Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kopasz vízilabdások

0 Komment

Szombaton láthattuk először, majd tegnap este újra  vízbe csobbanni a magyar vízilabda válogatott tagjait, akik közül néhányuk frizuráján biztosan sokak szeme megakadt. Ugyanis a srácok közül volt, aki teljesen kopaszra nyíratta hajzatát.

Egy interjúban Zalánki Gergő elmesélte, hogy először Manhercz Krisztiánnal csak a taréjt találták ki, ám saját magának nem tetszett a végeredmény, így inkább a teljes kopaszság mellett döntött, csapattársával ellentétben.

Szintén meglepő, hogy Varga Dániel is teljesen kopaszon érkezett az első megmérettetésekre, hiszen, mint tudjuk, ő nagyon is félti dús hajzatát. Emiatt már a HairHungary Klinika pácienseként is megemlíthetjük, hiszen hajátültetés segítségével biztosította be, hogy hajzata valóban sűrű is maradjon.

Szintén járt már Klinikánkon Hosnyánszky Norbert is, akinek homlokvonalának teljes megemelkedésével voltak problémái, amit szintén a hajátültetés segítségével lehetett orvosolni. Ugyan a két eset nagyon eltér egymástól, hiszen az egyik inkább megelőzés volt, a másik pedig már egy meglévő gond megoldását jelentette, azt nem lehet vitatni, hogy a hajbeültetés lehetőséget ad mindenkinek arra, hogy olyan hajzattal éljen, amilyen illik hozzá, és amilyet szeretne.

A válogatott többi tagja most csak poénból, és talán valamilyen szerencsét hozó babonából vágatta kopaszra, vagy majdnem kopaszra frizuráját. Azt azonban tudnunk kell, hogy a sportolókat mennyire nagy számban érintheti az androgén jellegű kopaszodás, mint például ahogy a fent említett Hosnyánszky Norbert esetében is erről beszélhetünk.

Ennek oka az, hogy a genetikai eredetű kopaszodás fő ludasa ugyanaz a hormon, mely a sportolóknál nagy szerepet kap a koncentráció és kitartás, küzdés terén és a folyamatos erőnléti állapot biztosításában. Az egyetlen biztos, és végleges eredményt adó megoldás a hajátültetés, mely Klinikánkon is rengeteg sportolónak és magánszemélynek adta már vissza frizuráját.

A magyar vízilabda válogatott fent említett tagjainál tehát csak átmeneti ez a kopaszság, aminek talán a női rajongók kicsit örülhetnek is. Reméljük még sokszor láthatjuk a fiúkat a vízben jó eredményekkel, amihez a HairHungary Klinika csapata jó szurkolást kíván mindenkinek!  

 

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

EB láz a HairHungarynél

0 Komment

Ugyan a Magyar Válogatott sajnos kiesett, a HairHungary Klinikán továbbra is várjuk a jelentkezéseket fantasztikus kedvezményünkre! Ne csak a focit élvezzük, hanem a hihetetlen árakat és további kedvező feltételeket is, melyek mindenki számára elérhetőbbé teszik a hajátültetést!

Klinikánk csapata nagy híve a különböző sportoknak, így természetesen a focinak is, éppen ezért állt elő egy újabb kedvezményprogrammal, mely az EB ideje alatt elérhető. Köztudott, hogy a sportolók körében milyen nagy számban fordul elő az androgén jellegű hajhullás, hiszen a kitartásért és koncentrációért felelős hormon ugyancsak illetékes a kopaszodást elindító folyamatokban.

A HairHungary csapata már számos sportolónak nyújtott végleges segítséget a hajproblémákra, többek között például Lisztes Krisztiánnak és Nyilasi Tibornak is. Most azok számára is könnyebben elérhető a hajbeültetési eljárás, akik eddig úgy gondolták, nem engedhetik meg maguknak ezt a költséget.

A kedvezményes ár mellett választhatunk még pluszba olyan konstrukciót is, mely számunkra a legjobban megfizethető. Legyen szó a kamatmentes részletfizetésről, vagy éppen a hosszabb lejáratú, kedvező egészséghitelről, mindenki megtalálhatja azt a megoldást, melynek segítségével belevághat a hőn áhított változtatásba.

További 10% kedvezményt kap mindenki, aki nyilvános blogoldalon meséli el a hajátültetés előtti és utáni tapasztalatokat, mely még nagyobb segítséget nyújthat mindenkinek, aki még a döntése előtt áll.

A többségében férfiakat érintő, öröklött jellegű kopaszodás egyetlen biztos megoldása a hajátültetés, mely már számos kopaszodónak adta vissza régi kinézetét, frizuráját. Természetesen mindenkinél más mértékben jelentkezik a hajhullás, ezért mindig személyre szabottan kerül meghatározásra, hogy hány hajszál átültetése után kaphatjuk meg azt az eredményt, amit szeretnénk.

Mostani kedvezményünknél viszont nem számít a mennyiség, hiszen egységesen, hajszálszámtól függetlenül 0,7 Euró / hajszál árban történik a hajbeültetés, amennyiben a páciens július 10.-ig, vagyis az EB végéig jelentkezik telefonon, vagy e-mailben.

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

> További információk a SafeSystem hajbeültetésről
> Hajbeültetés előtte-utána képek

Agassi frizurája

0 Komment

Andre Agassi neve mindenki számára beugrik, ha teniszről van szó, hiszen az egyik legsikeresebb – nem is egy generáció által ismert - teniszcsillagról beszélünk. De ki emlékszik arra a korszakra, amikor még hosszú, rakoncátlan fürtökkel szaladt a pályán?

Persze jócskán vissza kell nyúlnunk a múltba ehhez, hiszen Agassi 16 évesen kezdte el a pályáját, és ekkor még teljesen összehasonlíthatatlan volt külseje azzal, ami aztán később szinte a védjegyévé is vált. A sportoló ugyanis, amint megkörnyékezte a hajhullás gonosz szelleme, szinte azonnal elejét vette ennek a negatívumnak, és levágatta addig hosszú tincseit teljesen kopaszra.

Mondhatni, hogy jól tette, ugyanis a teljesen tar fej nem állt neki rosszul, viszont, ahogy telnek az évek, lehetséges, hogy jobban illene hozzá egy rövid, mégis meghatározó frizura. Ha annak idején nem azt a megoldást választotta volna, hogy beletörődik kopaszságába, akkor bizonyára most még vonzóbb, és még inkább sármos külsőt kölcsönözne neki egy rövid, őszbe hajló frizura, ami kicsit lágyítaná karakteres arcát, és egyre inkább megjelenő ráncait. Persze a változtatáshoz még most sem lenne késő.

Köztudott, hogy az örökletes kopaszodás nagyon sokakat érint, a sportolók körében pedig még nagyobb számban fordul elő, ami annak köszönhető, hogy az ő hormonháztartásuk teljesen más a kitartásért és a hosszan tartó igénybevételért felelős hormonok miatt, melyek szintén illetékesek a hajhullás kialakulásában is. Talán ez is közrejátszhatott, hogy a teniszcsillag nagyon hamar kopaszodni kezdett.

Erre a fajta hajgyérülésre az egyetlen megoldás a hajátültetés, melynek segítségével a tarkótáji donorterületekről nyernek ki hajszálakat, és ezeket ültetik be a hajhiányos részekbe. Mivel az eredeti helyükön nem hatottak rájuk azok a bizonyos hormonok, új helyükön is így fognak viselkedni a hajszálak, ezért már nem kell többé attól tartanunk, hogy az átültetett hajzat kihullana.

Nagyon nehéz döntés, ha valaki kopaszodni kezd, hogy mitévő is legyen. Azt mindenki döntse el magában, hogy Agassi vajon jól tette-e vagy sem, hogy a tarságot választotta. Viszont figyelembe kell vennünk azt a tényt, hogy mennyire vagyunk képesek elfogadni, mennyire érezzük magunkat jól vagy éppen pocsékul saját bőrünkben a kopaszság miatt, és ha teljességgel ellentétben áll ez a kinézet velünk, akkor nem szabad beletörődnünk.

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Aktív sportolás

0 Komment

A kiegyensúlyozott, egészséges életmódhoz szervesen hozzátartozik az is, hogy a mozgás nagy hangsúllyal megjelenjen mindennapjainkban. Már fél óra gyors séta is segíthet, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, de azok, akik valamilyen sportba fektetik energiájukat, rengeteg negatív hatástól és betegségek ezrétől menekülhetnek meg.

Az aktív sportolók természetesen sokkal nagyobb erőbedobással élik hétköznapjaikat, és akinek ez válik az életévé, annak nem csak a munkája, hanem a szenvedélye is a kiválasztott sportág lesz. Általában már gyermekkorban kezdik pályájukat, így egészen fiatal koruktól alakul már át szervezetük erre az életformára. Gyönyörű izmok, kitartás, erő és persze a hajszolt siker folyton nyakukban ólálkodó súlya jellemzi az igazán nagy sportolókat.

Amellett, hogy a mozgás egészséges, a mindennapi edzésnek sajnos előbb vagy utóbb jelentkezhetnek hátulütői is. Ilyenek például az idős korra szinte teljesen kimerült csontok és végtagok, a magánéleti problémák kialakulása a folyamatos felkészülések miatti kevés szabadidő következtében, vagy az aktív sportolással járó hormonális változások.

Utolsónak köszönhető az is, hogy például a kitartásban is nagy szerepet vállaló tesztoszteron olyan negatív hatással van a hajhagymák működésére, hogy emiatt kopaszodás indul meg. Ezért láthatunk rengeteg élsportolót már fiatal korban gyér frizurával. Számos sportág képviselője – legyen szó fociról, vízilabdáról, futásról, jégkorongról stb. – küzdött kopaszodással, vagy éppen fogadta el tarságát.

Azok számára, akik nem akarnak beletörődni az egyre fogyó hajzatba, segítséget nyújthat a hajátültetés. Ilyen beavatkozáson esett át már például Wayne Rooney, illetve a HairHungary Klinika által végzett hajbeültetés segített többek között Lisztes Krisztiánnak, Varga Dánielnek, Harsányi Gergelynek, Hosnyánszy Norbertnek vagy éppen Szuper Leventének abban, hogy újra dús, vagy még dúsabb frizurájuk lehessen. Az eredmények pedig magukért beszélnek, és nem csak az új hajzattal rendelkező sportolók, hanem persze a szurkoló hölgyek is elégedettek velük.   

 

Keresse fel Klinikánkat, hogy többet megtudhasson a hajhullásról és a lehetséges kezelésekről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

A szteroidok világa

0 Komment

Sajnos a külsőségek egyre fontosabbak már mindenki számára, és sok esetben azért, hogy a külvilág tetsző szemekkel meredjen ránk, képesek vagyunk olyan drasztikus dolgokat művelni testünkkel, melyet aztán szervezetünk bosszul meg. Ilyen például a hirtelen fogyás, mely étkezési zavarokba mehet át, de ide sorolhatjuk a testépítést is, mely szintén sokszor nem ismer határokat.

Ahhoz, hogy az izomépítés gyors legyen, nagyon sok testépítő szed anabolikus szteroidokat. Emellett sok más sportág megszállottjai is alkalmazzák ezeket, hiszen fokozzák a teljesítményt, növelik a fizikai erőt és a koncentrációképességet is. Túlzott használatukkor azonban olyan negatív mellékhatásai lehetnek, melyekkel érdemes számolni még azelőtt, hogy valaki szteroidokat kezdene szedni.

A készítményeknek sajnos májkárosító hatásai lehetnek, emellett megváltozik a bőr minősége, verejtékezési zavarok léphetnek fel. Nőknél sok esetben férfiasodás figyelhető meg, például túlzott szőrnövekedéssel, valamint menstruációs zavarok is jelentkezhetnek. Férfiak esetében a fejbőrön szőrmentes területek alakulhatnak ki, vagyis kopaszodás indul meg.

Amennyiben bármelyik mellékhatást észleljük magunkon, azonnal abba kell hagyni az anabolikus szteroidok szedését. Ha időben észbe kapunk, akkor pár hónappal a készítmény elhagyása után minden visszaáll a régi kerékvágásba, de ez természetesen nem jelenti azt, hogy minden nyom teljesen eltűnik. Körültekintőnek kell tehát lennünk, és mérlegelni kell, megéri-e veszélyeztetni szervezetünk egészségét.

A hajnövekedés szintén visszanyeri normális ritmusát, ha abbahagyjuk a szteroidok szedését. Ebben azonban segítségünkre lehetnek olyan belső és külső készítmények, melyek segítik a hajhagymák regenerálódását, illetve tökéletes megoldást nyújthat a mezoterápiás kezelés is. Utóbbi nagy segítség lehet minden átmenetileg jelentkező hajhullás esetén, de természetesen vannak olyan esetek is, amikor a kopaszodás nem csak egy átmeneti kellemetlenség. A hajátültetés azonban lehetővé teszi, hogy még ilyenkor se adjuk fel a reményt, hiszen a kiforrott technológia képes visszavarázsolni régi frizuránkat.

 

Bővebben a hajhullásról és a lehetséges megoldásokról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

«
12

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed