Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nemzetközi szakállverseny

0 Komment

Bár sokak számára ismeretlen lehet ez a megmérettetés, mégis már évek óta rendeznek ilyen versenyeket többek között Németországban és Ausztriában. Ráadásul többféle számban lehet indulni, kezdve a bajuszversenytől a részleges és a teljes szakáll kategóriákig.

A résztvevők hajmeresztő kombinációkkal próbálják kivívni maguknak az elismerést és persze a díjakat. Egyre többen jelentkeznek és indulnak a fent említett kategóriák valamelyikében, a róluk készült képek pedig lassan bejárják a világot. A különböző szakállköltemények általában csipeszek, hajszárítók és persze hajformázók segítségével maradnak úgy, ahogy azt viselőjük megálmodta magának. Minél elképesztőbb az alkotás, annál nagyobb esély van a győzelemre.

Természetesen ahhoz, hogy egy ilyen formát kialakíthassunk, főleg megfelelő mennyiségű és persze minőségű arcszőrzetre van szükségünk. Hiszen, ha nincs erős és hosszú szakáll, akkor bizony felejtős az indulás. Márpedig nem mindenkinek adatott meg, hogy ilyen sűrű borostát növeszthessen meg addig, amíg a kedve tartja.

Persze egy ilyen versenyen való részvétel kevesek álma, az azonban már nem, hogy férfias, dús borostával rendelkezzenek. Akadnak ugyanis, akiknek valamilyen okból kifolyólag – ez lehet akár a stressz hatása, vagy szintén a genetika, mint sok hajhullás esetén -, hiányos az arcszőrzetük, és ezáltal lehetetlen, hogy olyan borostát, bajuszt vagy épp szakállt hordjanak, amilyet egyébként szeretnének.

Pedig manapság ismét uralkodik a szakáll és borosta divatja. Még ha nem is olyan mértékben, mint a verseny résztvevőinél, igencsak sokan hordanak valamilyen arcszőrzetet. A HairHungary Klinika azok számára is tud megoldást, akik szeretnék, ha dús és hiánytalan lenne arcukon is a szőrzet. A szakállbeültetés ugyanis képes erre.  

A hajátültetés elvén alapuló eljárás során a kisebb foltok eltűntetésére elegendő lehet az állvonal alól kinyert szőrszálak átültetése. Nagyobb felület esetén a tarkó területéről kinyert hajszálakból építik fel az arcszőrzetet. Mindkét esetben a végeredmény pontosan olyan szakáll kezdemény lesz, melyből aztán saját döntésünk, hogy milyen formákat vágunk majd. Ráadásul a végeredmény teljesen természetes lesz, így senki nem fogja tudni megmondani, hogy a dús borosta nem a természet nyoma arcunkon.

 

> További információk a szakállbeültetéssel kapcsolatosan

Ismerje meg jobban a HairHungary Klinikát:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

EB-és frizurák

0 Komment

Az EB tipikusan összehoz mindenkit, és még olyanok is nézik, akik magát a focit nem is szeretik, vagy egyáltalán nem érdeklődnek iránta. Ezek a meccsek viszont leültetik még a hölgyeket is a televízió elé. Ugyan általában mindenki azt figyeli, hogyan rúgják a labdát a játékosok, most nézzük meg egy kicsit közelebbről azt, milyen frizurák uralkodtak az idei EB-én.

Több csapatban is lehetett látni olyan játékost, akinek nagy lobonca van, hátrakötve, és találkozhattunk felnyírt, színesre festett frizurákkal is. Fellaini nagy, többek által „mikrofon frizurának” titulált hajzata sokaknál verte ki a biztosítékot, hiszen a futballsztár az amúgy is nagy hajkoronáját még ki is szőkíttette.

Ahogy minden sportágban azonban, a focisták között is nagy számban találkozhatunk kopaszodó, vagy teljesen hajtalan játékosokkal. Ez nem véletlen, hiszen a kemény, folyamatos edzések, a felkészülés szorosan összefügg a hajhullással. Mivel a koncentráció és a magas terheltség pontosan azokat a hormonokat befolyásolják, melyek általában az öröklött kopaszodás okozói is, így ugyanazt a helyzetet állítják elő, mint aki génjeiben hordozza a kopaszodásra való hajlamot.

Nem kell messze mennünk példáért, hiszen a magyarok nagy büszkesége, Király Gábor is tar frizurával rendelkezik, de felhozhatjuk példának a tegnapi kieső Wales csapatának hátvédjét, James Collins-t is. A franciák keretében több kopasz fejjel is találkozhatunk, de ott általában inkább csak a kényelem lehetett az oka, hogy tar fejet választottak a játékosok.

Mivel a HairHungary Klinika csapata imádja a focit, így az EB ideje alatt egy olyan kedvezményprogrammal teszi elérhetőbbé a hajátültetési eljárást, mely mindenki számára könnyebb döntést hozhat. Jelentkezzen még most vasárnapig, hogy részese lehessen ennek a kihagyhatatlan lehetőségnek!

A fent említett, hormonálisan vagy genetikailag kialakuló kopaszodás egyetlen biztos megoldása a hajbeültetés, mely már sokaknak segített, köztük rengeteg sportolónak. Az angol válogatott Wayne Rooney-ja is átesett már ezen a beavatkozáson, és most dúsabb a hajkoronája, mint valaha. Klinikánk is számos sportolónak, többek között futballsztároknak is segített már, hogy a kopaszodás már csak egy rossz emlék lehessen.  

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről
> Hajbeültetés előtte-utána képek

 

EB láz a HairHungarynél

0 Komment

Ugyan a Magyar Válogatott sajnos kiesett, a HairHungary Klinikán továbbra is várjuk a jelentkezéseket fantasztikus kedvezményünkre! Ne csak a focit élvezzük, hanem a hihetetlen árakat és további kedvező feltételeket is, melyek mindenki számára elérhetőbbé teszik a hajátültetést!

Klinikánk csapata nagy híve a különböző sportoknak, így természetesen a focinak is, éppen ezért állt elő egy újabb kedvezményprogrammal, mely az EB ideje alatt elérhető. Köztudott, hogy a sportolók körében milyen nagy számban fordul elő az androgén jellegű hajhullás, hiszen a kitartásért és koncentrációért felelős hormon ugyancsak illetékes a kopaszodást elindító folyamatokban.

A HairHungary csapata már számos sportolónak nyújtott végleges segítséget a hajproblémákra, többek között például Lisztes Krisztiánnak és Nyilasi Tibornak is. Most azok számára is könnyebben elérhető a hajbeültetési eljárás, akik eddig úgy gondolták, nem engedhetik meg maguknak ezt a költséget.

A kedvezményes ár mellett választhatunk még pluszba olyan konstrukciót is, mely számunkra a legjobban megfizethető. Legyen szó a kamatmentes részletfizetésről, vagy éppen a hosszabb lejáratú, kedvező egészséghitelről, mindenki megtalálhatja azt a megoldást, melynek segítségével belevághat a hőn áhított változtatásba.

További 10% kedvezményt kap mindenki, aki nyilvános blogoldalon meséli el a hajátültetés előtti és utáni tapasztalatokat, mely még nagyobb segítséget nyújthat mindenkinek, aki még a döntése előtt áll.

A többségében férfiakat érintő, öröklött jellegű kopaszodás egyetlen biztos megoldása a hajátültetés, mely már számos kopaszodónak adta vissza régi kinézetét, frizuráját. Természetesen mindenkinél más mértékben jelentkezik a hajhullás, ezért mindig személyre szabottan kerül meghatározásra, hogy hány hajszál átültetése után kaphatjuk meg azt az eredményt, amit szeretnénk.

Mostani kedvezményünknél viszont nem számít a mennyiség, hiszen egységesen, hajszálszámtól függetlenül 0,7 Euró / hajszál árban történik a hajbeültetés, amennyiben a páciens július 10.-ig, vagyis az EB végéig jelentkezik telefonon, vagy e-mailben.

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről
> Hajbeültetés előtte-utána képek

Divatos borosta

0 Komment

Manapság nagy divatja van a borostának, de még a hosszabb szakállnak is, minden korosztályban. Míg évekkel ezelőtt még a sima bőrű babaarc volt menő, most inkább a férfiasabb, dús arcszőrzettel találkozhatunk többet, ami sokaknak igencsak jól áll. De mi van akkor, ha valaki csak gyér, akár foltokban hiányos arcszőrzettel rendelkezik?

Akkor sincs semmi gond, hiszen most már erre a problémára is van egy tökéletes megoldás, méghozzá a szakállbeültetés. Persze nem mindegy, hogy csak kisebb területről beszélünk, vagy épp az egész szakáll felépítéséről. Minden esetben a páciens személyre szabva kapja az eljárást, hogy az eredmény minél természetesebb és kielégítőbb legyen.

Ha csak pici, gyérebb foltokról beszélünk, akkor a donorterületnek elegendő lehet az áll alatti rész is, azonban, ha nagy területre kell beültetni szálakat, akkor a tarkótáji hajzatból történik az átültetés. Mindegyik esetben a hajátültetésnél is ismert eljárással és precíz eszközökkel dolgoznak.

Az eredmény ennek köszönhetően egy olyan dús arcszőrzet lesz, melyről senki nem mondaná meg, hogy műtéti beavatkozás során jutottunk csak hozzá, nem pedig a természettől kaptuk eleve. A későbbiekben már csak azzal kell foglalkoznunk majd, hogy mekkora legyen és hogyan vágjuk le, milyen formában és milyen mértékben, stílusunknak megfelelően.

A hajátültetés technológiájából megszületett eljárás tehát mindenki számára megoldhatja a gyér szőrzet problémáját, éppúgy, ahogy rengeteg kopaszodónak adta már vissza régi frizuráját maga a hajbeültetés is.

Ne feledkezzenek meg a HairHungary Klinika által kínált kedvezményről sem, mely a holnapi nappal lejár. Aki még most kér időpontot ingyenes konzultációra, az részese lehet ennek a kedvezményprogramnak, mely nagymértékben jelenthet segítséget az eljárás anyagi részét tekintve. Így most mindenki számára sokkal elérhetőbbé vált a beavatkozás, mely az egyetlen biztos megoldása az öröklött, illetve az egyéb, végleges kopasz foltokat maga után hagyó hajhullásnak.

 

Látogasson el honlapunkra, hogy többet megtudhasson a szakállbeültetésről, illetve még egy napig élő, hajátültetési kedvezményünkről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Borókabogyós hajápolás

0 Komment

A borókabogyó pozitív hatásait kevesen ismerik, pedig rengeteg kozmetikum és hajápoló szer tartalmazza ezt összetevőként. Nem véletlen, hiszen serkentő hatásának köszönhetően igencsak jó befolyással lehet hajhagymáinkra, ezzel együtt pedig az egészséges hajnövekedésre is. Most megismerhetünk egy egyszerű receptet, melyet mindenki el tud készíteni saját otthonában is, és nem csak nőknek ajánljuk!

A borókabogyó az egyik legősibb növény, melyet valaha az emberiség használt, gyógyító céllal. Az egész szervezetünkre nézve rendelkezik pozitívumokkal. Például a prosztata vagy a hólyaggyulladás problémáit képes megoldani, és erősíti a májat is vízhajtó hatásának köszönhetően, de távol tartja az atkákat és a bolhákat is, ha a bőr szempontjából vizsgáljuk hatásait.

Hozzájuthatunk illóolajként, lehet használni inhalálásra is, készíthetünk teát is belőle, most viszont egy egyszerű hajpakolás lesz segítségünkre abban, hogy erősebb, élettel telibb és egészségesebb hajzatot kaphassunk. Nem kell mást tennünk hozzá, mint összetörni egy teáskanálnyi borókabogyót, és ezt hozzákeverni egy egész tojáshoz. Pár perc után vigyük fel hajzatunkra a kapott elegyet, és masszírozzuk bele jól fejbőrünkbe. Maximum tíz percig hagyjuk hatni kencénket, majd alaposan öblítsük ki langyos vízzel, és ezután mossunk hajat a szokásos módon. Mivel a borókabogyó serkenti a hajhagymák működését, kiküszöbölhetünk ezzel a módszerrel nagyon sok olyan problémát, melyek hajhulláshoz vezetnének.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy minden hajzatunkkal előforduló bajunkra gyógyírt jelenthet a fent leírt hajápolás bevezetése mindennapjainkba, csak egyszerűen sok gondot meg tud előzni. Sajnos léteznek azonban olyan problémák, melyre az ilyen, otthon elkészíthető pakolások már kevésnek bizonyulnak, sőt, még a gyógyszertárban kapható orvoslási készítmények sem elegendők.

A genetika ellen ugyanis nem tudjuk felvenni a harcot, és ha a kopaszodás öröklött jellegű, akkor sajnos ezek nem lehetnek segítségünkre. Egyetlen megoldás tudja visszavarázsolni ilyen esetekben a frizuránkat, mégpedig a hajátültetés, melynek segítségével nem csak biztos, hanem végleges eredményt is kaphatunk.

 

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a lehetséges kezeléseket:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed