Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Női szőrproblémák

0 Komment

Valahogy mindig ott nő, ahol nem kéne, ott pedig nem, ahol kéne. A szőrproblémák mindenki életében fellelhetőek, beszéljünk akármelyik testrészről, és sajnos sokan nem is tudják, mitévők legyenek, hogyan tudnak küzdeni a fennálló helyzet ellen. Az még hagyján, ha szőrtelenítés szükséges, de mi van akkor, ha az ellentéte kéne?

A szőrtelenítésre ugyanis mindenkinek megvannak a saját maga által kitapasztalt szokásai. Akár epilálásról, akár gyantázásról, vagy éppen a borotva használatáról beszélünk, biztos, hogy mindenki tudja, számára melyik a legjobb. Amikor azonban éppen a szőr növekedésének hiánya áll fenn, pont olyan helyen, ahol nem kéne, akkor már kevesen tudják, hogy mitévők legyenek.

A hölgyek tekintetében az egyik legnagyobb rémálom a hajhullás. Hajunk gyérülése ugyanis alapjában képes megváltoztatni kinézetünket. Azonban nők esetében általában átmeneti hajhullásról beszélünk fiatalabb korban, mely a kiváltó okok orvoslásával megszüntethető. A probléma gyors megoldásában nagy segítség lehet a mezoterápia, illetve a PRP-kezelés is.

hajhullás átmeneti hajhullás női hajhullás hajritkulás kinézet smink szemöldök szemöldök beültetés szőrtelenítés hiányos szőrzet hajátültetés mezoterápia prp kezelés hairhungary

A másik szőrzethiány, ami hölgyek esetében szintén nagyon zavaró lehet, ha a szemöldökük szőrzetét kisebb-nagyobb hézagok tarkítják. Ez nagymértékben gátolhatja a sminkelést, és persze arcunk karakterisztikája is teljesen más egy hiányos szemöldökkel. Az erre használható praktikák többsége azonban még inkább ritkíthatják szemöldökünket, ezért ajánlatosabb más segítség után kutatni.

A szemöldök beültetés  - mely a hajátültetés módszerét követi - gyönyörű, dús és természetes szemöldököt eredményez ilyen esetekben. Nem csak csodás eredményt ad, hanem véglegesen oldja meg a hiányos szőrzet problémáját. Segítségével egész tekintetünk szebb és csábosabb lesz, szemeink gyönyörű keretet kapnak.

Legyen szó arról, hogy valakinek egyszerűen öröklés útján akad kivetnivalója szemöldökszőrzetével kapcsolatban, vagy arról, hogy valamikor elpuskázta, és túl gyakran, túlságosan vékonyra szedte saját szemöldökét, a szemöldök beültetés mindegyik gondra megoldást jelent. A szőrproblémánk pedig már csak a múlté lesz!

Ismerje meg jobban a szemöldök beültetést, illetve a hajátültetést:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

A bonyolult női szervezet

0 Komment

A férfiak többsége szerint a hölgyek szeszélyesek, kiismerhetetlenek és bonyolultak. Ennek persze van némi igazságalapja, hiszen teljesen másképp gondolkodunk, és teljesen eltérően állunk legtöbbször a dolgokhoz. Azonban az biztos, hogy szervezetünket nézve sokszor még mi nők sem tudjuk, mi miért, és hogyan működik pontosan.

Lehet, hogy sokan azt hiszik, elcsépelt szöveg arra hivatkozni, hogy épp a nehezebb napjainkat éljük, amikor próbáljuk kimagyarázni a hangulatváltozásokat és az erős érzékenységet. Pedig igenis nagymértékben befolyásolja összes rezdülésünket az, hogy éppen mi megy végbe a szervezetünkben.

Az egyik legfontosabb szerepe természetesen a hormonháztartásunk működésének van, hiszen talán ez bír a legnagyobb hatással egész testünkre. Ha bármilyen változás lép fel, akkor annak egyből vannak jelei. Azt többször megemlítettük már, hogy a terhesség korszaka mennyi ilyen változást eredményezhet, illetve arról is beszéltünk, hogy a fogamzásgátló szedésének is bőven vannak hatásai szervezetünkre.

hajhullás átmeneti hajhullás hairhungary hajátültetés mezoterápia szervezet vitaminok női szervezet női hajhullás hormonok hormonháztartás terhesség fogamzásgátló

Az egyik leggyakrabban fellépő tünete a hormonháztartás átalakulásának az, hogy hajhullás indul meg. Ez van, akinél akkor lép fel, mikor teherbe esik, de sokaknál épp fordítva figyelhető meg, és a terhesség alatti időszakban kicsattanó egészségnek örvend frizurájuk, majd szülés után hirtelen ritkulni kezd a hajzat.

Ugyanígy van ez a fogamzásgátló alkalmazásakor is. Nagyon sokszor figyelhető meg ugyanis mellékhatásként a hajhullás azoknál, akik szednek ilyen szereket. Sok esetben azonban éppen a tabletta elhagyása után indul meg nagymértékű hajhullás, ami bizony ijesztő is lehet. Ebben az esetben ráadásul mindaddig eltart ez az állapot, amíg nem tisztul ki teljesen szervezetünk, és nem áll vissza saját rendjébe.

Sokat tehetünk ezen esetekben hajunk állapotáért, ha elegendő vitamint fogyasztunk, de természetesen külső segítséget is igénybe vehetünk, ha nagyon rossz a helyzet. Az ilyen fajta hajhullás általában átmeneti, és nem hagy maradandó nyomokat, viszont a hajzat regenerálódása nagyon hosszan is eltarthat. Tökéletes megoldás lehet ilyenkor a nők számára például a mezoterápia, vagy a PRP terápia melynek segítségével visszaállhat a rend a fejbőr tekintetében és a hajhagymák működésénél.  Sok esetben elegendő a megfelelő minőségű és összetételű hajhullás elleni sampon, kiegészítve a nők számára kifejlesztett hajszesszel.

Bővebben a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Öröklődés

0 Komment

Amikor jön a hír, hogy valaki babát vár, egyből előjönnek a kérdések, vajon kire fog hasonlítani, kitől mit fog örökölni. Persze ez először inkább csak játékosság, büszkeség, és örömteli pillanatokat ad, amikor egy gyermek mosolyában felfedezzük a sajátunkat, vagy a kézformája hasonlít a miénkre. De sajnos az öröklődés nem csak erről szól.

A hajhullást illetően általában a férfiakról szoktunk beszélni örökléssel kapcsolatban, hiszen náluk ez a leggyakoribb kopaszodási forma. Legtöbb esetben a hajzat vonalának alakulásából meg lehet mondani, hogy nem kell más okokat keresni a haj gyérülésére, hanem minden bizonnyal öröklött kopaszodásról van szó.

Sajnos, ahogy a férfiaknál, bizony nők esetében is öröklődik ez a probléma. Ha egy családban észrevehető a nők idő előtti kopaszodása, akkor sajnos a további generációk női tagjai is hajlamosabbak lesznek a hajhullásra. A női öröklött kopaszodás persze eltér a férfiakétól, hiszen náluk nem húzódik hátra a hajvonal, hanem inkább fokozatosan elvékonyodnak a hajszálak, és emiatt alakulnak ki kisebb gyér foltok.

A férfiak tekintetében sokaknak adatik meg a lehetőség, hogy a kopaszságot válasszák, hiszen van, akinek ez jól áll – persze ott sem mindenkinek. A nőknél viszont sajnos ez nem ilyen egyszerű, hiszen a hölgyek egyik ékköve a frizurájuk, nagyon sokat jelent mind megjelenésükben, mind pedig saját önképük sértésében az, ha hajzatuk gyérülni kezd. Megoldást jelenthet erre néha egyes hajviselet, vagy egy kendő viselése, azonban ezek csak ideig-óráig takarják el az egyre inkább felbukkanó fejbőrrészeket.

Mint minden öröklött kopaszodás esetében, a nők tekintetében is a hajátültetés ilyenkor a legjobb, és leginkább ajánlott megoldás. Persze akadnak más, a hajhullást kissé visszatartó készítmények, és kezelések, azonban a biztos és végleges eredményt csak a hajbeültetéssel kaphatjuk meg. Mindenekelőtt az a legfontosabb, hogy derítsük ki, mi áll a kopaszodásunk hátterében, hiszen a nőknél nagyon sok ok lehet a ludas. A HairHungary Klinika ingyenes, személyes konzultációk során ismerteti a pácienseket saját lehetőségeikkel.

 

Ismerje meg jobban a kopaszodás elleni leghatékonyabb megoldásokat, köztük a hajátültetést is:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Tegyünk a hajhullás ellen!

0 Komment

A hajritkulás nagyon sok embert érint, és bármennyire is a férfiak jutnak eszünkbe első sorban a kopaszodásról, bizony sajnos sok nő is szenved hajhullástól. Mindkét nemnél ugyanúgy több oka is lehet ennek, melyekre más és más megoldás alkalmazható.

hajhullás hajritkulás hajátültetés mezoterápia női hajhullás hairhungary férfi kopaszodás kopaszodás

Az egyik legnagyobb baj az, hogy míg a férfiak sokszor csak leborotválják egész fejtetőjüket, amint megindul nagyobb mértékben a kopaszodás – és persze ez sokuknak még jól is áll -, a nők ezt nem nagyon tehetik meg. Ennek ellenére még mindig sokan nem fordulnak segítséghez, mert drágának találják, vagy éppen beletörődnek, és azt hiszik, ha máshogy fésülik frizurájukat, akkor eltűntethetik a szemek elől a kopasz foltokat.

Van még ennél is rosszabb, amikor valaki olyan szinten nyugszik bele hajzatának ritkaságába, hogy nem is törődik vele egyáltalán, ami sajnos előbb-utóbb egyfajta igénytelen, ápolatlan kinézetet fog biztosítani. Nem csak felhívja ezzel problémájára a figyelmet, hanem lemondást tükröz, ezzel együtt pedig valószínűleg önképe is sérül.

Nem szabad ilyen könnyen beletörődni a kopasz foltokba, hiszen több lehetőség is van ezek kiküszöbölésére. Első lépésként ki kell derítenünk – persze szakértő segítséggel -, hogy mi is okozza a hajhullást.

Ha olyan problémával állunk szemben, mint például a hormonális gondok, akkor természetesen segíthetnek egyes gyógyszerek, illetve a belső szerek melletti külső, klinikailag tesztelt készítmények alkalmazása. Amennyiben öröklött kopaszodással állunk szemben, akkor úgy, mint a férfiak többségénél, a nők tekintetében is a hajátültetés tudja megadni a végső és biztos megoldást.

Ha olyan gond áll a háttérben, mint például étkezési zavarok, sok stressz vagy éppen sok hajfesték alkalmazása, akkor akár az is elég lehet, hogy ezeket megváltoztatjuk vagy kiiktatjuk életünkből. A legtöbb hölgy esetében viszont ki kell emelnünk, hogy a hajhullás okozta problémára a mezoterápiás kezelés jelenti a kiutat. A mezoterápia lényege az, hogy a legjobb hatás elérése érdekében közvetlenül a problémás területre – jelen esetben a hajtüszőkhöz - juttatják injekciós tűvel a megfelelő hatóanyagokat.

Létezik tehát többfajta megoldás is, ezért nem szabad elfogadnunk azt, amit alapvetően nem is kell, és lépjünk annak érdekében, hogy újra szép, dús frizuránk lehessen, melynek köszönhetően mi is megújulhatunk.

Tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed