AJÁNLÓ
 
09:00
2016. 08. 16.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 08. 16.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 08. 16.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 08. 16.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2016. 08. 16.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Speciális hajnövesztő

0 Komment

Ki ne szeretné az ötletes, fordulatos és csupa meglepetéssel teli akciófilmeket, amelyek mindig körbe vannak szőve egy kis romantikával, egy kis izgalommal, és némi humorral. Persze általában valami nagyon fontos dolog áll a középpontban, amit meg kell szerezni, amiért harcolni kell és ami a gazdagságot jelentheti.

A 2009-es „Kettős játék” című film pont arra utazik, hogy minél nehezebben tudja a néző követni, ki kivel van, mi áll a történet középpontjában, és szintén nehéz kisakkozni, mi lesz a sztori vége, ami nem engedi, hogy a közönség figyelme lanyhuljon, vagy épp unalmasnak érezze bárki is a történetet.

A film két titkos ügynök - Julia Roberts és Clive Owen alakításában - fura kapcsolatáról, és persze a siker utáni vágyáról szól, melynek során úgy hiszik, lóvá tehetnek mindenkit. Közben megismerhetünk két multi vállalatot is, melyek a folyamatos rivalizálásból próbálnak minél sikeresebben kikerülni. És, hogy mi a film mozgatórugója, amiért mindenki harcol? Nem más, mint egy csodaszer képlete, ami újranöveszti a hajszálakat. Igazán nagy humor, hogy sok főszereplő is pont kopaszodó, vagy már szinte teljesen kopasz fejtetővel rendelkezik.

Tökéletes és egyben nagyon is érthető cél, hogy ezt a varázs képletet mindenki magáénak akarja tudni, hiszen a kopaszodás rengeteg ember életét és persze kinézetét változtatja meg rossz irányban. Ki ne szeretne újra egészséges, dús hajzattal a tükörbe nézni azok után, hogy soha nem volt képes beletörődni a kopaszságba.

Csak néhány idézet a filmből, mely tökéletesen leírja, mennyire nagy szerepe van életünkben, önképünk kialakításában hajzatunknak: „ A haj hatalom. Hiszen a haj visszaadja a férfinak az eredeti állapotát, a férfiasságát.”; „A titok? Haj!” Mondanunk sem kell, hogy természetesen a filmben szereplő képlet nem létezik, a történetben is csak egy csali.

Az azonban, hogy a maradandó és egyre inkább teret nyerő kopaszsággal küzdők visszakaphatják régi hajzatukat, már nem csak egy álom. A megoldás létezik, és nem is akármilyen eredményt ad. A hajátültetés ugyanis egy biztos, és végleges segítség a kopaszodásra. Kiforrott technológiájának köszönhetően rengetegen rendelkezhetnek ismét olyan kinézettel, mely sokáig csak álom volt. Nem kell tehát beletörődnünk, ha homlokvonalunk teret nyer, vagy ha fejtetőnről kezd eltűnni a hajzat. Hajbeültetéssel újra lehet dús és formázható frizuránk. És ez már nem csak egy fikció.

 

Bővebben a hajhullás okairól és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed