Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ahogy közeledik a nyár, még azok számára is eljön az idő a szőrtelenítésre, akik a téli, hideg hónapokban elrejtegették magukat a vastag nadrágok alá, és nem törődtek olyan sűrűn azzal, hogy megszabaduljanak szőrzetüktől. Van azonban olyan rész a testünkön, ahol inkább jól jönne, ha sűrűbb lenne a szőrzet és nem kevesebb.

Míg a szőrtelenítésnek rengeteg módja közül választhatjuk ki, hogy melyikkel szeretnénk élni – legyen szó a borotválásról, az epilálásról vagy éppen a gyantáról, és a sor itt még bőven nem érne véget -, addig a szemöldökünk dúsítására sajnos nincs ennyi lehetőségünk. Sőt, sok esetben a mindenféle praktika, amellyel szebbé szeretnénk varázsolni szemöldökünket, inkább csak árt, mint használ.

hajátültetés hajbeültetés hairhungary szemöldök beültetés szemöldök szőrzet szőrtelenítés gyanta epilálás borotválás

Létezik azonban egy olyan megoldás, melynek segítségével nem csak gyönyörű, hanem természetesen dús szemöldökünk is lehet. A hajbeültetési eljáráson alapuló szemöldök beültetés ugyanis saját szőrzetünkből – a tarkótáji hajszálainkból – gazdálkodva teremt szép, ívelt, dús szemöldököt. A precíz beültetésnek köszönhetően, melynek alapja az, hogy a saját szemöldökszőrzet növekedési irányával megegyezően helyezik be a szálakat, nagyon szép és természetes eredményt kaphatunk.

Míg a szőrtelenítésre rengeteg variációt alkalmazhatunk, addig a szemöldökünk dúsítására a legjobb, ha a fent leírt módszert kérjük segítségül. A végeredmény biztosan el fogja nyerni tetszésünket, és mivel a szemöldök beültetés végleges megoldást nyújt, így többé nem is kell félnünk attól, hogy valaha megint gondunk lenne vele.

Az első időszakban természetesen foglalkoznunk kell a beültetett szálakkal, hiszen a hajszálaknak meg szokniuk új helyüket. Először a hossznövekményük jelentősebb lesz a szemöldök szőrzetéhez képest, de egy év elteltével már alkalmazkodnak az új területhez, így csak annyi dolgunk lesz majd vele, mint egy átlagos szemöldökigazításkor.

Ahhoz, hogy megtudjuk, hozzávetőlegesen hány hajszál beültetésére lenne szükségünk a kívánt formához és vastagsághoz, illetve, hogy minden kérdésünkre választ kaphassunk, szükség van a beavatkozást megelőző konzultációra. Ezt a HairHungary Klinika - éppen úgy, ahogy hajbeültetés esetén is -, ingyenesen biztosítja az érdeklődők számára.

Ismerje meg jobban szolgáltatásainkat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Szemöldök beültetés

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Hajválasztékok

0 Komment

A saját forgójával senki nem tud kezdeni semmit, hiszen a hajzat ezeken a részeken, akármit is próbálunk ki, hogy ne így legyen, akkor is úgy fog állni, ahogy ő akar. Viszont arról, hogy ezeken kívül hol és hogyan legyen elválasztva frizuránk, mi döntünk, és nem árt, ha néha váltunk választékot.

Mivel a hajzatunk is ugyanúgy idősödik, mint minden más részünk, ezért idővel vékonyodni, töredezni és persze őszülni kezd. Szintén nagy befolyással bír hajszálaink alakulására az is, hogy mennyire gyakran váltogatjuk a választékokat, hiszen az idő múlásával egyre inkább teret nyerő hajritkulás mindig a választékok mentén lesz a leglátványosabb.

Kicsit talán így ki tudjuk cselezni az öregedéssel járó kellemetlenségeket, mint péládul a haj szembetűnő ritkaságát is ezeken a helyeken. Még inkább hátráltatni tudjuk az idősödés jeleit, ha már fiatalabb korban odafigyelünk arra, hogyan étkezünk, és mit teszünk frizuránkkal. Minél kevesebb hajformázással terrorizáljuk például hajzatunkat, annál erősebb maradhat annak szerkezete.

De természetesen rengeteg apróságtól függ az, hogyan és milyen mértékben hagy nyomot az idő vasfoga frizuránk kinézetében. Sok esetben sajnos nem is csak az idősödés a probléma, hiszen rengeteg férfit és nőt is érint a korai hajhullás. Ennek szintén megszámlálhatatlan oka lehet, ezért nagyon fontos, hogy időben kivizsgáltassuk, mi állhat a háttérben.

A leggyakoribb oka a kopaszodásnak, főként férfiak terén, maga a genetika. Az örökléssel átadott korai kopaszodás nagyon sokakat érint, és ez ellen sajnos nem tehetünk semmit. Amennyiben androgén jellegű hajhullással állunk szemben, azt maximum csak késleltetni tudjuk, megállítani és főként visszafordítani nem lehet.

Létezik azonban egy megoldás erre a problémára is, mely nem csak tökéletes és természetes eredményt ad, hanem mindezt véglegesen teszi, ami azt jelenti, hogy az érintett fejrészeken már nem kell félnünk többé attól, hogy kihullik a hajzatunk. A hajátültetés ráadásul olyan kiforrott technológiával rendelkezik, mely saját, tarkótáji hajzatunkból nyer ki hajszálakat, melyek úgy kerülnek beültetésre a hajhiányos területekre, mintha mindig is ott nőttek volna ki.

 

Ismerje meg jobban a hajbeültetési eljárást és a HairHungary Klinikát:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Válás és szakítás

0 Komment

Arról beszéltünk már, hogy a sok stressz és a lelki megterheltség mennyire nagy károkat tud okozni szervezetünkben. Érzelmeink viharai pedig lehetnek hirtelenek, vagy lassú lefolyásúak, közben teljesen felőrlőek. Az egyik leggyakoribb oka a lelki bajoknak nem más, mint a szakítás vagy a válás, és ez sajnos mindkét nemben hatalmas nyomokat képes hagyni.

Ilyen helyzetben a legnagyobb gondot az jelenti, hogy a válás, illetve a szakítás már csak a jéghegy csúcsa, és előtte akár nagyon hosszú időszakon keresztül húzódhat a megpróbáltatás. Ez pedig nem csak szomorúsággal és sok könnyel járhat, hanem bizony testi jelei is lehetnek.

Nem csak hirtelen bekövetkező trauma okozhatja ugyanis például hajunk hullását, hanem a hosszabban elnyúló, fájdalmas időszak is képes hajzatunkra bélyeget nyomni. A kilátástalanság, a csalódottság és a félelem mind olyan érzések, melyek csak még inkább táplálják a feszültséget és a stresszt, amiről pedig már mindenki tudja, hogy mihez vezethet frizuránk terén.

Az elválás pedig, akármennyire is egy rossz időszak lezárását jelenti, hatalmas nagy törést jelenthet még akkor is, ha úgy érezzük, lélekben már felkészültünk rá. Ilyenkor szervezetünknek sokkal nagyobb támogatásra van szüksége ahhoz, hogy ne legyenek maradandó károk. Amennyiben szükséges, keressünk fel inkább szakembert, akivel át tudjuk beszélni problémáinkat, és aki megoldást tud nyújtani nekünk borongós napjainkban. Fontos a stressz feloldása is, amit elérhetünk akár meditációval, jógával, vagy egyéb testmozgással. Nyugtató vagy éppen feszültséget kiadó hatása lehet egyes zenéknek is, melyek egyéntől függően képesek a problémák csillapítására. Akármit is teszünk ilyenkor magunkért, az a fontos, hogy minél előbb kezdjük el. Vegyük észre, ha szükségünk van segítségre, és haladjunk azon az úton, mely a nyugalomhoz vezethet.

Amennyiben ilyen időszakban vagyunk, és hajzatunk állapota olyannyira megromlik, hogy az hajhulláshoz is vezet, talán az lehet az egyik legnagyobb vészcsengő. Az ilyen fajta hajgyérülés persze csak átmeneti, amennyiben kezelni kezdjük a kiváltó problémát. Persze az is előfordulhat, hogy a hajzat regenerálódása sokkal több időt vesz igénybe, mint szeretnénk, ilyenkor segítségünkre lehet például a prp-terápia. Más jellegű hajhullás esetén viszont lehetséges, hogy csak a hajátültetés képes visszaadni régi frizuránkat, mely beavatkozás most június 15.-ig kedvezményesen érhető el Klinikánkon.

 

A részletekért látogasson el a HairHungary Klinika honlapjára:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296


> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

 

Tetovált haj

0 Komment

Cikkünkben most egy olyan eljárást ismerhetünk meg közelebbről, melyről már tettünk említést korábban, de eddig nem részleteztük. Pedig egy olyan megoldásról van szó, mely sokak életébe hozhat változást. A hajtetoválás bizony számos kopaszodónak segíthet abban, hogy másképp érezze magát a mindennapokban.

A hajhullás problémája nagyon sok embert érinti, és bizony a legtöbben nem tudják, mit is kezdjenek vele. Pedig több lehetőség is van, melyek orvosolni tudják az okozott gondokat. Gyér frizurával, hajhiányos területekkel bizony senki nem érezheti jól magát, ilyenkor romlik az önbecsülés is, és nem szeretünk tükörbe nézve szembesülni azzal, hogy napról napra több hajszálnak kell búcsút mondanunk.

A legtökéletesebb megoldás maga a hajbeültetés, melynek segítségével visszanyerhetjük régi frizuránkat. Viszont vannak olyan esetek, amikor nem lehetséges ennek az opciónak a választása, ilyen például az, amikor nincs elegendő hajszál a tarkótáji részünkön sem, vagyis a donorterületen. Ilyenkor sem szabad elkeserednünk, hiszen a hajtetoválás segítségével sokat javíthatunk a kopaszság helyzetén.

Az eljárás során tulajdonképpen optikailag sűrítik a hajzatot, a fejbőr pigmentálásával. Ez leginkább akkor éri el a kívánt hatást, ha rövidre vágott frizuránk van, de akkor is segíthet a ritkultság eltűntetésében, ha például női hajválasztékokról beszélünk. Az eljárás során saját hajunk színével azonos, tetovált hajszálakat kapunk, melyek tökéletesen be fogják fedni a kopasz részeket.

Amennyiben hajhullást észlelünk magunkon, mindenképpen a legfontosabb az, hogy keressünk fel szakértőt, és tudjuk meg, milyen megoldások jöhetnek szóba. Sok esetben ugyanis elegendő külső és belső szerek alkalmazása, vagy csupán a kopaszodást kiváltó okok megszűntetése. Amennyiben öröklött vagy más olyan típusú hajhullásban szenvedünk, melyet megállítani nem tudunk, akkor a tökéletes megoldást a hajátültetés jelenti. Aki viszont hajtetoválással szeretné optikailag elfedni a kopasz foltokat, szintén szakértő kezekhez forduljon! Ezzel számos gondot elkerülhet, és professzionális eljárásban részesülhet.

Keresse fel a HairHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a hajátültetésről és a hajtetoválásról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Hajtetoválás

0 Komment

A hajtetoválás két dolgot is jelenthet. Az egyik az orvosi hajtetoválás, melyet akkor alkalmaznak, mikor valakit utolér a kopaszság, és ezt szeretné palástolni. A másik pedig az a fodrászati művészet, mely egyre elterjedtebb, főleg a fiatalabb fiúk körében, de lassan már véget nem érő fejlődést mutat ez a stílus is, és semmi nem szabhat határt a kreativitásnak benne.


Az egyszerűbb formáktól eljuthatunk olyan vad hajviseletekhez is, melyeket kifejezetten alkalmakra, mint például szilveszterre, vagy helloween-re készítenek. A fodrászatnak ez az ágazata tényleg egy igazi művészet, akár extrém, akár szolidabb figurákat szobrászkodnak hajzatunkból.

Ez a lehetőség a tetováláshoz hasonlóan ugyancsak egy merészséget igényel, hogy valaki kipróbálja magán, azonban ez természetesen nem egy maradandó alkotás, hiszen itt semmilyen festékanyagról nincs szó, csupán a hajzatunkból vágnak ki mintákat. Tehát ez nem egy végleges döntés, a hajunk növekedésével hajtetoválásunktól is búcsúznunk kell. Viszont éppen ezért rengeteg formát ki tudunk próbálni, amit nem csak a férfiak, de egyre több hölgy is bevállal. Rizikója nincs, hiszen a haj növekedésével akkor is eltűnik néhány nappal később a minta, ha az nem nyerte el mégsem tetszésünket.

Ahhoz, hogy egy ilyen mestermű ténylegesen jól nézzen ki, elengedhetetlen a dús hajzat. Ha valakinek ritkul a frizurája, akkor bizony nem tud belevágni ilyen önmegvalósításba. A kopaszodás persze nem csak emiatt nagy probléma, és rengeteg embert érint. Aki hajhullásban szenved, mindenképpen akkor el kell kezdenie foglalkozni ezzel a gonddal, amint észreveszi, hogy a megszokottnál több hajszál marad a fésűben. Természetesen az orvosi hajtetováláson kívül több más megoldás is létezik kopaszságunk eltüntetésére, sőt akár arra is, hogy megállítsuk a haj hullását, és visszaállítsuk az eredeti állapotába fejtetőnket. Ilyen például a hajátültetés, ami végleges és biztos segítséget jelent.

 

Bővebben a hajhullás okairól és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

«
12

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed