Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fiatalító frizurák

0 Komment

40 év felett, akármennyire is nem tetszik, és próbálunk erre nem gondolni, sajnos mindenkit utolér az idősödés szele. A hölgyek tekintetében is nagy fordulópontot jelent ez a kor, hiszen kezdenek mélyülni a ráncok, és sajnos a hajkorona sem a régi már. De mit tehetünk azért, hogy frizuránk inkább fiatalítson még 40 év felett is?

A hajzat állapota is megváltozik a negyedik x után, hiszen ilyentájt megjelennek az első ősz hajszálak, és bizony sok esetben hajhullás is jelentkezhet már. Nagyon fontos, hogy ne pánikoljunk, egyszerűen vegyük fel a kesztyűt, és foglalkozzunk kicsit többet hajunk állapotával.

Sokan egyből levágatják nagyon rövidre a hajukat, mert az elkezdett őszülni vagy gyérülni. Persze nem is jó, ha a rossz állapotú hajzatot nagyon hosszúra meghagyjuk, hiszen az egyrészt feltűnőbbé teszi a gondokat, másrészt még tovább ronthatjuk ezzel hajszálaink állapotát. Érdemes ilyenkor egy félhosszú, vagány, de mégis elegáns frizurát választani, melyet aztán kedvünkre formázhatunk.

Az ősz haj sokaknak nagyon jól áll, de sajnos nem mindenki van ezzel így. Ilyenkor nyugodtan nyúljunk hajszínezőkhöz, vagy hajfestékekhez, de kerüljük azokat, melyek roncsoló hatásúak lehetnek hajunkra. Ugyancsak kerülnünk kell a feltűnő, extrém színeket is, hiszen azokkal inkább nevetségessé, mint fiatalossá válhat frizuránk.

Végül, de nem utolsó sorban foglalkozzunk azzal, hogy mitől és milyen mértékben hullik a hajunk. Persze lehetséges, hogy tényleg csak az idő múlása a felelős, viszont rengeteg más ok is állhat a háttérben, ezért érdemes szakértő segítséghez fordulnunk, pontosan mitévők legyünk.

Egyrészt nagyon sokat segíthet, ha étkezésünkre különösen odafigyelünk, ezen belül is a megfelelő vitamin és tápanyagbevitelre. Ezen felül külső támogatást is adhatunk hajzatunknak, akár pakolásokkal, akár erre kifejlesztett samponokkal is. Amennyiben úgy érezzük, ez még mindig nem elég, akkor olyan kezeléseket is választhatunk megoldásnak, melyek segítik a hajzatunkat.

Ilyen lehet például a főként nőknél alkalmazott mezoterápia, melynek során koncentráltan juttatják fejbőrünkbe azokat a vitaminokat és ásványi anyagokat, melyek lehetővé teszik a fejbőr megfelelő működését, így hajunk állapotában is változást hoznak.

Sok esetben a hölgyeknél is előfordul, hogy visszafordíthatatlan kopaszodás indul meg, még akkor is, ha ez inkább a férfiakra jellemző. Ilyen esetekben a hajátültetés jelent biztos megoldást, melynek segítségével véglegesen oldható meg a gyérebb területek problémája.

Bővebben a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Öregítő kopaszság

0 Komment

A kopaszodást valahogy mindig azzal együtt emlegetjük, hogy az ember idősödik, és megkezdődnek az öregedéssel járó folyamatok. Ám a genetikai eredetű kopaszodásra korántsem igaz, hogy csak az idősebb korosztályra jellemző, sőt, nagyon sok fiatalt érint. A legrettegettebb hatás pedig az, hogy sokkal öregebbnek nézünk ki miatta.

Az öröklött hajhullás főként a férfiakra jellemző, és többször már a 20-as éveikben megindul. A kopaszodás térnyerésének formája és gyorsasága is függ természetesen a genetikától, illetve attól, hogy ki mit tesz meg annak érdekében, hogy ezt a folyamatot egy kicsit lelassítsa.

Sokan váltanak ilyenkor stílust, és a kopaszságot választják, de ehhez kell, hogy legyenek megfelelő adottságok is. Sajnos nem mindenkinek áll jól ez a kinézet, a legtöbb esetben akár éveket is öregíthet a hajzat hiánya. Huszonévesen öregnek érezni magunkat pedig kész csapás, ami a mindennapokra is rányomja bélyegét.

Az idősödő kinézet eleve zavaró lehet, de ha például ráadásul a párunk fiatalabb, vagy fiatalosabb, akkor még inkább előtörhetnek belőlünk a kinézet okozta szorongások. Nem szabad hagyni ilyenkor, hogy úrrá legyen rajtunk a félelem, hiszen az tönkreteheti az életünket. Inkább megoldás után kell nézni minél előbb.

A kopaszodást ugyanis egy darabig le lehet lassítani, illetve ki lehet tolni az idejét annak, hogy látványos legyen. Vannak például olyan külső használatú szerek, mint a FolliOne termékek tagjai, melyek kifejezetten segítenek ebben. Emellett a külső szerek kiegészítéseként választhatunk akár olyan hajterápiát is, mint a PRP kezelés, mely segíti a hajhullás lelassítását, illetve az újbóli hajszálak vastagodását.

Ezt a terápiát egyébként a hajátültetés sikerességének fokozására is használják, ami akkor jön szóba, ha már annyira előrehaladott a kopaszodás, hogy csak ez segíthet. A hajbeültetés egy biztos és végleges megoldást nyújt a kopasz területek eltűntetésére. Így nyugodtan kijelenthetjük, hogy ha időben lépünk hajzatunk megóvása érdekében, akkor győzelmet arathatunk még az öröklött kopaszodás felett is, és nem kell félnünk attól, hogy éveket var nyakunkba a fránya genetika.

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a lehetséges kezeléseket:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Idősödő frizurák

0 Komment

Akármennyire is szeretnénk az ellenkezőjét, az idő bizony egyre csak halad, olyan nyomokat hagyva rajtunk, melyek aztán lassan, de biztosan el kezdenek zavarni majd bennünket. Legyen szó a ráncosodásról, az egyre több fájó ízületről, vagy az őszülésről, amennyire csak tudjuk, próbáljuk elejét venni a változásoknak, de sajnos van, amikor nem megy.

A hajzatunk tekintetében ráadásul nem csak a hajszín elvesztése okoz változásokat külsőnkben. Ugyanis az öregedéssel egész szervezetünk másképp kezd működni, megváltoznak a hormonszintek, és bizony megindul egy olyan természetes hajhullás, ami sokaknál eredményezi azt, hogy inkább rövidebb frizurára váltanak.

öregedés idősödés őszülés hajhullás kopaszodás hajgyérülés mezoterápia hairhungary hajátültetés frizura fiatalos frizura hajvágás

Az elvékonyodott és megfogyatkozott hajszálak ugyanis már nem adnak olyan frizurára lehetőséget, amit eddig minden gond nélkül viselni tudtunk. Persze a legegyszerűbb megoldás ilyenkor tényleg az, ha az ollóért nyúl fodrászunk keze, azonban ezzel sokszor csak még inkább idősebbnek tűnünk majd.

Pedig nem csak az őszülés ellen létezik megoldás, hanem bizony arra is, hogy ne kelljen megválnunk a hosszú hajtól. Elsősorban megelőzhető, illetve kitolható az ideje ennek azzal, ha már egész életünk során megpróbálunk odafigyelni a megfelelő táplálkozásra és vitaminbevitelre. Ez azonban nagyon sokszor nem elég.

Viszont, ha már a legelső változásokra felfigyelünk, van még megoldás arra, hogy kissé elhalasszuk az idősödés komolyabb jeleinek mutatkozását frizuránkon. Akár egyes külső készítmények alkalmazásával is jó eredményeket érhetünk el, de olyan kezeléseket is igénybe vehetünk ilyenkor, mint például a mezoterápia.

Nők esetében sokszor már a negyvenes éveikben szükség lehet arra, hogy a hajhagymák nagyobb intenzitású támogatást kapjanak. Cserébe viszont még hosszú évekig nem lesz szükség arra, hogy rövid frizurára váltsanak. A férfiak esetében azonban sajnos akár már sokkal korábban elkezdődhet a haj gyérülése, főként akkor, ha genetikai eredetű kopaszodásról beszélünk. Ilyen esetekben, ha nem szeretnénk tar fejtetővel tovább élni, akkor a hajátültetés jelent biztos és végleges megoldást.

A fiatalosabb külsőért, illetve az egészséges, hiánytalan frizuráért tehát tehetünk, és nem kell mindenképpen beletörődnünk abba, hogy az idő múlása milyen változásokat akar rajtunk véghez vinni.

Bővebben a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Hajválasztékok

0 Komment

A saját forgójával senki nem tud kezdeni semmit, hiszen a hajzat ezeken a részeken, akármit is próbálunk ki, hogy ne így legyen, akkor is úgy fog állni, ahogy ő akar. Viszont arról, hogy ezeken kívül hol és hogyan legyen elválasztva frizuránk, mi döntünk, és nem árt, ha néha váltunk választékot.

Mivel a hajzatunk is ugyanúgy idősödik, mint minden más részünk, ezért idővel vékonyodni, töredezni és persze őszülni kezd. Szintén nagy befolyással bír hajszálaink alakulására az is, hogy mennyire gyakran váltogatjuk a választékokat, hiszen az idő múlásával egyre inkább teret nyerő hajritkulás mindig a választékok mentén lesz a leglátványosabb.

Kicsit talán így ki tudjuk cselezni az öregedéssel járó kellemetlenségeket, mint péládul a haj szembetűnő ritkaságát is ezeken a helyeken. Még inkább hátráltatni tudjuk az idősödés jeleit, ha már fiatalabb korban odafigyelünk arra, hogyan étkezünk, és mit teszünk frizuránkkal. Minél kevesebb hajformázással terrorizáljuk például hajzatunkat, annál erősebb maradhat annak szerkezete.

De természetesen rengeteg apróságtól függ az, hogyan és milyen mértékben hagy nyomot az idő vasfoga frizuránk kinézetében. Sok esetben sajnos nem is csak az idősödés a probléma, hiszen rengeteg férfit és nőt is érint a korai hajhullás. Ennek szintén megszámlálhatatlan oka lehet, ezért nagyon fontos, hogy időben kivizsgáltassuk, mi állhat a háttérben.

A leggyakoribb oka a kopaszodásnak, főként férfiak terén, maga a genetika. Az örökléssel átadott korai kopaszodás nagyon sokakat érint, és ez ellen sajnos nem tehetünk semmit. Amennyiben androgén jellegű hajhullással állunk szemben, azt maximum csak késleltetni tudjuk, megállítani és főként visszafordítani nem lehet.

Létezik azonban egy megoldás erre a problémára is, mely nem csak tökéletes és természetes eredményt ad, hanem mindezt véglegesen teszi, ami azt jelenti, hogy az érintett fejrészeken már nem kell félnünk többé attól, hogy kihullik a hajzatunk. A hajátültetés ráadásul olyan kiforrott technológiával rendelkezik, mely saját, tarkótáji hajzatunkból nyer ki hajszálakat, melyek úgy kerülnek beültetésre a hajhiányos területekre, mintha mindig is ott nőttek volna ki.

 

Ismerje meg jobban a hajbeültetési eljárást és a HairHungary Klinikát:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed