Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Öröklődés

0 Komment

Amikor jön a hír, hogy valaki babát vár, egyből előjönnek a kérdések, vajon kire fog hasonlítani, kitől mit fog örökölni. Persze ez először inkább csak játékosság, büszkeség, és örömteli pillanatokat ad, amikor egy gyermek mosolyában felfedezzük a sajátunkat, vagy a kézformája hasonlít a miénkre. De sajnos az öröklődés nem csak erről szól.

A hajhullást illetően általában a férfiakról szoktunk beszélni örökléssel kapcsolatban, hiszen náluk ez a leggyakoribb kopaszodási forma. Legtöbb esetben a hajzat vonalának alakulásából meg lehet mondani, hogy nem kell más okokat keresni a haj gyérülésére, hanem minden bizonnyal öröklött kopaszodásról van szó.

Sajnos, ahogy a férfiaknál, bizony nők esetében is öröklődik ez a probléma. Ha egy családban észrevehető a nők idő előtti kopaszodása, akkor sajnos a további generációk női tagjai is hajlamosabbak lesznek a hajhullásra. A női öröklött kopaszodás persze eltér a férfiakétól, hiszen náluk nem húzódik hátra a hajvonal, hanem inkább fokozatosan elvékonyodnak a hajszálak, és emiatt alakulnak ki kisebb gyér foltok.

A férfiak tekintetében sokaknak adatik meg a lehetőség, hogy a kopaszságot válasszák, hiszen van, akinek ez jól áll – persze ott sem mindenkinek. A nőknél viszont sajnos ez nem ilyen egyszerű, hiszen a hölgyek egyik ékköve a frizurájuk, nagyon sokat jelent mind megjelenésükben, mind pedig saját önképük sértésében az, ha hajzatuk gyérülni kezd. Megoldást jelenthet erre néha egyes hajviselet, vagy egy kendő viselése, azonban ezek csak ideig-óráig takarják el az egyre inkább felbukkanó fejbőrrészeket.

Mint minden öröklött kopaszodás esetében, a nők tekintetében is a hajátültetés ilyenkor a legjobb, és leginkább ajánlott megoldás. Persze akadnak más, a hajhullást kissé visszatartó készítmények, és kezelések, azonban a biztos és végleges eredményt csak a hajbeültetéssel kaphatjuk meg. Mindenekelőtt az a legfontosabb, hogy derítsük ki, mi áll a kopaszodásunk hátterében, hiszen a nőknél nagyon sok ok lehet a ludas. A HairHungary Klinika ingyenes, személyes konzultációk során ismerteti a pácienseket saját lehetőségeikkel.

 

Ismerje meg jobban a kopaszodás elleni leghatékonyabb megoldásokat, köztük a hajátültetést is:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed