Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nemzetközi szakállverseny

0 Komment

Bár sokak számára ismeretlen lehet ez a megmérettetés, mégis már évek óta rendeznek ilyen versenyeket többek között Németországban és Ausztriában. Ráadásul többféle számban lehet indulni, kezdve a bajuszversenytől a részleges és a teljes szakáll kategóriákig.

A résztvevők hajmeresztő kombinációkkal próbálják kivívni maguknak az elismerést és persze a díjakat. Egyre többen jelentkeznek és indulnak a fent említett kategóriák valamelyikében, a róluk készült képek pedig lassan bejárják a világot. A különböző szakállköltemények általában csipeszek, hajszárítók és persze hajformázók segítségével maradnak úgy, ahogy azt viselőjük megálmodta magának. Minél elképesztőbb az alkotás, annál nagyobb esély van a győzelemre.

Természetesen ahhoz, hogy egy ilyen formát kialakíthassunk, főleg megfelelő mennyiségű és persze minőségű arcszőrzetre van szükségünk. Hiszen, ha nincs erős és hosszú szakáll, akkor bizony felejtős az indulás. Márpedig nem mindenkinek adatott meg, hogy ilyen sűrű borostát növeszthessen meg addig, amíg a kedve tartja.

Persze egy ilyen versenyen való részvétel kevesek álma, az azonban már nem, hogy férfias, dús borostával rendelkezzenek. Akadnak ugyanis, akiknek valamilyen okból kifolyólag – ez lehet akár a stressz hatása, vagy szintén a genetika, mint sok hajhullás esetén -, hiányos az arcszőrzetük, és ezáltal lehetetlen, hogy olyan borostát, bajuszt vagy épp szakállt hordjanak, amilyet egyébként szeretnének.

Pedig manapság ismét uralkodik a szakáll és borosta divatja. Még ha nem is olyan mértékben, mint a verseny résztvevőinél, igencsak sokan hordanak valamilyen arcszőrzetet. A HairHungary Klinika azok számára is tud megoldást, akik szeretnék, ha dús és hiánytalan lenne arcukon is a szőrzet. A szakállbeültetés ugyanis képes erre.  

A hajátültetés elvén alapuló eljárás során a kisebb foltok eltűntetésére elegendő lehet az állvonal alól kinyert szőrszálak átültetése. Nagyobb felület esetén a tarkó területéről kinyert hajszálakból építik fel az arcszőrzetet. Mindkét esetben a végeredmény pontosan olyan szakáll kezdemény lesz, melyből aztán saját döntésünk, hogy milyen formákat vágunk majd. Ráadásul a végeredmény teljesen természetes lesz, így senki nem fogja tudni megmondani, hogy a dús borosta nem a természet nyoma arcunkon.

 

> További információk a szakállbeültetéssel kapcsolatosan

Ismerje meg jobban a HairHungary Klinikát:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed