Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szuper Levente újra a csúcson

0 Komment

A magyar hoki válogatott a jóval esélyesebbnek tartott Kazahsztán ellen óriási sikert ért el a budapesti divízió I/A világbajnokságán. A közönségdíjas hálóőr Szuper Levente a csapat vezéregyénisége volt, így nagy szerepet vállalt abban, hogy győzelmünkkel újra esélyesek vagyunk a feljutásra.


Fotó: Mudra László

Mikor klinikánk megtudta a hírt, hogy Szuper Levente újra meghívót kapott a válogatottba, eszünkbe jutott hajátültetése utáni első mondata, miszerint újra tinédzsernek érzi magát. Sajnos Levente előrehaladott örökölt kopaszodásban szenvedett, azonban egy kétfordulós fájdalommentes műtét után ez már a múlté. Az interneten böngészve most számtalan friss fénykép bizonyítja átalakulását, mely valóban fiatalságot kölcsönzött a sportember számára.

Sokaknak akár megdöbbentő lehet, hogy egy hajátültetési beavatkozással milyen eredmény érhető el. A HairHungary klinika orvosai Európában egyedülállóan alkalmazzák az úgynevezett SafeSystem-FUE metódust, mely ma a világ legfejlettebb eljárása. Egy hajbeültetési műtét során mindössze az első szúnyogcsípés szerű érzéstelenítő lehet kellemetlen, azt követően viszont teljesen éber állapotban, szinte wellness körülmények között tölthetjük el a műtéti napot. Míg mi éppen táblagépen dolgozunk, olvasunk, vagy épp kedvenc filmünket nézzük, addig az orvosok gőzerővel dolgoznak azon, hogy régi hajkoronánkat teljesen természetes módon visszaállítsák.

Szuper Levente mellett nem véletlen, hogy a HairHungary klinika szolgáltatásait már több sportoló és sportszakember választotta, mint például Nyilasi Tibor, Lisztes Krisztián, vagy éppen a vízilabdázó Hosnyánszky Norbert.

További információk a kopaszodásról és a megoldást jelentő hajátültetésről:
HairHungary - a magyar hajklinika
www.hairhungary.hu

Henrik herceg haja sem a régi

0 Komment

A brit trónörökös még csak 28 éves, de jól látható már most, hogy fejbúbján egy idő után kopasz folt fog ékeskedni. Megnéztük milyen megoldás kínálkozik számára. Könnyű dolga lesz, mert az Egyesült Királyságban óriási népszerűségnek örvendeznek a hajklinikák.

Bátyja, Vilmos herceg nyomdokaiba lépett Harry, mivel fejbúbján már most látható, hogy hajszálai elvékonyodtak és a ritkulás erősen megindult. Esetében szinte bizonyos, hogy örökölt kopaszodásról beszélhetünk, orvosi szakszóval tehát androgén alopéciával van dolgunk. Az ilyen jellegű kopaszodás ebben a korosztályban a férfi lakosság mintegy 35%-át érinti, tehát sajnos nem egyedi esetről van szó.

Harrynek minél előbb szakorvoshoz kellene fordulnia, mivel meglévő hajszálai megóvása érdekében egy személyre szabott kezelési tervet kellene felállítani külső készítmények alkalmazásával. Ez a kopaszodási folyamatot kellőképpen lelassítja, és az elvesztett hajszálak esetében a még úgynevezett alvó fázisban lévő hajhagymás serkentésére is ösztönzőleg hathat. Minél később orvosolja problémáját, annál valószínűbb, hogy a teljesen elhalt hajszálak később már csak hajátültetéssel pótolhatóak. Természetesen mindezek mellett a hercegnek oda kellene figyelnie étrendjére, szükség esetén hajhullásra kifejlesztett táplálék kiegészítő is javasolt.

A magyar HairHungary hajklinika számos hasonló esettel találkozott már, orvosai a szakmai konzultációk során minden esetben tökéletes kezelési tervet állítottak fel. Ahol már nem volt lehetőség az elhalt hajszálak külső kezelésére, a hajátültetési műtéteket Európa legfejlettebb eszközparkjának segítségével végezték el a páciensek legnagyobb örömére.

Bővebben a hajhullásról és kezelési lehetőségekről:
HairHungary – a magyar hajklinika
www.hairhungary.hu

A szerdai felkészülési mérkőzésen Argentína simán verte a svéd válogatottat, természetesen a Barcelona játékosa Mascherano is erősítette a Messi vezényletével felálló argentinokat. Megnéztük, hogy vajon mit tehet a 29 éves védekező középpályás, hogy megoldja kopaszodási problémáját.

A magyar HairHungary klinikán számos húszas éveiben járó fiatal megfordul, hogy kezdődő hajhullásukra egyénre szabott kezelési tervet kapjanak. Sok esetben elegendő a szunnyadó hajhagymákat serkenteni az újbóli növekedésre, azonban egy előrehaladott férfias kopaszodás esetén a hajátültetés az egyetlen garantált módszer. Nagyon úgy fest, hogy Mascherano utóbbi esetbe tartozik, mivel hajvonalának két öbölterülete már jócskán megkopott az évek folyamán. Az argentin focista így akár Wayne Rooney nyomaiba is léphet, aki mint tudjuk, korábban sikeres műtéten esett át.

A hajátültetési eljárásokra specializálódott HairHungary klinika Mascherano esetében egy alapos konzultáció után nagy valószínűséggel első körben egy Minoxidil alapú külső kezeléssel kezdene. Ez akár megsépkelhető lenne táplálék kiegészítővel, miközben természetesen az egészséges életvitel és táplálkozás szerepe sem elengedhetetlen. Korábbi írásunkban már megírtuk, hogy az aktív sportolóknál igen gyakori az androgén, azaz az örökölt kopaszodás felgyorsulása, mivel szervezetük lényegesen több tesztoszteront termelnek. A minoxidilt tartalmazó külső szerek megakadályozzák, hogy a kopaszodást okozó DHT hormonok roncsolják a hajhagymákat. Fontos azonban tudni, hogy egy külső készítmény olyan területeken, ahonnan már évek óta elhulltak a hajszálak nem igen tud segíteni.

A klinika szakemberei a konzultációk során pontosan meghatározzák, hogy kinek milyen kezeléssel várható a legjobb eredmény. A hajbeültetés ma már egy kiforrott technikai háttérrel rendelkező mikrosebészeti eljárás. Fájdalommentes és csupán helyi érzéstelenítőt használnak, miközben a páciensek éber állapotban tévéznek, interneteznek vagy akár a munka fáradalmait pihenik ki egy kis szundikálással. Természetesen a hajátültetés után is érdemes hajunkat rendszeresen karbantartani, ápolni. Bár a beültetett hajszálak soha nem hullnak ki, más területeken ettől függetlenül kialakulhat kopaszodás, ezért a megelőzés nagyon fontos.

A HairHungary klinika a sport elkötelezett híve, sok aktív vagy volt sportoló kér a mai napig tanácsot. Legutóbb Nyilasi Tibor bólintott rá hajátültetésére, akinek átalakulását szerencsére a SportTV adásaiban is végig követhetjük.

Bővebben a hajhullásról, kopaszodásról és a hajátültetésről:
HairHungary – a magyar hajklinika

Áttörést a hajhullás kezelésében

0 Komment

Áttörést értek el a hajhullás kezelésében a Szegedi Tudományegyetem kutatói. A Bőrgyógyászati és Allergológiai klinikájának laboratóriumában évek óta folyik a kutatás olyan szűrővizsgálat kidolgozására, mely a fokozott hajhullás kezelésében ad segítséget.

A szűrővizsgálat egy genetikai teszt, mely a páciensek gyógyszerek iránti érzékenységét, fogékonyságát vizsgálja, ezáltal a kezelőorvos számára hatékony segítséget nyújthat a megfelelő kezelés kiválasztásában és a kezelési hatékonyság növelésében. A Szegedi Tudományegyetem kutatói által kifejlesztett forradalmi áttörést jelentő teszt ma már mindenki számára elérhető.

A fokozott hajritkulás meglehetősen súlyos és gyakori probléma. A hajhullás mintázata alapján többféle típust különböztetünk meg. A mindenki által jól ismert férfias típusú hajhullás (androgén alopécia) a férfiak esetében a homlok két oldalán és a koponyatetőn kialakuló fokozott hajvesztéssel jár. A férfiak esetében a férfias típusú hajhullás gyakoriságát jól mutatja, hogy átlagosan tízből hét férfi érintett. A nőknél is előfordul férfias típusú hajritkulás, ez esetben a koponyatetőn kialakuló fokozott hajvesztés utalhat a betegség fennállására, mely a nők esetében is igen gyakorinak mondható.

genostella hairgs1 genetikai teszt kopaszodás teszt hajhullás teszt Szegedi Tudományegyetem bőrgyógyászat androgén hajhullás androgén alopécia hairhungary hajklinikaA férfias típusú hajritkulás mintázata férfiak és nők esetében

A Szegedi Tudományegyetem Bőrgyógyászati és Allergológiai klinikájának laboratóriumában évek óta folyik a kutatás a fokozott hajhullás kialakulásához vezető okok feltárása, esetleges genetikai (örökletes) tényezők azonosítása céljából.

A jelenlegi forradalmi áttörést jelentő kutatási eredmény hátterében egy olyan szűrővizsgálati teszt kidolgozása áll (HairGS1 teszt), mellyel nemcsak a fokozott hajhullás kialakulásáért felelős tényezőt lehet azonosítani, hanem azt is meg lehet mondani, hogy mely típusú kezelés lenne hatékony. A HairGS1 teszt tehát a hajhullást kiváltó ok azonosításán túl, a kezelésben is jelentős segítséget nyújthat a kezelőorvos és páciense számára.

genostella hairgs1 genetikai teszt kopaszodás teszt hajhullás teszt Szegedi Tudományegyetem bőrgyógyászat androgén hajhullás androgén alopécia hairhungary hajklinikaA Hair-GS1 teszt fájdalommentes!
Vérvétel nélkül, a száj nyálkahártyájáról vett törlésből is elvégezhető.

A szegedi kutatók által kifejlesztett teszt forgalmazásával a GenoStella Kft-t bízta meg az egyetem. A GenoStella Kft. a forgalmazás tekintetében kiemelkedően fontosnak tartja, hogy a HairGS1 tesztet csak szakorvosi kérésre, vagy a hajhullás kezelésben kiemelkedő szakmai színvonalon működő partnerek számára tegye elérhetővé. Ilyen magas színvonalú, széleskörű szolgáltatást végző szakmai partner a HairHungary klinika.

Fokozott hajritkulásban szenved és ismerni szeretné az Ön számára legoptimálisabb kezelést? Még dús a haja, de tudni szeretné, hogy később számíthat-e fokozott hajhullás kialakulására? Válassza a HairGS1 tesztet, mely már mindenki számára elérhető.

A tesztről tájékozott szakorvosok listája és földrajzi elérhetősége megtekinthető a www.genostella.hu oldalon, a HairGS1 teszt elérhető továbbá olyan kiemelkedő magas színvonalú szakmai partneren keresztül, mint a HairHungary Clinic Kft (www.hairhungary.hu).

A hajgyilkos krém

0 Komment

Azt mondják az Egyesült Államok a lehetőségek országa és sokszor megtalálhatjuk minden nyavalyánkra a megoldást. A médiából csak úgy özönlik a különféle hajnövesztő csodaszerek reklámja, de még nem találkozhattunk azzal a különleges krémmel, mely ellenkező kihatással lehet ránk, azaz a hajunk vagy szőrzetünk eltüntetésére lehet megoldás.

safesystem-fue2 james harris hairhungary hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hajklinika szőrtelenítés epilátor hair reduceA Greek Island Labs terméke több mint egy éve jelent meg a piacon és a férfiak számára azt ígérték, hogy csupán háromhetente kell majd borotválkozni, míg a nők elfelejthetik végleg a lábszőrzetükkel vívott küzdelmeket. Mivel a cég még mindig működik, sőt egy rakás celeb szereplő is pózolt már a csodaszerrel, elképzelhető, hogy valamit tényleg kitaláltak és az organikus növényi olajok kavalkádja megoldás lehet a szőrzetünk elpusztítására.

A drága lézeres szőrtelenítés és az önkínzó epilátor alternatívája három hetes kezelés után a szőrnövekedésben 46%-os, hat hét után pedig 70%-os csökkenést ígér. A krém a hajtüszőket nyugalmi állapotba helyezi és minél hosszabb ideig használjuk a gyilkos kenceficét, annál jobban csökkenhet szőrzetünk. A tubus tartalma körülbelül két hónapra elegendő, persze ez a kezelendő felülettől is nagyban függ. Az ára hozzávetőlegesen 5500 Ft, ami azért nem olcsó főként akkor, ha belegondolunk, mennyibe kerül egy eldobható borotva.

Az hogy a klinikailag is tesztelt csodaszer milyen kihatással lehet hosszabb használat esetén még nem tudhatjuk, de egy biztos a hajunkra nem érdemes kenegetni, sőt egyenesen veszélyes lehet! A hajhagymák ugyanis sokkal érzékenyebben reagálhatnak, és akár végleg búcsút inthetünk tincseinknek. A piacon kapható drága hajnövesztő készítmények első sorban hajunk megerősítésére alkalmasak, vagy a fentiekben taglalt haj és szőrgyilkos krém ellenanyagaként lehet megoldás. A genetikai kopaszodásra nem létezik csodaszer és nem is érdemes próbálkozni vagy hinni a sokszor eltúlzott reklámokban! Ma az egyetlen és garantált módszer az androgén jellegű hajhullásra a hajátültetési beavatkozás, melynek zászlóshajói és az egyik leghíresebb specialistája az Egyesült Államokban található. Dr. James Harris a SafeSystem-FUE módszer feltalálója már több mint két éve működik együtt a HairHungary magyar klinikával. Aki tehát régi hajkoronáját szeretné viszontlátni nyugodtan felkeresheti a klinika orvosait, mivel a fájdalommentes eljárás garantált eredményeket ígér.

Bővebben a HairHungary klinikáról:
hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed