Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajválasztékok

0 Komment

A saját forgójával senki nem tud kezdeni semmit, hiszen a hajzat ezeken a részeken, akármit is próbálunk ki, hogy ne így legyen, akkor is úgy fog állni, ahogy ő akar. Viszont arról, hogy ezeken kívül hol és hogyan legyen elválasztva frizuránk, mi döntünk, és nem árt, ha néha váltunk választékot.

Mivel a hajzatunk is ugyanúgy idősödik, mint minden más részünk, ezért idővel vékonyodni, töredezni és persze őszülni kezd. Szintén nagy befolyással bír hajszálaink alakulására az is, hogy mennyire gyakran váltogatjuk a választékokat, hiszen az idő múlásával egyre inkább teret nyerő hajritkulás mindig a választékok mentén lesz a leglátványosabb.

Kicsit talán így ki tudjuk cselezni az öregedéssel járó kellemetlenségeket, mint péládul a haj szembetűnő ritkaságát is ezeken a helyeken. Még inkább hátráltatni tudjuk az idősödés jeleit, ha már fiatalabb korban odafigyelünk arra, hogyan étkezünk, és mit teszünk frizuránkkal. Minél kevesebb hajformázással terrorizáljuk például hajzatunkat, annál erősebb maradhat annak szerkezete.

De természetesen rengeteg apróságtól függ az, hogyan és milyen mértékben hagy nyomot az idő vasfoga frizuránk kinézetében. Sok esetben sajnos nem is csak az idősödés a probléma, hiszen rengeteg férfit és nőt is érint a korai hajhullás. Ennek szintén megszámlálhatatlan oka lehet, ezért nagyon fontos, hogy időben kivizsgáltassuk, mi állhat a háttérben.

A leggyakoribb oka a kopaszodásnak, főként férfiak terén, maga a genetika. Az örökléssel átadott korai kopaszodás nagyon sokakat érint, és ez ellen sajnos nem tehetünk semmit. Amennyiben androgén jellegű hajhullással állunk szemben, azt maximum csak késleltetni tudjuk, megállítani és főként visszafordítani nem lehet.

Létezik azonban egy megoldás erre a problémára is, mely nem csak tökéletes és természetes eredményt ad, hanem mindezt véglegesen teszi, ami azt jelenti, hogy az érintett fejrészeken már nem kell félnünk többé attól, hogy kihullik a hajzatunk. A hajátültetés ráadásul olyan kiforrott technológiával rendelkezik, mely saját, tarkótáji hajzatunkból nyer ki hajszálakat, melyek úgy kerülnek beültetésre a hajhiányos területekre, mintha mindig is ott nőttek volna ki.

 

Ismerje meg jobban a hajbeültetési eljárást és a HairHungary Klinikát:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed