Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tavaszi árzuhanás a HairHungary-nél

0 Komment

Rengetegen szeretnének változtatni külsejükön, és persze nagyon sok olyan részlet van, ami tényleg rajtunk múlik csak, hogyan is néz ki. De sajnos vannak olyan adottságok és változások, melyekre egyáltalán nem lehetünk hatással, csak akkor, ha segítséget kérünk hozzá. Viszont ilyenkor a legnagyobb akadály általában a pénz.

Az öröklött jellegű kopaszodás főként férfiakat érint, és közülük is sok esetben megfigyelhető, hogy már nagyon fiatal korban megindul ez a folyamat. Amennyiben tényleg a genetika áll a háttérben – mely a kopaszodás térnyerési formájáról is felismerhető -, sajnos nagyon nehéz dolgunk van, ha fel szeretnénk venni vele a harcot.

Korai szakaszban még lehet próbálkozni olyan termékekkel, melyek kifejezetten erre a problémára lettek kifejlesztve, illetve egyes hajkezelések, mint például a PRP-terápia nagy segítséget nyújthatnak abban, hogy a kopaszodás térnyerése lelassuljon, esetleg egy időre meg is álljon. Azonban egy idő után már ezek sem képesek tartani az iramot a haj gyérülésével.

hajhullás kopaszodás hairhungary hairhungary klinika hajátültetés hajbeültetés kedvezmény kedvezményprogram részletfizetés egészséghitel tavasz árzuhanás

Ilyenkor a hajátültetés az egyetlen olyan biztos és végleges megoldás, mely segíteni tud frizuránk megtartásában, sőt, az eddigi kopasz területeket is képes újra felvirágoztatni hajszálakkal. Azonban ez az eljárás nem az olcsó megoldások közé sorolható, éppen ezért nagyon sokan érzik úgy, hogy anyagilag nem tehetik meg, hogy ezt válasszák.

A HairHungary Klinika viszont most egészen május 31.-ig olyan kedvezménycsokorral várja a változtatni akarókat, mely egyrészt megfizethető, másrészt pedig könnyebben elérhetővé teszi a beavatkozást. A kedvezményben 0,6 €-ós hajszálárral kell számolnia mindenkinek attól függetlenül, hogy több vagy éppen kevesebb átültetésre váró hajszállal kell majd dolgozni. Ezen felül nagy segítség lehet még a kamatmentes részletfizetés, vagy a hosszú lejáratú egészséghitel lehetősége is.

Egy biztos, ha valaki változtatni szeretne, akkor most érdemes lépni, és kihasználni ezt az árzuhanást, hiszen nem csak frizuránk lesz újra a régi, hanem pénztárcánk sem fogja bánni. Az pedig biztos, hogy mi sem fogjuk megbánni, hiszen a végeredmény borítékolhatóan tetszeni fog nem csak nekünk, hanem a külvilágnak is.

Bővebben a kopaszodásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Nyári árzuhanás a HairHungary-nél

0 Komment

A kopaszodás problémájával rengetegen küzdenek, mégis sajnos a legtöbben először olyan praktikák után nyúlnak, melyek olcsóbbak, és ezektől várják a csodát. Azonban hamar kiderül, hogy ez nem mindig vezet jóra. Annak ellenére, hogy általában anyagi okai vannak a kísérletezésnek, előbb vagy utóbb rá kell jönnünk, hogy igazi megoldásra van szükségünk. A HairHungary Klinika most egy olyan nyári kedvezményprogrammal állt elő, mely mindenki számára elérhetővé teszi a tökéletes eredményt.

A hajátültetés ugyanis abban az esetben is képes visszavarázsolni régi frizuránkat, amikor semmilyen más megoldás nem jöhet szóba, mint például öröklött jellegű kopaszodásnál. Természetesen egy olyan kiforrott technológiájú beavatkozásról beszélünk, mely kétség kívül nem olcsó, viszont végleges eredményt ad, ami jobban belegondolva teljesen kifizetődő. Emellett az igencsak kecsegtető, nyári kedvezménycsomagot látva még inkább érdemes elgondolkodni a nagy lépés megtételéről.

Most ugyanis a Klinikán egészen augusztus 15.-ig lehetőség van jelentkezni erre a kedvezményprogramra, mely több lehetőséget is magába foglal. Elsősorban most nem csak azon páciensek élhetnek az egyedi kedvezménnyel, akiknek nagyobb felületen van szükségük hajbeültetésre, hanem azok is, akiknél csak kevesebb átültetendő hajszálról van szó. Ez azt jelenti, hogy egységes a hajszálankénti ár.

Ezen felül 6 havi, kamatmentes részletfizetést is igényelhetünk, vagy ha még hosszabb futamidőre lenne szükségünk, akkor ez is megoldható egy kedvező egészséghitel segítségével. És, hogy még jobban lefaraghassuk a végösszeget, nincs más dolgunk, mint egy nyilvános blogon keresztül elmesélnünk hajbeültetésünk történetét, segítve ezzel mindazokat, akik a döntés előtt állnak még.

Ne késlekedjünk hát, és vegyük fel a kesztyűt a kopaszodás ellen! A kedvezményprogramban mindenki részt vehet, aki augusztus 15.-ig jelentkezik a Klinikán konzultációra.

 

Látogasson el honlapunkra, hogy többet megtudjon a kedvezményprogramról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed