Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

EB láz a HairHungarynél

0 Komment

Ugyan a Magyar Válogatott sajnos kiesett, a HairHungary Klinikán továbbra is várjuk a jelentkezéseket fantasztikus kedvezményünkre! Ne csak a focit élvezzük, hanem a hihetetlen árakat és további kedvező feltételeket is, melyek mindenki számára elérhetőbbé teszik a hajátültetést!

Klinikánk csapata nagy híve a különböző sportoknak, így természetesen a focinak is, éppen ezért állt elő egy újabb kedvezményprogrammal, mely az EB ideje alatt elérhető. Köztudott, hogy a sportolók körében milyen nagy számban fordul elő az androgén jellegű hajhullás, hiszen a kitartásért és koncentrációért felelős hormon ugyancsak illetékes a kopaszodást elindító folyamatokban.

A HairHungary csapata már számos sportolónak nyújtott végleges segítséget a hajproblémákra, többek között például Lisztes Krisztiánnak és Nyilasi Tibornak is. Most azok számára is könnyebben elérhető a hajbeültetési eljárás, akik eddig úgy gondolták, nem engedhetik meg maguknak ezt a költséget.

A kedvezményes ár mellett választhatunk még pluszba olyan konstrukciót is, mely számunkra a legjobban megfizethető. Legyen szó a kamatmentes részletfizetésről, vagy éppen a hosszabb lejáratú, kedvező egészséghitelről, mindenki megtalálhatja azt a megoldást, melynek segítségével belevághat a hőn áhított változtatásba.

További 10% kedvezményt kap mindenki, aki nyilvános blogoldalon meséli el a hajátültetés előtti és utáni tapasztalatokat, mely még nagyobb segítséget nyújthat mindenkinek, aki még a döntése előtt áll.

A többségében férfiakat érintő, öröklött jellegű kopaszodás egyetlen biztos megoldása a hajátültetés, mely már számos kopaszodónak adta vissza régi kinézetét, frizuráját. Természetesen mindenkinél más mértékben jelentkezik a hajhullás, ezért mindig személyre szabottan kerül meghatározásra, hogy hány hajszál átültetése után kaphatjuk meg azt az eredményt, amit szeretnénk.

Mostani kedvezményünknél viszont nem számít a mennyiség, hiszen egységesen, hajszálszámtól függetlenül 0,7 Euró / hajszál árban történik a hajbeültetés, amennyiben a páciens július 10.-ig, vagyis az EB végéig jelentkezik telefonon, vagy e-mailben.

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről
> Hajbeültetés előtte-utána képek

A hajátültetés egyre népszerűbb hazánkban, és bizony a HairHungary magánklinika szakemberei a világ élmezőnyébe tartoznak. A magyar labdarúgás elkötelezett híve Nyilasi Tibor kopaszodására korábban kipróbált minden csodaszert, azonban végül Ő maga is a biztos megoldást nyújtó hajbeültetést választotta.


Rövid interjúnkból kiderül, milyen egy ilyen beavatkozás, vajon fájdalmas-e és milyen érzés volt a műtét végeredménye után újra a tükörbe nézni.
 


A HairHungary Klinika eszközparkja és eljárása egy amerikai szabadalom alapján került kialakításra, és a műtétek során a páciensek olvashatnak, internetezhetnek, vagy éppen kedvenc filmjüket nézhetik.

További információk a klinikáról és a hajbeültetésről:

HairHungary Klinika - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Rooney haja egyre dúsabb

0 Komment

A népszerű angol futball csatárt Wayne Rooneyt több klub is szeretné megszerezni, azonban még két évig köti őt szerződése a Manchester Unitedhoz. Jelenlegi csapatában nem szeretne másodrangú csatár lenne, így új edzőjével is perlekedik. Ráadásul abba sem törődött bele, hogy feje búbján hajkoronája ne legyen tökéletes, így múlt hónapban újabb hajátültetési műtéten esett át.

Rooney első hajátültetése még 2011-ben volt, melyet nyilvánosan felvállalt a nagyközönség előtt. Akkor több hónapon keresztül kiemelt figyelemmel kísérte a sajtó, az eredményt a hajátültetési tudománynak utána nézők dicsérték, a tudatlanok pedig cikizni kezdték a focistát. Egy év elteltével azonban mindenki megdöbbenve láthatta Rooney új frizuráját, így az sem csoda, hogy a szigetország férfi lakosai között ez lett az egyik legnépszerűbb beavatkozás.

A londoni Harley Street klinika nyilatkozata szerint a múlt hónapban elvégzett újabb műtét része Wayne Rooney teljes kezelésének, így csupán a tervek szerint haladnak tovább. Egy-egy hajátültetési műtét során ugyanis átlagosan 6-7 ezer hajszál nyerhető ki a tarkótáji donor területről. A focista korábbi kopaszodása azonban oly mértékű volt, hogy tökéletes eredményhez ez a mennyiség nem volt elegendő. Mivel az újonnan beültetett hajszálak teljes regenerálódási ideje 10-13 hónap, így a kötelező pihenő a két műtét között teljesen érthető.

Rooneyhoz hasonló magyar példaként Lisztes Krisztián volt válogatott labdarúgó hozható fel, aki szintén kétkörös műtéten esett át a HairHungary klinikán. És ha már labdarúgásról van szó, akkor ne felejtsük el azt sem, hogy Nyilasi Tibor még év elején esett át szintén ezen a klinikán hajátültetési műtéten, melynek eredményének alakulását szépen végig lehet követni a hazai sportcsatornákon.


Lisztes Krisztián - hajátültetés után és előtte

Bővebben a hajátültetési eljárásról:
HairHungary Klinika
www.hairhungary.hu


Kép forrása: AFP/Andrew Yates

A szerdai felkészülési mérkőzésen Argentína simán verte a svéd válogatottat, természetesen a Barcelona játékosa Mascherano is erősítette a Messi vezényletével felálló argentinokat. Megnéztük, hogy vajon mit tehet a 29 éves védekező középpályás, hogy megoldja kopaszodási problémáját.

A magyar HairHungary klinikán számos húszas éveiben járó fiatal megfordul, hogy kezdődő hajhullásukra egyénre szabott kezelési tervet kapjanak. Sok esetben elegendő a szunnyadó hajhagymákat serkenteni az újbóli növekedésre, azonban egy előrehaladott férfias kopaszodás esetén a hajátültetés az egyetlen garantált módszer. Nagyon úgy fest, hogy Mascherano utóbbi esetbe tartozik, mivel hajvonalának két öbölterülete már jócskán megkopott az évek folyamán. Az argentin focista így akár Wayne Rooney nyomaiba is léphet, aki mint tudjuk, korábban sikeres műtéten esett át.

A hajátültetési eljárásokra specializálódott HairHungary klinika Mascherano esetében egy alapos konzultáció után nagy valószínűséggel első körben egy Minoxidil alapú külső kezeléssel kezdene. Ez akár megsépkelhető lenne táplálék kiegészítővel, miközben természetesen az egészséges életvitel és táplálkozás szerepe sem elengedhetetlen. Korábbi írásunkban már megírtuk, hogy az aktív sportolóknál igen gyakori az androgén, azaz az örökölt kopaszodás felgyorsulása, mivel szervezetük lényegesen több tesztoszteront termelnek. A minoxidilt tartalmazó külső szerek megakadályozzák, hogy a kopaszodást okozó DHT hormonok roncsolják a hajhagymákat. Fontos azonban tudni, hogy egy külső készítmény olyan területeken, ahonnan már évek óta elhulltak a hajszálak nem igen tud segíteni.

A klinika szakemberei a konzultációk során pontosan meghatározzák, hogy kinek milyen kezeléssel várható a legjobb eredmény. A hajbeültetés ma már egy kiforrott technikai háttérrel rendelkező mikrosebészeti eljárás. Fájdalommentes és csupán helyi érzéstelenítőt használnak, miközben a páciensek éber állapotban tévéznek, interneteznek vagy akár a munka fáradalmait pihenik ki egy kis szundikálással. Természetesen a hajátültetés után is érdemes hajunkat rendszeresen karbantartani, ápolni. Bár a beültetett hajszálak soha nem hullnak ki, más területeken ettől függetlenül kialakulhat kopaszodás, ezért a megelőzés nagyon fontos.

A HairHungary klinika a sport elkötelezett híve, sok aktív vagy volt sportoló kér a mai napig tanácsot. Legutóbb Nyilasi Tibor bólintott rá hajátültetésére, akinek átalakulását szerencsére a SportTV adásaiban is végig követhetjük.

Bővebben a hajhullásról, kopaszodásról és a hajátültetésről:
HairHungary – a magyar hajklinika

Talán senkinek sem kell bemutatni hazánk egyik meghatározó futball egyéniségét, hiszen elég ha csak a szurkolók régi "Bólints Tibi!" rigmusait idézzük fel, és máris tudjuk kiről van szó. Nyilasi Tibor ezúttal nem a foci kapcsán kerül előtérbe, mivel hamarosan hajátültetési beavatkozáson esik át a HairHungary Klinikán.

Nyilasi Tibor szerencsére a mai napig elkötelezett híve a labdarúgásnak, a Magyar Labdarúgó Szövetség munkáját segíti, és szakértőként rendszeresen láthatjuk őt a képernyők előtt is. Korábban fia, ifjabb Nyilasi Tibor esett át hajátültetésen egy kifejezetten erre szakosodott magyar klinikán, és látva a sikeres eredményt bizony már akkor is komolyan elgondolkozott a beavatkozás lehetőségén.

Az évek folyamán sokan kérdezték Nyílt, hogy hova tűnt régi hajkoronája, melyre Tibor csak ennyit válaszolt: „Tudjátok a rengeteg góltól amit bólintottam sajnos elkopott!” - Nos, a jövőben már nem kell magyarázkodnia, hiszen napokon belül átesik Ő maga is a beavatkozáson, és döntésében nem Rooney vagy Beckham sikeres hajátültetése segítette, hanem fia eredménye volt számára meggyőző.

A kétnapos műtét során a klinika hajspecialista szakorvosai Tibor tarkótájáról fogják kinyerni a lehető legtöbb úgynevezett graftot (hajtüszőt), hogy azt átültessék a kopasz területekre. A beavatkozás fájdalommentes, csupán a helyi érzéstelenítő szúnyogcsípés szerű szúrás lehet kellemetlen. A lábadozás 2-3 napos, a végleges eredmény pedig hozzávetőlegesen fél év múlva már látható lesz.

A hajátültetés egyre népszerűbb hazánkban is, és bizony a magyar szakemberek a világ élmezőnyébe tartoznak. A HairHungary Klinika eszközparkja és eljárása egy amerikai szabadalom alapján került kialakításra, és a műtétek szinte wellness körülmények között zajlanak. A páciensek olvashatnak, internetezhetnek, vagy éppen kedvenc filmjüket nézhetik a beavatkozások során.

Bővebben a hajátültetésről:
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed