AJÁNLÓ
 
08:20
2015. 01. 27.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
08:20
2015. 01. 27.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
08:20
2015. 01. 27.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
08:20
2015. 01. 27.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
08:20
2015. 01. 27.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tetőtől talpig kicserélve

0 Komment

Ferencsik Istvánról, a Nagy Fogyás egykori győzteséről tényleg nyugodtan kijelenthetjük, hogy teljes átváltozáson ment át. A fogyókúráját nagyon sokan kísérték figyelemmel, és most már nem csak a kilóitól szabadult meg, hanem az egyre növekvő homlokvonalától is. Úgy is mondhatnák, hogy ami kilóban leolvadt testéről, az hajban most visszament rá.

hajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary nagy fogyás ferencsik istván fogyás túlsúly homlokvonal

István pár évvel ezelőtt vett részt a fent említett műsorban, és nem kis sikerrel ért számára az véget. Nem elég, hogy összesen 90 kilógrammnyi feleslegnek inthetett búcsút, hanem kitartásával meg is nyerte – ezt a kicsinek nem mondható – kihívást. Természetes tehát, hogy ezek után új embernek érezhette magát, most azonban eljött az ideje, hogy további változtatásra is sort kerítsen, hiszen akadt még valami, amivel nem volt megelégedve.

Ahogy sokakat, Istvánt is utolérte a kopaszodás, ami nála a homlokvonalhajhullás kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hairhungary nagy fogyás ferencsik istván fogyás túlsúly homlokvonal emelkedésével teljesedett ki. Ezért felkereste Klinikánkat, hogy az új alak mellé most új frizurája is lehessen. A hajbeültetés során 3800 hajszálat ültettek át az elülső frontvonalra, és most, 9 hónappal a beavatkozás után ismét dús, fiatalos hajkoronával rendelkezik.

István így most már nem csak karcsúbb derékkal, hanem sűrűbb, fiatalosabb frizurával is rendelkezik, és valljuk be, ez a két dolog bizony igencsak nagy befolyással bír ránk, hiszen a külsőnk nagyon is lényeges szerepet tölt be mindennapjainkban, mert szerfelett fontos az, hogy jól érezzük magunkat a saját bőrünkben. Mindenki, akinek valaha köze volt bármelyik problémához - legyen az a túlsúly, vagy a haj ritkulása -, bizony pont az ilyenfajta változásokra vágyna.

Ne habozzunk hát, hanem István példáját követve vegyük kezünkbe a sorsunkat, és alakítsunk külsőnkön úgy, hogy elégedettek lehessünk magunkkal. Ehhez kell egy kis bátorság, némi elszántság és persze akaraterő, egy kis kitartással és változtatásvággyal fűszerezve. Ferencsik István huncut mosolyából pedig meríthetünk mindehhez erőt, hiszen egyben biztosak lehetünk abban, hogy a végeredmény mindenképpen felemelő lesz!

Keresse fel a HairHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed