AJÁNLÓ
 
11:06
2014. 12. 11.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
11:06
2014. 12. 11.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
11:06
2014. 12. 11.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
11:06
2014. 12. 11.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
11:06
2014. 12. 11.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajat karácsonyra!

0 Komment

Azok, akiknek sosem volt gondjuk hajzatukkal, mindig dús és szép hajkoronájuk sosem kezdett el nagymértékben hullani, el sem tudják képzelni, milyen lehet az, ha valaki erőteljesen kopaszodni kezd. Ez sajnos mindkét nemet egyaránt érinti, de persze a férfiak körében gyakoribb, az összes fajta közül pedig az öröklött kopaszodás fordul elő legtöbbször náluk.

Amint megindul ez a folyamat, higgyük el, hogy a személyiség is alakuláson megy át. A legtöbben próbálják elfogadni, sokuk pedig szinte már a legelején leborotválja egész fejtetőjét, mert így is jobban érzik magukat, mint gyérülő frizurával. Ez van, akinek jól áll, de valljuk be, sajnos számos pasinak inkább nem kellene ezt tennie.

Köztudott, hogy a férfiak többsége utál minden egyes orvosi beavatkozást, éppen ezért legtöbbjüknek még csak meg sem fordul a fejében az a megoldás, amely annak ellenére, hogy egyre elterjedtebb és közkedveltebb, mivel tökéletes és végleges segítséget ad, mégis elsőre ijesztő lehet.

Pedig a hajátültetés már rengeteg kopaszodó férfinak hozta el a visszaalakulás fenséges érzését, a régi önbecsülés visszaszerzését, és annak örömét, hogy jó a tükörbe újra belenézni. Éppen ezért lenne fontos, hogy mindazoknak, akiknek ez a megoldás eszükbe sem jut, vagy csak tartanak tőle, adjunk egyfajta támaszt, vagy lökést, hogy elindulhassanak frizurájuk visszaszerzésének útján.

hajhullás hajátültetés hajbeültetés hairhungary kopaszodás öröklött kopaszodás karácsony ajándék ajándék férfiaknak hajgyérülés kopaszság

Minden nő imád olyan dolgokat kapni karácsonyra, melyek a kényeztetésről, és főként külsőjük megújításáról szólnak, legyen az egy wellness masszázs, egy kozmetika vagy csak egy sima fodrász. Higgyék el hölgyeim, hogy a férfiak ugyanannyira örülnének egy olyan ajándéknak, mely megváltoztathatja életüket, átalakíthatja külsejüket!

A hajbeültetési eljárás során azokból a tarkótáji hajszálakból ültetnek át a kopasz területekre, melyek, ahogyan régi helyükről, az új területekről sem fognak kihullani. Ezzel egy biztos és ténylegesen végleges megoldást nyújtanak, és örökre elfeledtetik a kopasz foltokat. Ez tehát nem csak egy szimpla meglepetés lehetne, hanem egy olyan ajándék, ami életre szól!  

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed