Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

3 hónappal a műtét után

0 Komment

Cikksorozatunkban azon pácienseink szemszögéből ismertetjük meg a hajátültetési eljárás menetét, és az ő saját gondolataikat, akik már átestek ezen a beavatkozáson. A műtétet megelőző, illetve közvetlen a műtét utáni érzelmekről már olvashattunk, most a beavatkozás után 3 hónappal időzünk el egy kicsit.

Ez ugyanis ismét egy sorsdöntő korszak, hiszen ekkorra már nem csak növöget az új helyén a hajzat, hanem bizony hullogatnak is ki az új hajszálak. Ez elsőként rémisztő lehet, pedig ez nem más, mint egy természetes hajhullási folyamat, amitől nem kell tartani. De lássuk, hogyan látják ezt maguk a páciensek.

„Időnként figyelgetem, hogy épp hullanak, vagy nőnek-e az új hajszálak, egyelőre úgy tűnik, hogy továbbra is inkább fogynak, de ez normális – a forgatókönyv szerint a harmadik hónap tájékán lesz a legkevesebb a létszámuk, majd onnan indul meg az egységes növekedés.” (Hajbeültetés után – blog)

hajhullás hajbeültetés hajátültetés műtét páciensek hairhungary 3 hónap hajnövekedés hajbeültetés blog

„Leginkább abból vettem észre, hogy tovább növekvő hajam ismét régi formáját kezdte fölvenni: hátul és oldalt sűrű, elöl pedig jóval ritkább, rövidebb és gyengébb volt… Ám a család egészen jó hírrel fogadott. Mint elmondták - a homlokom középső részén, ahol a hajbeültetés történt, sok apró fekete hajszál kandikál kifelé - egészen sűrűn és fiatalosan.” (Tamás hajátültetése)

„1 hónap elteltével viszont elkezdett hullani és 1,5 hónappal a beültetés után már szinte az összes beültetett haj kihullott. Ezt már a műtét előtt jelezték, hogy így fog történni, úgyhogy nagy meglepetés nem ért ezzel kapcsolatosan.” (Zsolt hajbeültetése)

A fent olvasott részletekből tehát láthatjuk, hogy akármennyire is ijesztő lehet az, hogy az újonnan beültetett hajszálak megválnak tőlünk, a személyes konzultációknak, és a Klinika teljes körű odafigyelésének köszönhetően, miszerint a pácienseket minden apróságról és lehetséges történésről tájékoztatnak, mégis el tudják hinni, hogy ez természetes folyamat, és bizakodva várják a lassan, de biztosan közeledő végeredményt.

Következő cikkünkből megtudhatják, mi várható a beavatkozás után fél évvel, addig is szemezgessenek hajbeültetés blogjainkból, és keressék fel a HairHungary Klinikát, ha bármilyen kérdésük van a hajátültetéssel kapcsolatban:

 HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed