AJÁNLÓ
 
09:48
2014. 09. 09.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:48
2014. 09. 09.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:48
2014. 09. 09.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:48
2014. 09. 09.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:48
2014. 09. 09.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Harrison Ford-nak nem áll jól

0 Komment

Köztudott tény, hogy a színészeknek rengeteg olyan dolgot be kell vállalniuk egy-egy szerep kedvéért, ami nem kis munkával jár, vagy éppen nem a legelőnyösebb formába hozza őket. Rengeteg fogyásról és hízásról hallottunk már, mint például Matthew McConaughey csontsoványságáról a „Mielőtt meghaltam” című film kedvéért, vagy ellenpéldájaként a „Bridget Jones” filmek miatt ducivá hízó Renée Zellweger esetéről.

A folyamatos szerepcserék egyik legnagyobb feltűnést keltő variációja a kilók számának mozgásán kívül az, ha a színészek frizurájával játszanak. Nem csak különböző karaktertípusokat kapunk így, hanem sok esetben legalább sikerül elvonatkoztatnunk egy addigi megszokott szerepkörből.

hajhullás hajátültetés kopaszodás hajbeültetés hairhungary Harrison Ford filmek filmszerepek fogyás hízás Bridget Jones Matthew McConaughey kopaszság

A sokféle embertípust alakító Harrison Ford-nak ahhoz, hogy kissé „rosszfiúsabb” stílusa legyen, kopaszra nyírták a haját a „Paranoia” című filmhez. Meg kell mondani, hogy amit el szerettek volna érni ezzel a húzással, az természetesen sikerült, azonban az is biztos, hogy a hírességnek nem éppen előnyös ez a frizura. Ha komolyabban elkezdene majd kopaszodni, akkor meg kell fontolnia, hogy tegyen ellene, különben nem biztos, hogy nők ezrei bomlanak majd utána.

Sajnos a kopaszodás sokakat utolér, sokszor idő előtt is. Férfiak esetében nagyon gyakori az öröklött jellegű hajhullás, ami néhányuknak jól áll, és férfiassá teszi arcukat, viszont sajnos többen vannak, akiknek nem előnyös a tar fej. Ilyenkor igazából egyetlen olyan segítség jöhet szóba, ami biztos, és végleges megoldást nyújt.

A hajbeültetési beavatkozás során a tarkótáji hajzatból ültetnek át a kopasz területekre, mivel ezen hajszálakra nem hat a tesztoszteron, mely nagymértékben hibás a hajhullásban, így az új helyükön is megmaradnak majd. A HairHungary Klinika hírességeknek és hétköznapi embereknek is segített már abban, hogy visszanyerjék régi frizurájukat, így biztossággal mondható, hogy akik számára nincs más megoldás, azok akkor járnak jól, ha minél előbb felkeresik szakértő kollégáinkat. Ha Harrison Ford jobban elkezdene kopaszodni, bizony neki is ezt ajánlanánk!

Keresse fel a HairHungary Klinikát, ha bármilyen hajjal kapcsolatos problémája van:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed