Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A hajátültetés során alkalmazott legfejlettebb eljárásmód, az úgynevezett SafeSystem-FUE módszer már nem csak Magyarországon érhető el. A német PureHair klinika szakrendelés ugyanis nemrég nyitotta meg kapuit a gyönyörű Rajna partján Kölnben, ahol magyar hajspecialista szakemberek segítenek az egyes műtétek során.

purehair Rheinbogen hairhungary safesystem-fue2 fue2 hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hajklinika hajspecialista hajgyógyászat

A HairHungary testvérklinikájának is tekinthető a hatalmas Rheinbogen klinika részeként megnyílt szakrendelés. Gyönyörű környezetben lenyűgöző folyóparti helyen, kellemes légkörben várják a hajhullásban, kopaszodásban szenvedő pácienseket, hogy az egyéni tanácsadás után megfelelő kezelésben részesüljenek. A modern és kényelmes szolgáltatás mellett a magyar szakemberek segítségével teszik lehetővé, hogy az egyes kezelések, műtétek végrehajtása a legmagasabb technikai szinten történjen. A klinika épp ezért a magyar klinikához hasonlóan az Egyesült Államokban szabadalmaztatott eljárásmódot alkalmazza a hajátültetések során. Ehhez viszont a magyar szakemberek közreműködésére van szükség, mivel a HairHungary klinikán már több mint két éve alkalmazzák a SafeSystem-FUE hajátültetési beavatkozásokat.

purehair Rheinbogen hairhungary safesystem-fue2 fue2 hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hajklinika hajspecialista hajgyógyászatA kooperációban természetesen nagy szerepet vállalt a HairHungary klinika, és büszke lehet arra, hogy a német precizitás minden feltételét biztosítani tudja, egy olyan hajátültetési beavatkozás lehetőségével, mellyel Németország is csatlakozni tudott a világ leghatékonyabb megoldásait kínáló, hajhullással, kopaszodással foglalkozó szakrendelései közé.

Nem titok persze az sem, hogy a Magyarországon élők abban a szerencsés helyzetben lehetnek, hogy bizony ugyanazt az eljárást, ugyanazon szakorvostól kaphatják meg idehaza töredékáron, mivel a magyar piac kénytelen igazodni a hazai gazdasághoz.

Bővebben a hajátültetésről:
HairHungary klinika
www.hairhungary.hu

Rooney effekt

0 Komment

A Manchester United futball sztárja már sokszor került blogunk előterébe. Aki ismeri, jól tudja, hogy Rooney az utóbbi időben megváltozott és ezt új loboncának köszönheti első sorban. Egy évvel ezelőtti hajátültetése még most is nagy port kavar az angol sajtóban, hiszen minden róla megjelent fotó az emberek döbbenetét váltja ki.

wayne rooney Szuper Levente hajátültetés hajbeültetés hajhullás kopaszodás hairhungary fue2 hajklinika

Kétség kívül sokat köszönhet jópár hajhullással, kopaszodással foglalkozó magánklinika, hiszen Rooney sok ember számára megmutatta, hogy a hajátültetés manapság olyan rutin beavatkozás, amellyel akár 1-2 nap alatt visszanyerhetjük régen elfeledett hajkoronánkat. A speciális mikro sebészeti műtét során gyakorlatilag csak az első szúnyogcsípés szerű érzéstelenítőt vesszük észre, azt követően már ráhangolódhatunk kedvenc filmünkre, vagy zenei albumunkra. A beavatkozás ugyanis éber állapotban történik, és a klinikák épp ezért igyekeznek minden kényelmi szempontnak megfelelni.

A legfejlettebb eljárásmódot Magyarországon a HairHungary klinika nyújtja páciensei számára, mely az Egyesült Államokból indult útjára. A speciális műtőeszköz ugyanis szabad szemmel nem látható hegeket hagy csupán a saját tarkótájunkon található donorterületről kinyert hajszálak után. Ezek a hajszálak a genetikai tulajdonságuk miatt soha nem hullnak ki az új kopasz területek meghódítása után, mivel ellenállnak az úgynevezett DHT hormonnak, mely az androgén, azaz örökölt kopaszodás fő okozója.

Angliában a hajátültetés soha nem látott népszerűségnek örvend. A férfiak körében ez a 2. legnépszerűbb beavatkozás és egyes klinikákon már 5 hónapos várólista előzi meg a műtéteket. A HairHungary klinika is igen népszerű, mivel számos hazai sportoló választotta már a klinika hajspecialista szakorvosait és csinos asszisztenseit. Legutóbb a világhírnévre szert tett magyar jégkorongozó Szuper Levente esett át hajátültetési beavatkozáson és az eredmény már most jól tükrözi, hogy a kopaszodás garantált és egyetlen megoldása a hajátültetés.

Tudjon meg többet a lehetőségről:

HairHungary Klinika
hairhungary.hu

Őszülés és hajhullás

0 Komment

Az idősödő halántéknál egy természetes folyamatként tekintünk az őszülésre, ami után a korhoz kötött hajritkulást is könnyebben elfogadjuk. Azonban vannak olyan esetek, amikor a haj már fiatalabb korban elkezd deresedni, és még rosszabb esetben hullani is. Mi állhat ennek hátterében?

Hajunk színe a hajszál külső és belső részeiben található festékanyagainak arányától függ. Amikor ezen festékanyagokat termelő sejtek működése valamilyen oknál fogva csökken, a hajzat őszülni kezd. Ha egy hajszál már fehér lett, a helyén is fehér hajszál fog kinőni.

őszülés hajhullás kopaszodás hajbeültetés hajátültetés hairhungary hajklinikaAmennyiben ez a jelenség már fiatalkorban előjön, akkor vagy örökletes okokra vezethető vissza, vagy valamilyen betegség áll a hátterében. Ilyen lehet például a pajzsmiriggyel kapcsolatos problémák előfordulása, melyek okozhatnak őszülést és hajhullást is. Utóbbi két tünet jelentkezhet tartós stressz, szorongás és hirtelen trauma hatására is. Ilyenkor az idegrendszer rendellenes működése miatt egész testünkben felborul a vérellátás, így a hajszálakhoz sem jut el megfelelő mennyiségű vér.

Amennyiben a tünetek valamely  - a fent felsoroltak szerinti – betegségre, gondokra utalnak, lehetőség van a megfelelő gyógyszeres kezelésére. Ha időben tesszük meg ezt a lépést, akkor az őszülési folyamat megállhat, és a hajhullásban elvesztett hajszálak még visszanőhetnek.

Azonban ha nem fordulunk gyorsan szakszerű segítséghez, túl késő lehet a probléma megoldásához. Az őszülést csak megállítani, visszafordítani már nem lehet, a hajhullás pedig tartós károkat is okozhat, olyan hajhiányos részek maradhatnak meg, melyeken csak kifejezetten erre a célra alkalmazott készítmények, mezoterápiás kezelések, vagy végső esetben csak a hajátültetés segíthet. Utóbbi eljárás biztos sikerekkel kecsegteti a pácienseket, akik ezt követően ismét normális hajkoronával büszkélkedhetnek. Az ősz hajszálakat ellen pedig kimeríthetetlen hajfesték és színező tárház áll a rendelkezésünkre.

Tudjon meg többet a hajátültetésről:
HairHungary Klinika
Web: hairhungary.hu
e-mail: info@hairhungary.hu
Tel.: 06 (30) 70 90 470

Szuper Levente: "újra tinédzser lehetek"

0 Komment

https://hairhungary.hu/safe-system-fue-hajbeultetes/

Magyarország legsikeresebb jégkorong játékosa öt éves korában kezdte karrierjét. Óriási hazai Európai és tengerentúli sikereket ért el. Az androgén jellegű kopaszodás azonban őt sem kímélte, így a HairHungary klinikát választotta, hogy problémájára végleges megoldást találjon.

Minden harmadik férfit érinti az androgén, azaz az örökölt kopaszodás. Sajnos ez alól Szuper Levente sem volt kivétel, pedig annak idején tejföl szőke dús hajkoronával riogatta hoki hálóőrként a csatárokat, még ha ez fejvédőjétől nem is látszott. Az idő vas foga és a genetika azonban nála is közbeszólt, haja elől és a fejtetőn erősen hullani kezdett. Ma az ilyen problémákra az egyetlen és garantált megoldás a hajátültetés, mivel az újonnan beültetett hajszálak soha nem hullnak ki.

A klinikán alkalmazott úgynevezett SafeSystem-FUE eljárás az Egyesült Államokban került kifejlesztésre és egyre több kopaszodó férfinak adta már vissza fiatalkori önmagát. Levente műtéte során saját hajszálai kerültek átültetésre, így a donor részt a tarkótáji patkó alakú terület adta. Itt ugyanis a hajszálak ellenállnak a DHT (dihydro tesztoszteron) hatásának, mely az androgén jellegű kopaszodás fő okozója. Pontosan ezt a genetikai sajátosságot használták ki a klinika specialistái Levente hajátültetése során.

szuper levente jégkorong hajhullás kopaszodás hajbeültetés hajátültetés hajklinika hairhungary safesystem fue2
Szuper Levente korábban és most

Szuper Levente a jégkorong mellett az exkluzív autóritkaságoknak is hódol, és mint kiderült a kabriókat szereti a legjobban. Műtétje után épp ezért érzéseit így kommentálta: „a férfiaknak igen sok közös vonásuk van. Ilyen például az autók szeretete és sajnos ilyen a kopaszodás is. Mire meg tudunk venni egy kabriót, addigra eltűnik az, aminek a fejünk tetején lobognia kellene. Jómagam is nagyon korán kopaszodni kezdtem, de a HairHungary klinikán most újra elkészítették régi frizurámat, ami már örökre meg is fog maradni!”

További információk a hajhullással, kopaszodással kapcsolatosan és az erre megoldást nyújtó hajátültetésről:HairHungary Klinika - www.hairhungary.hu

Tom Cruise is bestresszelt

1 Komment

Tom Cruise hajhullását, házasságának a vége eredményezte. Egy házasság vége soha nem jó hír senki számára, hisz mindkét fél szenved fizikailag és érzelmileg is. Meglepő, de a hajhullás folyamatát a legtöbb embernél a stressz indítja el. Szóval érdemes erre odafigyelni.

tom cruise hairhungary hajhullás kopaszodás hajklinika hajbeültetés hajátültetés minoxidil mezoterápia telogén effluvium stressz safesystem fue2A népszerű színész feleségeit lassan úgy váltogatja, mint a tehetősebb emberek saját autójukat. Ha nem tetszik 3-4 év elég belőle, ha megszeretjük, akkor akár 8-10, de a sokat futott kilométer miatt ennyi idő után legkésőbb meg kell válni tőle. Tom Cruise legtovább második feleségével bírta Nicole Kidmannal, mostani válása előtt pedig hat évig húzta Katie Holmest-el. Néhány évvel ezelőtt derült ki sajtó hírekből, hogy Tom hajhullására minoxidil tartalmú külső készítményeket használ. Úgy tűnik most dupla adagra lesz szüksége, mert egy házasság vége rendszerint stresszel jár.

A szakemberek szerint ugyanis a hirtelen jött rossz hír, a súlyos érzelmi válságok is okozhatják az úgynevezett telogén effluviumot. Ha az emberi szervezet "sokkolva van", akkor a hajszálak 70%-a is kihullhat a "sokkot" követő 2 hónap folyamán. Fésülködéskor ilyen esetekben a haj maroknyi mennyiségekben is landolhat a kezünkbe. Ez a leírt állapot az akut telogén effluvium. A legtöbb esetben nincs szükség ezek gyógyítására, a legfontosabb dolog a kiváltó ok behatárolása és megszüntetése. Amennyiben a folyamat nem áll le, akkor viszont sürgősen szakemberhez kell fordulni.

Hosszabb stressz esetén ugyanis előfordulhat, hogy a hajunk növekedése nem indul meg. A nyugalmi fázis elhúzódó ciklusa egyre több hajhagymát roncsol, így hajunkat akár végleg is elveszíthetjük. Általánosságban elmondható, hogy a stresszes életmódunk felszámolása után hozzávetőlegesen 3 hónapon belül a hajunk növekedésének meg kell indulnia. Ha nem így van, akkor bizony fel kell keressünk a hajhullás, kopaszodás megoldására specializálódott hajklinikát.

Hajhullás esetén a HairHungary klinika lehet segítségünkre, mivel a pontos diagnózis megállapítása után egy megfelelő kezelési tervet kaphatunk, hogy hajkoronánk újra régi fényében csillogjon. Az alkalmazott eljárások számos alternatívát kínálnak, mivel minden esetben személyre szabottan történik a lehetséges megoldás kialakítása hajhullásunk, kopaszodásunk kezelésére. Ez olykor lehet csupán a klinikailag tesztelt propecia és minoxidil tartalmú készítmények alkalmazása, mezoterápiás kezelés vagy a garantált megoldást nyújtó hajátültetési beavatkozás. Utóbbi esetben a klinika az Egyesült Államokban szabadalmaztatott legfejlettebb, úgynevezett SafeSystem-FUE eljárást alkalmazza, mely során egy félautomata eszközzel kerülnek át a tarkótáji donorterületről az egészséges ép graftok, azaz a hajszál csoportok.

Az újonnan beültetett hajszálak soha nem hullnak ki, ugyanis a donor patkó alakú területén található hajszálak ellenállnak a DHT (dihydro tesztoszteron) hatásának, mely az androgén jellegű kopaszodás fő okozója. Pontosan ezt a genetikai sajátosságot használják ki a klinika specialistái a hajátültetés során.

Látogasson a HairHungary honlapjára, ahol számos referenciát találhat, de a klinika youtube csatornáján is fellelhető egy-két siker történet. 

Konzultációs időpontfoglalás:
06 (70) 512-2296 / 06 (30) 552-0940
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed