AJÁNLÓ
 
09:00
2017. 05. 04.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 05. 04.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 05. 04.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 05. 04.
Ha valaki a hajbeültetés mellett dönt a túlzottan elhatalmasodni kezdő kopaszodás miatt, az általában...
A bejegyzés folyatódik
 
09:00
2017. 05. 04.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ahogy közeledik a nyár, még azok számára is eljön az idő a szőrtelenítésre, akik a téli, hideg hónapokban elrejtegették magukat a vastag nadrágok alá, és nem törődtek olyan sűrűn azzal, hogy megszabaduljanak szőrzetüktől. Van azonban olyan rész a testünkön, ahol inkább jól jönne, ha sűrűbb lenne a szőrzet és nem kevesebb.

Míg a szőrtelenítésnek rengeteg módja közül választhatjuk ki, hogy melyikkel szeretnénk élni – legyen szó a borotválásról, az epilálásról vagy éppen a gyantáról, és a sor itt még bőven nem érne véget -, addig a szemöldökünk dúsítására sajnos nincs ennyi lehetőségünk. Sőt, sok esetben a mindenféle praktika, amellyel szebbé szeretnénk varázsolni szemöldökünket, inkább csak árt, mint használ.

hajátültetés hajbeültetés hairhungary szemöldök beültetés szemöldök szőrzet szőrtelenítés gyanta epilálás borotválás

Létezik azonban egy olyan megoldás, melynek segítségével nem csak gyönyörű, hanem természetesen dús szemöldökünk is lehet. A hajbeültetési eljáráson alapuló szemöldök beültetés ugyanis saját szőrzetünkből – a tarkótáji hajszálainkból – gazdálkodva teremt szép, ívelt, dús szemöldököt. A precíz beültetésnek köszönhetően, melynek alapja az, hogy a saját szemöldökszőrzet növekedési irányával megegyezően helyezik be a szálakat, nagyon szép és természetes eredményt kaphatunk.

Míg a szőrtelenítésre rengeteg variációt alkalmazhatunk, addig a szemöldökünk dúsítására a legjobb, ha a fent leírt módszert kérjük segítségül. A végeredmény biztosan el fogja nyerni tetszésünket, és mivel a szemöldök beültetés végleges megoldást nyújt, így többé nem is kell félnünk attól, hogy valaha megint gondunk lenne vele.

Az első időszakban természetesen foglalkoznunk kell a beültetett szálakkal, hiszen a hajszálaknak meg szokniuk új helyüket. Először a hossznövekményük jelentősebb lesz a szemöldök szőrzetéhez képest, de egy év elteltével már alkalmazkodnak az új területhez, így csak annyi dolgunk lesz majd vele, mint egy átlagos szemöldökigazításkor.

Ahhoz, hogy megtudjuk, hozzávetőlegesen hány hajszál beültetésére lenne szükségünk a kívánt formához és vastagsághoz, illetve, hogy minden kérdésünkre választ kaphassunk, szükség van a beavatkozást megelőző konzultációra. Ezt a HairHungary Klinika - éppen úgy, ahogy hajbeültetés esetén is -, ingyenesen biztosítja az érdeklődők számára.

Ismerje meg jobban szolgáltatásainkat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Szemöldök beültetés

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed