Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Divatos borosta

0 Komment

Manapság nagy divatja van a borostának, de még a hosszabb szakállnak is, minden korosztályban. Míg évekkel ezelőtt még a sima bőrű babaarc volt menő, most inkább a férfiasabb, dús arcszőrzettel találkozhatunk többet, ami sokaknak igencsak jól áll. De mi van akkor, ha valaki csak gyér, akár foltokban hiányos arcszőrzettel rendelkezik?

Akkor sincs semmi gond, hiszen most már erre a problémára is van egy tökéletes megoldás, méghozzá a szakállbeültetés. Persze nem mindegy, hogy csak kisebb területről beszélünk, vagy épp az egész szakáll felépítéséről. Minden esetben a páciens személyre szabva kapja az eljárást, hogy az eredmény minél természetesebb és kielégítőbb legyen.

Ha csak pici, gyérebb foltokról beszélünk, akkor a donorterületnek elegendő lehet az áll alatti rész is, azonban, ha nagy területre kell beültetni szálakat, akkor a tarkótáji hajzatból történik az átültetés. Mindegyik esetben a hajátültetésnél is ismert eljárással és precíz eszközökkel dolgoznak.

Az eredmény ennek köszönhetően egy olyan dús arcszőrzet lesz, melyről senki nem mondaná meg, hogy műtéti beavatkozás során jutottunk csak hozzá, nem pedig a természettől kaptuk eleve. A későbbiekben már csak azzal kell foglalkoznunk majd, hogy mekkora legyen és hogyan vágjuk le, milyen formában és milyen mértékben, stílusunknak megfelelően.

A hajátültetés technológiájából megszületett eljárás tehát mindenki számára megoldhatja a gyér szőrzet problémáját, éppúgy, ahogy rengeteg kopaszodónak adta már vissza régi frizuráját maga a hajbeültetés is.

Ne feledkezzenek meg a HairHungary Klinika által kínált kedvezményről sem, mely a holnapi nappal lejár. Aki még most kér időpontot ingyenes konzultációra, az részese lehet ennek a kedvezményprogramnak, mely nagymértékben jelenthet segítséget az eljárás anyagi részét tekintve. Így most mindenki számára sokkal elérhetőbbé vált a beavatkozás, mely az egyetlen biztos megoldása az öröklött, illetve az egyéb, végleges kopasz foltokat maga után hagyó hajhullásnak.

 

Látogasson el honlapunkra, hogy többet megtudhasson a szakállbeültetésről, illetve még egy napig élő, hajátültetési kedvezményünkről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed