Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A hajgyilkos krém

0 Komment

Azt mondják az Egyesült Államok a lehetőségek országa és sokszor megtalálhatjuk minden nyavalyánkra a megoldást. A médiából csak úgy özönlik a különféle hajnövesztő csodaszerek reklámja, de még nem találkozhattunk azzal a különleges krémmel, mely ellenkező kihatással lehet ránk, azaz a hajunk vagy szőrzetünk eltüntetésére lehet megoldás.

safesystem-fue2 james harris hairhungary hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hajklinika szőrtelenítés epilátor hair reduceA Greek Island Labs terméke több mint egy éve jelent meg a piacon és a férfiak számára azt ígérték, hogy csupán háromhetente kell majd borotválkozni, míg a nők elfelejthetik végleg a lábszőrzetükkel vívott küzdelmeket. Mivel a cég még mindig működik, sőt egy rakás celeb szereplő is pózolt már a csodaszerrel, elképzelhető, hogy valamit tényleg kitaláltak és az organikus növényi olajok kavalkádja megoldás lehet a szőrzetünk elpusztítására.

A drága lézeres szőrtelenítés és az önkínzó epilátor alternatívája három hetes kezelés után a szőrnövekedésben 46%-os, hat hét után pedig 70%-os csökkenést ígér. A krém a hajtüszőket nyugalmi állapotba helyezi és minél hosszabb ideig használjuk a gyilkos kenceficét, annál jobban csökkenhet szőrzetünk. A tubus tartalma körülbelül két hónapra elegendő, persze ez a kezelendő felülettől is nagyban függ. Az ára hozzávetőlegesen 5500 Ft, ami azért nem olcsó főként akkor, ha belegondolunk, mennyibe kerül egy eldobható borotva.

Az hogy a klinikailag is tesztelt csodaszer milyen kihatással lehet hosszabb használat esetén még nem tudhatjuk, de egy biztos a hajunkra nem érdemes kenegetni, sőt egyenesen veszélyes lehet! A hajhagymák ugyanis sokkal érzékenyebben reagálhatnak, és akár végleg búcsút inthetünk tincseinknek. A piacon kapható drága hajnövesztő készítmények első sorban hajunk megerősítésére alkalmasak, vagy a fentiekben taglalt haj és szőrgyilkos krém ellenanyagaként lehet megoldás. A genetikai kopaszodásra nem létezik csodaszer és nem is érdemes próbálkozni vagy hinni a sokszor eltúlzott reklámokban! Ma az egyetlen és garantált módszer az androgén jellegű hajhullásra a hajátültetési beavatkozás, melynek zászlóshajói és az egyik leghíresebb specialistája az Egyesült Államokban található. Dr. James Harris a SafeSystem-FUE módszer feltalálója már több mint két éve működik együtt a HairHungary magyar klinikával. Aki tehát régi hajkoronáját szeretné viszontlátni nyugodtan felkeresheti a klinika orvosait, mivel a fájdalommentes eljárás garantált eredményeket ígér.

Bővebben a HairHungary klinikáról:
hairhungary.hu

A hajátültetés során alkalmazott legfejlettebb eljárásmód, az úgynevezett SafeSystem-FUE módszer már nem csak Magyarországon érhető el. A német PureHair klinika szakrendelés ugyanis nemrég nyitotta meg kapuit a gyönyörű Rajna partján Kölnben, ahol magyar hajspecialista szakemberek segítenek az egyes műtétek során.

purehair Rheinbogen hairhungary safesystem-fue2 fue2 hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hajklinika hajspecialista hajgyógyászat

A HairHungary testvérklinikájának is tekinthető a hatalmas Rheinbogen klinika részeként megnyílt szakrendelés. Gyönyörű környezetben lenyűgöző folyóparti helyen, kellemes légkörben várják a hajhullásban, kopaszodásban szenvedő pácienseket, hogy az egyéni tanácsadás után megfelelő kezelésben részesüljenek. A modern és kényelmes szolgáltatás mellett a magyar szakemberek segítségével teszik lehetővé, hogy az egyes kezelések, műtétek végrehajtása a legmagasabb technikai szinten történjen. A klinika épp ezért a magyar klinikához hasonlóan az Egyesült Államokban szabadalmaztatott eljárásmódot alkalmazza a hajátültetések során. Ehhez viszont a magyar szakemberek közreműködésére van szükség, mivel a HairHungary klinikán már több mint két éve alkalmazzák a SafeSystem-FUE hajátültetési beavatkozásokat.

purehair Rheinbogen hairhungary safesystem-fue2 fue2 hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hajklinika hajspecialista hajgyógyászatA kooperációban természetesen nagy szerepet vállalt a HairHungary klinika, és büszke lehet arra, hogy a német precizitás minden feltételét biztosítani tudja, egy olyan hajátültetési beavatkozás lehetőségével, mellyel Németország is csatlakozni tudott a világ leghatékonyabb megoldásait kínáló, hajhullással, kopaszodással foglalkozó szakrendelései közé.

Nem titok persze az sem, hogy a Magyarországon élők abban a szerencsés helyzetben lehetnek, hogy bizony ugyanazt az eljárást, ugyanazon szakorvostól kaphatják meg idehaza töredékáron, mivel a magyar piac kénytelen igazodni a hazai gazdasághoz.

Bővebben a hajátültetésről:
HairHungary klinika
www.hairhungary.hu

Rooney effekt

0 Komment

A Manchester United futball sztárja már sokszor került blogunk előterébe. Aki ismeri, jól tudja, hogy Rooney az utóbbi időben megváltozott és ezt új loboncának köszönheti első sorban. Egy évvel ezelőtti hajátültetése még most is nagy port kavar az angol sajtóban, hiszen minden róla megjelent fotó az emberek döbbenetét váltja ki.

wayne rooney Szuper Levente hajátültetés hajbeültetés hajhullás kopaszodás hairhungary fue2 hajklinika

Kétség kívül sokat köszönhet jópár hajhullással, kopaszodással foglalkozó magánklinika, hiszen Rooney sok ember számára megmutatta, hogy a hajátültetés manapság olyan rutin beavatkozás, amellyel akár 1-2 nap alatt visszanyerhetjük régen elfeledett hajkoronánkat. A speciális mikro sebészeti műtét során gyakorlatilag csak az első szúnyogcsípés szerű érzéstelenítőt vesszük észre, azt követően már ráhangolódhatunk kedvenc filmünkre, vagy zenei albumunkra. A beavatkozás ugyanis éber állapotban történik, és a klinikák épp ezért igyekeznek minden kényelmi szempontnak megfelelni.

A legfejlettebb eljárásmódot Magyarországon a HairHungary klinika nyújtja páciensei számára, mely az Egyesült Államokból indult útjára. A speciális műtőeszköz ugyanis szabad szemmel nem látható hegeket hagy csupán a saját tarkótájunkon található donorterületről kinyert hajszálak után. Ezek a hajszálak a genetikai tulajdonságuk miatt soha nem hullnak ki az új kopasz területek meghódítása után, mivel ellenállnak az úgynevezett DHT hormonnak, mely az androgén, azaz örökölt kopaszodás fő okozója.

Angliában a hajátültetés soha nem látott népszerűségnek örvend. A férfiak körében ez a 2. legnépszerűbb beavatkozás és egyes klinikákon már 5 hónapos várólista előzi meg a műtéteket. A HairHungary klinika is igen népszerű, mivel számos hazai sportoló választotta már a klinika hajspecialista szakorvosait és csinos asszisztenseit. Legutóbb a világhírnévre szert tett magyar jégkorongozó Szuper Levente esett át hajátültetési beavatkozáson és az eredmény már most jól tükrözi, hogy a kopaszodás garantált és egyetlen megoldása a hajátültetés.

Tudjon meg többet a lehetőségről:

HairHungary Klinika
hairhungary.hu

Az úgynevezett jarca gompó kizárólag a tibeti fennsíkon terem, ami tulajdonképpen egy gyökérrágó lepke földalatti hernyójából nő ki, melyet megfertőztek az élősködők. A „férget” rengeteg nyavalyára alkalmazzák, és bár jótékony hatása nincs bizonyítva, mégis aranyáron mérik Ázsiában.

jarca gompó féreg gomba hairhungary hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés safesystem fue2Felsorolni is nehéz, hogy a 15. század óta alkalmazott gomba milyen varázslatos gyógyír lehet az egyes betegségek orvoslására vagy megelőzésére. A különleges gombát teaként, levesben, vagy ételekbe sütve fogyasztják, fő felvásárlója pedig nem más, mint Kína. Fél kiló kifogástalan minőségű jarcáért akár 50 ezer dollárt is elkérnek, ami barátok közt is mintegy 11 millió forintot kóstál. A Kínában végzett klinikai vizsgálatok már bizonyították, hogy a gomba immunerősítő és vírusölő cordicepint is tartalmaz, tehát valóban hatékony lehet a hörghurut, az asztma, a cukorbetegségek, a májgyulladás kezelésében. Csökkentheti a koleszterin szintet és potencianövelő hatása mellett a hajhagymákra is jótékony hatással lehet. Csupán egyetlen gond van, hogy a kutatások egy részét a jarcabiznisz érdekeltjei finanszírozták. A kínai orvoslás mindezektől függetlenül már sokszor bizonyított és sok beteg érezte már a gomba jótékony hatását. A dúsgazdagoknak persze semmi sem drága, de sajnos olyan betegek, is áldoznak pénzt a csodaszerre, akik már csak ebbe tudnak kapaszkodni. A kínai guruk szerint ugyanis az AIDS és a daganatos betegeken is segít.

A hajhullás, kopaszodás megoldására alkalmazott csodaszerek és jelen esetben a jarca gompó tekintetében a HairHungary klinika Paul Stamets híres gombakutató álláspontjával ért egyet: a különleges körülmények között kifejlődött jarcát ma még nem ismert, esetleges ártalmas penészgombák is megfertőzhetik, ez pedig annyi jelent, hogy a gombával méreganyagok is bejuthatnak a szervezetbe. – „Tudatlanul belevágni ebbe az egészbe olyan, mint orosz rulettet játszani” – jelentette ki Stamets.

A méregdrága átverések helyett a hajhullás, kopaszodás kezelésére a magyar klinika kizárólag klinikailag tesztelt, bevált eljárásokat alkalmaz. Azoknak pedig, akik régi hajkoronájukat szeretnék visszaszerezni az Egyesült Államokban szabadalmaztatott úgynevezett SafeSystem-FUE hajátültetési beavatkozást javasolják, ami ma a világ legfejlettebb módszere az androgén kopaszodás megoldására.

Bővebb információ:
HairHungary klinika
www.hairhungary.hu

Forrás: National Geographic.hu

Szuper Levente: "újra tinédzser lehetek"

0 Komment

https://hairhungary.hu/safe-system-fue-hajbeultetes/

Magyarország legsikeresebb jégkorong játékosa öt éves korában kezdte karrierjét. Óriási hazai Európai és tengerentúli sikereket ért el. Az androgén jellegű kopaszodás azonban őt sem kímélte, így a HairHungary klinikát választotta, hogy problémájára végleges megoldást találjon.

Minden harmadik férfit érinti az androgén, azaz az örökölt kopaszodás. Sajnos ez alól Szuper Levente sem volt kivétel, pedig annak idején tejföl szőke dús hajkoronával riogatta hoki hálóőrként a csatárokat, még ha ez fejvédőjétől nem is látszott. Az idő vas foga és a genetika azonban nála is közbeszólt, haja elől és a fejtetőn erősen hullani kezdett. Ma az ilyen problémákra az egyetlen és garantált megoldás a hajátültetés, mivel az újonnan beültetett hajszálak soha nem hullnak ki.

A klinikán alkalmazott úgynevezett SafeSystem-FUE eljárás az Egyesült Államokban került kifejlesztésre és egyre több kopaszodó férfinak adta már vissza fiatalkori önmagát. Levente műtéte során saját hajszálai kerültek átültetésre, így a donor részt a tarkótáji patkó alakú terület adta. Itt ugyanis a hajszálak ellenállnak a DHT (dihydro tesztoszteron) hatásának, mely az androgén jellegű kopaszodás fő okozója. Pontosan ezt a genetikai sajátosságot használták ki a klinika specialistái Levente hajátültetése során.

szuper levente jégkorong hajhullás kopaszodás hajbeültetés hajátültetés hajklinika hairhungary safesystem fue2
Szuper Levente korábban és most

Szuper Levente a jégkorong mellett az exkluzív autóritkaságoknak is hódol, és mint kiderült a kabriókat szereti a legjobban. Műtétje után épp ezért érzéseit így kommentálta: „a férfiaknak igen sok közös vonásuk van. Ilyen például az autók szeretete és sajnos ilyen a kopaszodás is. Mire meg tudunk venni egy kabriót, addigra eltűnik az, aminek a fejünk tetején lobognia kellene. Jómagam is nagyon korán kopaszodni kezdtem, de a HairHungary klinikán most újra elkészítették régi frizurámat, ami már örökre meg is fog maradni!”

További információk a hajhullással, kopaszodással kapcsolatosan és az erre megoldást nyújtó hajátültetésről:HairHungary Klinika - www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed