Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy szakáll mindent megváltoztathat

2 Komment

Az erős borostának és a szakállnak még mindig felfelé ível a divatja, és őszintén szólva, ez nem is baj. A legtöbbször ugyanis férfiasságot sugall, ami a hölgyek számára az egyik legfontosabb szempont. Az erő, a megbízhatóság és a sárm az, ami leveszi a gyengébbik nemet a lábáról.

A szakáll pedig – persze csak ha jól áll valakinek – mindezeket a tulajdonságokat erősíti, és nem utolsó sorban arra is nagyon jó eszköz, hogy az arcon lévő kisebb-nagyobb hibákat elrejtse. Viszont mindehhez az kell, hogy az arcszőrzet szépen, egyenletesen fedje be az arcot. De mi van akkor, ha a szakáll hiányos, és ahelyett, hogy befedné arcunkat, inkább maga a borosta jelenti a problémás, hiányos részletet?

Ugyanis nem kérdés, hogy az is bőven lehet szépséghiba, ha valaki annak ellenére próbálja megnöveszteni szakállát, hogy az itt-ott gyérebb a kelleténél. Nem mutat jól, és ahelyett, hogy férfiasabb lenne a kisugárzása viselőjének, sajnos inkább megmosolyogtató az eredmény.

Nem kell azonban a sima, mindig frissen borotvált arcot választania annak sem, akinek valamilyen okból kifolyólag nem nő szép, sűrű szakálla. Létezik ugyanis egy tökéletes megoldás arra, hogy ezt a hiányt pótolhassuk, méghozzá a szakállbeültetés.

Az eljárás alapelve ugyanaz, mint a hajbeültetésé, mely sok reményt vesztett kopaszodónak adta már vissza régi frizuráját. Mint a hajátültetési eljárásnál, a szakáll tekintetében is nagyon fontos szerepet kap az, hogy a végeredmény teljesen természetesnek hasson, így nem kell félnünk attól, hogy bárki kiszúrhatja majd, ez a borosta nem magától lett ilyen sűrű.

A beavatkozás után pedig bármilyen stílus is áll közel hozzánk, nyugodtan válogathatunk a férfiasabbnál férfiasabb arcszőrzetek között. A saját adottságunk már nem fogja tudni megakadályozni, hogy rövid borostával, esetleg hosszabb szakállal, vagy akár fazonra vágott körszakállal hódítsunk. A lehetőségek tárháza kinyílik előttünk, és csak mi szabhatunk gátat elképzeléseinknek.

> További információk a szakállbeültetéssel kapcsolatosan

Tudjon meg többet a HairHungary Klinkáról és a hajbeültetésről is:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed