Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajbeültetés előtt

0 Komment

Ha valaki a hajbeültetés mellett dönt a túlzottan elhatalmasodni kezdő kopaszodás miatt, az általában még mindig tele van kérdésekkel. Milyen lesz? Hogyan zajlik? Mit lehet várni? Mire lehet számítani? Pontosan azért, hogy ezekre a kérdésekre válaszokat kaphassunk, szükséges a beavatkozás előtt konzultáción részt vennünk.

És persze nem csak ezért. Rengeteg felmerülő lehetőséget kell átbeszélni és természetesen kizárni ahhoz, hogy a személyre szabott hajplasztikánk a lehető legjobb eredményt érhesse el. A HairHungary Klinika éppen ezért tartja elengedhetetlennek a személyes konzultációt, melyet ingyenes biztosít mindenkinek.

A konzultáción mindkét fél tájékozódik a részletekről, hiszen ilyenkor kerül megbeszélésre, hogy a páciens mit szeretne, és persze szintén ekkor tudja meg a szakorvostól, hogy pontosan mire számíthat. A hajbeültetést minden esetben először egy alapos kivizsgálás előzi meg, melynek során analizálják, hogy tulajdonképpen mi is okozza a kopaszodást. Amennyiben felmerül a lehetősége, hogy a hajvesztés visszafordítható, akkor természetesen más megoldás is szóba jöhet, így ezeket az eshetőségeket ki kell zárni.

Felmérik továbbá a donorterületet, a fejbőr jellemzőit, a haj vastagságát, egyszerűen egy olyan mindent átfogó kivizsgálásra számíthatunk, melynek segítségével aztán biztosak lehetünk majd a tökéletes végeredményben. A páciens kórelőzményeit és kívánságait figyelembe véve készül aztán el a beavatkozás személyre szabott terve. Fontos, hogy ennek minden részletével, illetve az eljárás pontos menetével tisztában legyünk ahhoz, hogy nyugodt szívvel vághassunk bele az egész változásba.

Lehetőség van a személyes konzultáció során arra is, hogy valaki egyedi kérésekkel álljon elő, mint például, hogy milyen legyen az új hajszálak dőlésszöge. Nagy könnyítést jelenthet az is, ha valaki egy régebbi fotóját elhozza és megmutatja, hogy milyen volt korábbi hajkoronája.

A hajbeültetési műtét időpontja csak mindez után lesz leegyeztetve, amikor már nem maradt bennünk sem kérdés, sem kétely azzal kapcsolatban, hogy mire is vállalkozunk pontosan. Mivel a konzultációt a szakorvosok végzik, így biztosak lehetünk abban, hogy teljes körű és mindenre kiterjedő válaszokat kaptunk. Már csak egy dolgunk van hátra ezután: várni a műtét napját, és az azt követő időszakot, amikor hétről-hétre nyomon kísérhetjük majd hajzatunk pozitív változásait.

Bővebben a kopaszodásról és a hajbeültetésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Kopaszodó foglalkozások

0 Komment

Többször is ecseteltük már, hogy a hajhullásnak rengeteg kiváltó oka lehet, kezdve a stresszes életmódtól, a hormonális problémákon át a genetikáig. Most azt vesszük górcső alá, melyek azok a foglalkozások, ahol gyakrabban előfordulhat, vagy könnyebben megkezdődhet a hajhullás folyamata, és pontosan miért.

Az egyik legfőbb oka a haj gyérülésének az lehet, ha valaki folyamatosan sapkát kell, hogy hordjon. Beszélhetünk itt tehát többek között orvosokról, sportolókról – legyen szó úszósapkáról vagy például biciklizéshez és egyéb veszélyesebb mozgást végzők esetében a védő, illetve bukósisakról -, de megemlíthetjük a pékeket, cukrászokat, szakácsokat is, akiknél ráadásul a fejfedő viselése mellett bejön a képbe a folyamatos gőz is.

Ha valaki rendszeresen, akár több órán keresztül is sapkát visel, az nagyon ártalmas lehet a fejbőrnek. Ugyanis ilyenkor a fejbőr megizzad, nem tud lélegezni, ami azt eredményezheti elég rövidtávon, hogy a hajhagymák megfelelő működése nem lesz biztosítva. Ez pedig hamarosan a haj elgyengüléséhez és hullásához vezethet.

Persze, ha megpróbálunk odafigyelni kicsit arra, hogy néha lekapjuk magunkról a sapkánkat, esetleg kicsit át is fésüljük, majd hagyjuk levegőzni fejünket, akkor megelőzhetjük a drasztikus változásokat, de sajnos még emellett sincs kizárva, hogy egy idő után hajzatunk feladja, és gyérülni kezd.

A frizura ápolása elengedhetetlen ahhoz, hogy egészséges is maradjon, az ilyen foglalkozást űzők viszont még inkább fontos, hogy rendszeresen odafigyeljenek hajzatuk állapotára. A megfelelő gondoskodás elejét tudja ugyanis venni a gondoknak, viszont, ha már elindul a nem várt folyamat, akkor mindenképpen kérjünk segítséget.

Megoldást jelenthet ilyen esetekben egyes külső, illetve belső szerek alkalmazása, rosszabb helyzet felmerülésekor pedig nagy segítség lehet például a mezoterápiás kezelés, vagy éppen a prp-terápia. És végül, de nem utolsó sorban azt sem lehet kizárni, hogy más okozza a kopaszodást, hiszen még mindig a legnagyobb számban az öröklés számlájára írható ez a kellemetlenség. Ilyenkor pedig semmi más nem képes arra, hogy visszaadja nekünk régi frizuránkat, csak a hajátültetés.

 

Ismerje meg jobban a hajhullás okait és a lehetséges kezeléseket:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Kínai gyógymód hajhullás ellen

0 Komment

A kínai gyógyászat megoldást jelent a szervezetben felmerült problémákra. Ez alól a hajhullás sem kivétel. Az ősi kínai gyógyászat alapja a szervezet jin és jang egyensúlyának visszaállítása. Ebből kiindulva valamennyi betegségre visszavezetve képes gyógymódot jelenteni a problémákkal küzdők számára.

jin és jang kínai orvoslás akupunktúra hajhullás kopaszodás hajbeültetés hajátültetés safesystem fue2 hairhungary hajklinikaA hajhullás, bár nem veszélyes, rendkívül kellemetlen sokak számára, azonban lehetséges ennek kezelése mellékhatások nélkül is. A hajszálak elvesztésére a különböző gyógyszeres kezelés és külső szerek alkalmazása mellett a mikro sebészeti beavatkozások közül a hajbeültetés is megoldás lehet. Ezek egyrészt komolyabb anyagi megterhelést jelenthetnek, másrészt a gyógyszerek esetében bizonyos mellékhatások is kialakulhatnak. Ebből kiindulva még azok számára is szimpatikussá válhat a kínai gyógymód, akik kevésbé nyitottak a keleti orvoslásra.

Hogyan orvosolja a kínai gyógymód a hajhullást?
A kínaiak szerint hajhullás oka természetesen az, hogy a jin és jang egyensúlya eltolódik. A jang energiájának megemelkedése okozza a hajszálak elvesztését, ami egyben a vese működésének zavarával is összefüggésben van. Akupunktúrával visszaállítható a szervezet energiaszintje, valamint a kínai gyógymód segíthet megtisztítani a vért és helyreállítani a vese működését, megállítva a haj hullását. A tünetek kezelése mellett a valódi gyógyítás a kiváltó ok megkeresésében és megszüntetésében rejlik. A hajhullás esetében a felborult egyensúlyi állapot okát többnyire a helytelen életmód és a nem megfelelő táplálkozási szokások jelentik.

A teljes és hatékony eredmény érdekében az alternatív gyógymód része lehet a gyógynövényes kúra. Ebben az esetben az akupunktúrás kezelés mellett kérjük ki a kínai orvoslásban jártas szakember véleményét, hogy állapotunknak megfelelő gyógynövényekkel segíthessük elő a hajhullás megállítását és a szervezet megerősödését.

Egy teljes kúra, akupunktúrás kezeléssel sem épp a legolcsóbb, de egy újabb alternatíva lehet a hajhullás kezelésére. A legbiztosabb módszer azonban kétséget kizáróan továbbra is a hajátültetési beavatkozás, hiszen itt az orvostudomány a DHT (dihydro tesztoszteron) hatásának ellenálló és a saját fejünk tarkótáján található donorként szolgáló hajszálakat ültetik át a kívánt területre. Az újonnan beültetett hajszálak soha nem hullnak ki, ugyanis ezek ellenállnak a DHT hatásának, mely az androgén jellegű kopaszodás fő okozója.

Ha többet szeretne megtudni a hajátültetés lehetőségéről, keresse fel mindenképpen Európa legfejlettebb (SafeSystem-FUE) módszerét kínáló klinikáját.

Bővebb információ: www.hairhungary.hu

forrás: napidoktor.hu

Hajtetoválás

0 Komment

A hajhiányok elfedésére irányuló megoldások fegyvertára egy újabb szokatlan módszerrel bővült. A tetoválások viselete ma már teljesen hétköznapinak tekinthető. Egyesek vonzónak találják, míg másokat taszít egy-egy szépen kidolgozott ábra/szimbólum látványa. Igen ám, de mi van abban az esetben, ha valaki a gyérülő hajállományához keres egy kis optikai tuningot? Nos, úgy látszik eljött az idő, hogy a tetoválás ezen a területen is kipróbálja magát és letegye névjegyét.

Az eljárás során egyszer használatos, teljesen steril mikro tűket alkalmaznak, melyeket kezelés után azonnal veszélyes hulladékként kidobnak. Ellentétben a hagyományos tetoválás esetében, amikor a tűket gyakran sterilizálás után újra használják. A hajtetoválás során olyan technikát alkalmaznak, amelynél a tű sebességét és a bőrbe hatolás mélységét a lehető legjobban a páciensre lehet szabni, ellentétben a hagyományos tekercses vagy forgó gépekkel. A tinta sem hétköznapi, mivel speciális pigmenteket alkalmaznak mely egyedülálló klinikailag tesztelt eljárás. Ez a fajta beavatkozás kizárólag a fejbőr tetoválására lett kifejlesztve, nem alkalmas tartós sminkre, testfestésre, vagy egyéb a bőrön alkalmazott tetováláshoz.

hajtetoválás orvosi pigmentáció hairhungary hajbeültetés hajátültetés kopaszodás hajhullás pigmentálás

Az úgynevezett orvosi pigmentálás számos lehetőséget nyit meg a különböző eredetű hajhiányok elfedéséhez. A HairHungary klinikán első sorban az androgén eredetű kopaszodás esetén a hajátültetés utáni ritkás eredmény optikai megjelenésének javítására alkalmazzák. Főként azoknál van erre szükség, akiknek a tarkótáji donor terület nem elegendő előrehaladott kopaszodásuk pótlására. Természetesen nem csak a sötét hajú pácienseknél érhető el remek eredmény! A szőke vagy éppen vörös hajú érdeklődőknek is ugyanúgy elkészíthető az új "frizura". A hajátültetés és a hajtetoválás kombinálása egyre több érdeklődő fantáziáját megmozgatja, mivel a hajhullás elleni küzdelem számos kreatív ötlettel szolgált már eddig is.

Korábban csak kisebb bőrhibák korrekciós tetoválására volt lehetőség, szerencsére mára a korrekciós pigmentálás egyfajta sebészeti alternatívává fejlődött. Olyannyira elfogadottá vált, hogy az operációval nem gyógyítható különféle veleszületett bőrhibák mellett a szőrzet és a haj hiányok orvosi tetoválásának lehetőségét egyes országokban a társadalombiztosítás állja.

A HariHungary klinikán a jelenleg legfejlettebb SafeSystem-FUE hajátültetés mellett tehát a hajtetoválásra is lehetőség van, ezzel bővítve a páciensek felmerült szükségleteit és a tervezett hajkorona tökéletes kialakítását.


Konzultációs időpontfoglalás:
www.hairhungary.hu
Tel.: (30) 552-0940

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed