AJÁNLÓ
 
12:05
2012. 08. 30.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
12:05
2012. 08. 30.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
12:05
2012. 08. 30.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
12:05
2012. 08. 30.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
12:05
2012. 08. 30.
Ha valaki a hajbeültetés mellett dönt a túlzottan elhatalmasodni kezdő kopaszodás miatt, az általában...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tom Cruise is bestresszelt

1 Komment

Tom Cruise hajhullását, házasságának a vége eredményezte. Egy házasság vége soha nem jó hír senki számára, hisz mindkét fél szenved fizikailag és érzelmileg is. Meglepő, de a hajhullás folyamatát a legtöbb embernél a stressz indítja el. Szóval érdemes erre odafigyelni.

tom cruise hairhungary hajhullás kopaszodás hajklinika hajbeültetés hajátültetés minoxidil mezoterápia telogén effluvium stressz safesystem fue2A népszerű színész feleségeit lassan úgy váltogatja, mint a tehetősebb emberek saját autójukat. Ha nem tetszik 3-4 év elég belőle, ha megszeretjük, akkor akár 8-10, de a sokat futott kilométer miatt ennyi idő után legkésőbb meg kell válni tőle. Tom Cruise legtovább második feleségével bírta Nicole Kidmannal, mostani válása előtt pedig hat évig húzta Katie Holmest-el. Néhány évvel ezelőtt derült ki sajtó hírekből, hogy Tom hajhullására minoxidil tartalmú külső készítményeket használ. Úgy tűnik most dupla adagra lesz szüksége, mert egy házasság vége rendszerint stresszel jár.

A szakemberek szerint ugyanis a hirtelen jött rossz hír, a súlyos érzelmi válságok is okozhatják az úgynevezett telogén effluviumot. Ha az emberi szervezet "sokkolva van", akkor a hajszálak 70%-a is kihullhat a "sokkot" követő 2 hónap folyamán. Fésülködéskor ilyen esetekben a haj maroknyi mennyiségekben is landolhat a kezünkbe. Ez a leírt állapot az akut telogén effluvium. A legtöbb esetben nincs szükség ezek gyógyítására, a legfontosabb dolog a kiváltó ok behatárolása és megszüntetése. Amennyiben a folyamat nem áll le, akkor viszont sürgősen szakemberhez kell fordulni.

Hosszabb stressz esetén ugyanis előfordulhat, hogy a hajunk növekedése nem indul meg. A nyugalmi fázis elhúzódó ciklusa egyre több hajhagymát roncsol, így hajunkat akár végleg is elveszíthetjük. Általánosságban elmondható, hogy a stresszes életmódunk felszámolása után hozzávetőlegesen 3 hónapon belül a hajunk növekedésének meg kell indulnia. Ha nem így van, akkor bizony fel kell keressünk a hajhullás, kopaszodás megoldására specializálódott hajklinikát.

Hajhullás esetén a HairHungary klinika lehet segítségünkre, mivel a pontos diagnózis megállapítása után egy megfelelő kezelési tervet kaphatunk, hogy hajkoronánk újra régi fényében csillogjon. Az alkalmazott eljárások számos alternatívát kínálnak, mivel minden esetben személyre szabottan történik a lehetséges megoldás kialakítása hajhullásunk, kopaszodásunk kezelésére. Ez olykor lehet csupán a klinikailag tesztelt propecia és minoxidil tartalmú készítmények alkalmazása, mezoterápiás kezelés vagy a garantált megoldást nyújtó hajátültetési beavatkozás. Utóbbi esetben a klinika az Egyesült Államokban szabadalmaztatott legfejlettebb, úgynevezett SafeSystem-FUE eljárást alkalmazza, mely során egy félautomata eszközzel kerülnek át a tarkótáji donorterületről az egészséges ép graftok, azaz a hajszál csoportok.

Az újonnan beültetett hajszálak soha nem hullnak ki, ugyanis a donor patkó alakú területén található hajszálak ellenállnak a DHT (dihydro tesztoszteron) hatásának, mely az androgén jellegű kopaszodás fő okozója. Pontosan ezt a genetikai sajátosságot használják ki a klinika specialistái a hajátültetés során.

Látogasson a HairHungary honlapjára, ahol számos referenciát találhat, de a klinika youtube csatornáján is fellelhető egy-két siker történet. 

Konzultációs időpontfoglalás:
06 (70) 512-2296 / 06 (30) 552-0940
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed