normális növekedését.

Ha odafigyelünk frizuránk rendben tartására, és néha még egy-egy kényeztetéssel is megajándékozzuk, akkor bizony nagyon sokat teszünk meg azért, hogy a fejbőrünk egészséges maradjon, a hajhagymák normálisan működjenek, és ezáltal szép, élettel teli frizurát növeszthessünk magunknak.

Arról már korábban olvashattunk, hogy ha naponta fejmasszázzsal kényeztetjük magunkat, akkor az milyen jó hatással van a haj egészséges életciklusára. Most azonban megismerünk egy kissé bizarr, azonban annál nagyobb jótékony hatással rendelkező hajpakolást, amely serkenti a hajhagymák működését és fejbőrünknek is jót tesz.

A fokhagyma nem csak finom, de rengeteg pozitív hatása van szervezetünkre. Sokan nem szeretik erős illata miatt, melyet fogyasztása után nem tudunk befolyásolni, azonban ezt néha muszáj félretennünk, hiszen tisztító és méregtelenítő hatással bír. Ugyancsak ügyesen viselkedik akkor is, ha hajunkra tesszük. Ettől se ijedjünk meg, egyszerűen használjunk valamilyen illatos pakolást vagy sampont a fokhagymás kencénk leöblítése után.

Az eljárás nagyon egyszerű: zúzzunk össze pár gerezd fokhagymát, majd keverjük bele egy kevés olívaolajba, ezt vigyük fel fejbőrünkre, és hagyjuk rajta körülbelül egy órán át. Öblítsük le langyos vízzel, majd a fent említett módon mossuk meg hajunkat újra. Az eredmény mindenképpen tetszetős lesz, és higgyük el, büdösek sem leszünk tőle.

Amennyiben annak ellenére, hogy rendszeresen törődünk frizuránkkal, mégis probléma lép fel, szakértő segítséghez kell fordulnunk. Hiszen ha hajunk hullani kezd, az bizony rengeteg okból fakadhat. Lehetséges, hogy problémánkat megoldja egyes készítmények alkalmazása, vagy egy mezoterápiás kezelés, azonban az is előfordulhat, hogy kopasz foltjainkra csak a végleges hajátültetés jelenthet megoldást.



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed