Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A természetesség hódít 2014-ben

0 Komment

Minden évnek megvannak a maga divatjai, mind ruházatban, sminkben, kiegészítőkben és természetesen frizurákban is. Nem mindegy, milyen formákat és stílusokat hordunk fejetetőnkön, és bizony a színekkel is variálhatunk, egyetlen kitétel van csupán idén, hogy mindent a természetesség jegyében tegyünk.

Első sorban a női frizurák terén a hosszú haj hódít ebben az évben, és most nyugodtan elfelejthetjük a hajvasaló és a szoros csavarók használatát. Helyette inkább a simán, minden egyéb fáradozás nélkül megszárított egyenes haj, és esetleg a finom, nem túl göndör loknik a nyerők.

A színekkel is csínján kell bánni idén, persze ez nem azt jelenti, hogy nem lehetünk vakmerőek. A rózsaszín, a halványlila és a vörös több árnyalata is közkedvelt a 2014-es trendekben, viszont a szabályos melírcsíkok helyett inkább világos-sötét színhatásokat használnak a fodrászok.

Egy biztos, hogy akármit is mondhat a divatvilág, mindenkinek meg kell találnia a saját stílusához illő frizurát, ami megy a fejformához is, és természetesen megvannak hozzá az adottságok. A természetességet követni nem nehéz, de azt is tudni kell elegánsan hordani.

Az idei frizuratrendek követéséhez tehát nincs szükségünk olyan roncsoló eszközökre, mint a hajvasaló, vagy olyan készítmények alkalmazására, mint a hajzselé. Így talán a divathoz idomulva nem lesz annyi káros hatásnak kitéve hajzatunk, ennek ellenére nagyon fontos, hogy megfelelő ápolására most is odafigyeljünk. Ugyanis nem csak a durva hajformázók okozhatnak problémákat, hanem rengeteg más ok is állhat a mögött, ha hajunk elveszíti fényét, szárazzá, töredezetté válik, esetleg hullani is kezd. A kopaszodás sokakat érintő probléma, és sok esetben nem is lehet megállítani vagy visszafordítani, ilyenkor csak a biztos és végleges megoldást jelentő hajbeültetés segíthet, mely beavatkozás után újra gondolkodhatunk a trendi frizurákon.  

Keresse fel a HairHungary Klinikát, és ismerje meg jobban a hajátültetési eljárást:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed