Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

2017 női frizuradivatja

0 Komment

Minden évnek megvan a maga divatja, a frizurákat tekintve is. Persze ez nem azt jelenti, hogy nagy változásokra, 180 fokos fordulatokra kell számítani, hanem egyszerűen csak van néhány apróság, ami még inkább előtérbe kerül az adott évben. Idén a félhosszú haj fog hódítani a hölgyek körében.

Bár nem most kerül még csak a trendi frizurák körébe a félhosszú hajzat, mégis sokkal nagyobb hangsúlyt fog kapni, mint tavaly. Ugyanis idén már egyáltalán nem lesz divat a fenékig érő, hosszú haj, éppen ezért a hajhosszabbítás is kevésbé lesz keresett azok körében, akik valamennyire is szeretik követni a trendeket.

hajhullás hairhungary mezoterápia prp kezelés prp-terápia divat stílus hajtrend 2017 női frizurák idei divat frizuradivat

Emellett a hajformázók használatát is nyugodtan lecsökkenthetjük, ugyanis minél inkább természetes a hajzat, annál divatosabb lesz idén. Persze néha varázsolhatunk magunknak pár hullámos loknit, ami feldobja majd megjelenésünket, de nem kell mindig bíbelődni komolyabb frizurán.

A másik stílus, ami újra helyet kap 2017-ben a divatos hajformák között, az a rövid pixie frizura, ami azon kívül, hogy dús hajzatot igényel, semmi mást nem követel viselőjétől. A formázók tehát itt is kiszorulnak a képből.

Egy biztos, ha valamennyire is követjük az idei trendeket, annak hajzatunk rettentően hálás lesz. Ugyanis rengeteget segít állapotán az, ha nem használunk erős hajformázó készítményeket, mint például hajlakkot vagy zselét, illetve az eszközöket is félretehetjük, melyek szintén nagymértékben roncsolják a hajszálakat. Arról nem is beszélve, hogy a hajhosszabbítás egyes válfajai mennyire megviselték a hajzatot.

2017 tehát nem csak a természetes frizurák, hanem talán a fellélegezhető hajzatok éve is lesz. Persze ez nem jelenti azt, hogy minden gond megoldódik, hiszen a fent említett, káros eszközökön kívül nagyon sok más is eredményezheti hajunk állapotának romlását. Ilyenek lehetnek például a lelki eredetű gondok, de akár gyógyszeres kezelések is okozhatnak hajhullást.

Az effajta problémára olyan kezelések adhatnak megoldást, mint például a mezoterépia, vagy a prp kezelés, illetve természetesen akadnak olyan hajápoló termékek is, melyek segíthetnek hajunk állapotának javításában. Az biztos, hogy ha megfelelő támogatást kapnak fürtjeink, akkor már tényleg csak azzal kell törődnünk, hogy milyenre is vágassuk frizuránkat.    

A hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed