Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gyógyszer a szervezetben

0 Komment

A hajhullás és kopaszodás nagyon sokakat érintő probléma. Vannak, akiknél egy természetes, idősödési folyamat által következik be, ám akadnak sajnos olyanok is, akiknél már fiatalabb korban jelentkezik a hajgyérülés. Minden egyes esetben eltérő lehet az, hogy mi is váltja ki a haj hullását, így először ezt kell kideríteni, ha valakinek a megszokottnál több hajszál marad a fésűjében.

A kiváltó okok felsorolásakor szinte mindig megemlítjük, hogy egyes esetekben olyan kopaszodásról beszélhetünk, melyet mellékhatásként valamilyen gyógyszer szedése idézett elő. De arról, hogy általában mely gyógyszerek szedése eredményezhet hajhullást, még nem beszéltünk.

Szóba jöhetnek ezen a téren azok a készítmények, melyeknek nagyon magas az A-vitamin tartalmuk. Aztán természetesen ide sorolhatjuk a tinédzser kori, aknés bőrre szedett gyógyszereket is, illetve a hormonháztartást nagymértékben befolyásoló fogamzásgátlókat, melyekről már részletesebben is írtunk korábbi cikkekben. Emellett meg kell említeni a véralvadást gátló szereket, a sejtosztódást gátló gyógyszereket, a pajzsmirigy működésére ható szereket, és végül, de nem utolsó sorban az egyes antibiotikumokat is.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a felsorolt készítményeket ne szedjük be, hiszen a legtöbb egy olyan kezelés alá helyezi szervezetünket, mely valamilyen oknál fogva szükséges. Azonban nem árt, ha tudjuk, hogy a hajhullással, mint lehetséges mellékhatással számolnunk kell. Nem szabad elkeseredni akkor sem, ha a haj ténylegesen elkezd gyérülni, hiszen az ily módon bekövetkezett hajvesztés nem tartós, csak átmeneti, és a gyógyszeres kezelések letelte után a hajzat is visszaáll idővel eredeti állapotába.

Természetesen, ha valaki huzamos kezelésre szorul, nem árt a frizurának sem némi gondoskodás. Különböző készítmények alkalmazásával, esetleg mezoterápiával gyorsíthatjuk a hajzat egészségének visszaállítását. Amennyiben bármilyen más okból kifolyólag, maradandó kopasz foltok alakulnak ki, vagy androgén jellegű hajhullással állunk szemben, akkor se keseredjünk el, hiszen a kiforrott technológiájú hajátültetés biztos megoldást nyújt számunkra ebben az esetben is.    

 

Keresse fel a HairHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Tetőtől talpig kicserélve

0 Komment

Ferencsik Istvánról, a Nagy Fogyás egykori győzteséről tényleg nyugodtan kijelenthetjük, hogy teljes átváltozáson ment át. A fogyókúráját nagyon sokan kísérték figyelemmel, és most már nem csak a kilóitól szabadult meg, hanem az egyre növekvő homlokvonalától is. Úgy is mondhatnák, hogy ami kilóban leolvadt testéről, az hajban most visszament rá.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary nagy fogyás ferencsik istván fogyás túlsúly homlokvonal

István pár évvel ezelőtt vett részt a fent említett műsorban, és nem kis sikerrel ért számára az véget. Nem elég, hogy összesen 90 kilógrammnyi feleslegnek inthetett búcsút, hanem kitartásával meg is nyerte – ezt a kicsinek nem mondható – kihívást. Természetes tehát, hogy ezek után új embernek érezhette magát, most azonban eljött az ideje, hogy további változtatásra is sort kerítsen, hiszen akadt még valami, amivel nem volt megelégedve.

Ahogy sokakat, Istvánt is utolérte a kopaszodás, ami nála a homlokvonalhajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary nagy fogyás ferencsik istván fogyás túlsúly homlokvonal emelkedésével teljesedett ki. Ezért felkereste Klinikánkat, hogy az új alak mellé most új frizurája is lehessen. A hajbeültetés során 3800 hajszálat ültettek át az elülső frontvonalra, és most, 9 hónappal a beavatkozás után ismét dús, fiatalos hajkoronával rendelkezik.

István így most már nem csak karcsúbb derékkal, hanem sűrűbb, fiatalosabb frizurával is rendelkezik, és valljuk be, ez a két dolog bizony igencsak nagy befolyással bír ránk, hiszen a külsőnk nagyon is lényeges szerepet tölt be mindennapjainkban, mert szerfelett fontos az, hogy jól érezzük magunkat a saját bőrünkben. Mindenki, akinek valaha köze volt bármelyik problémához - legyen az a túlsúly, vagy a haj ritkulása -, bizony pont az ilyenfajta változásokra vágyna.

Ne habozzunk hát, hanem István példáját követve vegyük kezünkbe a sorsunkat, és alakítsunk külsőnkön úgy, hogy elégedettek lehessünk magunkkal. Ehhez kell egy kis bátorság, némi elszántság és persze akaraterő, egy kis kitartással és változtatásvággyal fűszerezve. Ferencsik István huncut mosolyából pedig meríthetünk mindehhez erőt, hiszen egyben biztosak lehetünk abban, hogy a végeredmény mindenképpen felemelő lesz!

Keresse fel a HairHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Új év – új kezdet

0 Komment

Újévi fogadalmakat szinte mindenki tesz, ha más előtt nem is, legalább magának. Ezek egy részét sikerül betartani, más részét azonban sokszor nem. Érdemes tehát olyan fogadalmakat tenni, melyeket be is tudunk tartani, illetve ajánlatos, ha olyat ígér meg magának az ember, mellyel javítja életét.

újév újévi fogadalom hajhullás kopaszodás hairhungary hajátültetés hajbeültetés blog kopaszság kopasz foltok új kezdet

Sokan szenvednek olyan öröklött kopaszodásban – főleg a férfiak körében -, mellyel nem tudnak mit kezdeni. A legtöbben még mindig inkább beletörődnek ebbe, ahelyett, hogy felvennék ellene a kesztyűt. Hiszen már erre is létezik tökéletes megoldás, mely nem csak olyan eredményt ad, mellyel mindenki elégedett lehet, hanem bizony meg is változtatja ezzel addigi életét a páciensnek.

A hajátültetés mindazoknak adja vissza régi frizuráját, akik nem fogadják el a kopaszságot tényként. És mi más vehetné rá a nagy lépésre azt, aki még mindig bizonytalan abban, hogy ezt az eljárást válassza, mint egy új év kezdete, ami csupa jót hordozhat magában. Valahogy ilyenkor az emberek többsége olyan energiát érez, mely ösztönzi a változtatásra. És tényleg, mi lehet jobb segítség egy döntés meghozatalában, mint egy teljesen új kezdet lökése.

A HairHungary Klinika már számtalan páciensének varázsolta vissza régi frizuráját, ami ténylegesen egy megújult életet jelentett számukra. Hiszen akármennyire is tagadhatjuk, a kinézet mindenki számára fontos, és ha nem tud valaki azonosulni saját külsejével, rosszul érzi magát például hajzatának hiányossága miatt, az bizony rontja az önképet és sajnos az önbecsülést is.

Éppen ezért kell erőt venni félelmeinken, és megragadni az alkalmat arra, hogy helyes döntést hozzunk, és elinduljunk a változtatás útján. Akinek ehhez még több segítségre lenne szüksége, az szemezgethet a hajátültetés blogjaink közül, melyben elolvashatja mindazok történetét, akik hasonló cipőben jártak. Ezek után már nem lesz annyira nehéz betartani a megújulás fogadalmát, és higgyük el, amint túl leszünk rajta, napról napra jobban fogjuk érezni magunkat a saját bőrünkben.

Bővebben a hajhullás okairól és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Kókuszolajat minden háztartásba!

0 Komment

Nem biztos, hogy erről a sokoldalú termékről elegen hallottak már, ezért úgy éreztem, nagyon fontos megírni a kókuszolaj adta sok lehetőséget, hogy minél több háztartásba bekerüljön, hiszen ha megismerjük hatásait, biztosan úgy érezzük majd, ki szeretnénk próbálni.

Először is, mivel a magyar lakosság igencsak nagy hányada szenved a túlsúlytól, és éppen ezért nagyon sokan fogyni kívánnak, nagyon jó hír az, hogy a zsiradékok kókuszolajra cserélése hatalmas segítséget jelenthet mindazoknak, akik meg akarnak szabadulni felesleges kilóiktól. A kókuszolaj ugyanis rengeteg energiát ad, illetve ezzel együtt növeli a teljesítményünket is, sokkal energikusabbak, mozgékonyabbak leszünk, ha ezt használjuk főzéshez. Emellett enyhítheti az egyébként sokszor fennálló gyomorpanaszokat is.

Ezen kívül olyan szépségápolási mozzanatokban is használhatjuk, mint például az ajakápolás, vagy készíthetünk belőle arcpakolást is, azonban most egy másfajta pakolást ismerünk meg közelebbről, melyet hajunk ápolására használhatunk fel.

Nincs is sok dolgunk vele, nem kell hozzákeverni semmit, hanem egyszerűen vigyük fel hajzatunkra, hajvégeink masszírozásánál jól elidőzve a kókuszzsírt, majd tekerjünk frizuránkra egy törölközőt. Igazából nincs megszabva, mennyi ideig legyen hajunkon a csodaszer, de minél tovább rajta hagyjuk, annál többet segít. Amikor úgy érezzük, mossuk meg a hajunkat a szokott módon, és élvezzük a kókuszolaj nyújtotta hatást, ami azt jelenti, hogy erősebb és egészségesen csillogó hajkoronát láthatunk majd a tükörben.

Persze nem minden hajproblémára jelenthet ez - és a különböző, más alapanyagú hajpakolások - gyógyírt. Sajnos vannak olyan problémák, melyekre csak szakértő segítség képes hatni. Nagyon fontos, hogy odafigyeljünk frizuránkra, ugyanis ha bármilyen gond jelentkezik, különféle egészségi, lelki vagy éppen öröklött problémának jele lehet az.

Ezek közül nagyon sok orvosolható különböző készítmények segítségével, illetve sokszor az is elég lehet, ha a kiváltó okokat megoldjuk, de az olyan hajproblémára, mint például az öröklött kopaszodás, nincs igazi gyógymód. De ebben az esetben se keseredjünk el, mert megoldás viszont van a kopasz foltokra még ebben az esetben is, ami nem más, mint a végleges hajzatot adó hajátültetés.

Tudjon meg többet a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Harrison Ford-nak nem áll jól

0 Komment

Köztudott tény, hogy a színészeknek rengeteg olyan dolgot be kell vállalniuk egy-egy szerep kedvéért, ami nem kis munkával jár, vagy éppen nem a legelőnyösebb formába hozza őket. Rengeteg fogyásról és hízásról hallottunk már, mint például Matthew McConaughey csontsoványságáról a „Mielőtt meghaltam” című film kedvéért, vagy ellenpéldájaként a „Bridget Jones” filmek miatt ducivá hízó Renée Zellweger esetéről.

A folyamatos szerepcserék egyik legnagyobb feltűnést keltő variációja a kilók számának mozgásán kívül az, ha a színészek frizurájával játszanak. Nem csak különböző karaktertípusokat kapunk így, hanem sok esetben legalább sikerül elvonatkoztatnunk egy addigi megszokott szerepkörből.

hajhullás hajátültetés kopaszodás hajbeültetés hairhungary Harrison Ford filmek filmszerepek fogyás hízás Bridget Jones Matthew McConaughey kopaszság

A sokféle embertípust alakító Harrison Ford-nak ahhoz, hogy kissé „rosszfiúsabb” stílusa legyen, kopaszra nyírták a haját a „Paranoia” című filmhez. Meg kell mondani, hogy amit el szerettek volna érni ezzel a húzással, az természetesen sikerült, azonban az is biztos, hogy a hírességnek nem éppen előnyös ez a frizura. Ha komolyabban elkezdene majd kopaszodni, akkor meg kell fontolnia, hogy tegyen ellene, különben nem biztos, hogy nők ezrei bomlanak majd utána.

Sajnos a kopaszodás sokakat utolér, sokszor idő előtt is. Férfiak esetében nagyon gyakori az öröklött jellegű hajhullás, ami néhányuknak jól áll, és férfiassá teszi arcukat, viszont sajnos többen vannak, akiknek nem előnyös a tar fej. Ilyenkor igazából egyetlen olyan segítség jöhet szóba, ami biztos, és végleges megoldást nyújt.

A hajbeültetési beavatkozás során a tarkótáji hajzatból ültetnek át a kopasz területekre, mivel ezen hajszálakra nem hat a tesztoszteron, mely nagymértékben hibás a hajhullásban, így az új helyükön is megmaradnak majd. A HairHungary Klinika hírességeknek és hétköznapi embereknek is segített már abban, hogy visszanyerjék régi frizurájukat, így biztossággal mondható, hogy akik számára nincs más megoldás, azok akkor járnak jól, ha minél előbb felkeresik szakértő kollégáinkat. Ha Harrison Ford jobban elkezdene kopaszodni, bizony neki is ezt ajánlanánk!

Keresse fel a HairHungary Klinikát, ha bármilyen hajjal kapcsolatos problémája van:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed