Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kínai gyógymód hajhullás ellen

0 Komment

A kínai gyógyászat megoldást jelent a szervezetben felmerült problémákra. Ez alól a hajhullás sem kivétel. Az ősi kínai gyógyászat alapja a szervezet jin és jang egyensúlyának visszaállítása. Ebből kiindulva valamennyi betegségre visszavezetve képes gyógymódot jelenteni a problémákkal küzdők számára.

jin és jang kínai orvoslás akupunktúra hajhullás kopaszodás hajbeültetés hajátültetés safesystem fue2 hairhungary hajklinikaA hajhullás, bár nem veszélyes, rendkívül kellemetlen sokak számára, azonban lehetséges ennek kezelése mellékhatások nélkül is. A hajszálak elvesztésére a különböző gyógyszeres kezelés és külső szerek alkalmazása mellett a mikro sebészeti beavatkozások közül a hajbeültetés is megoldás lehet. Ezek egyrészt komolyabb anyagi megterhelést jelenthetnek, másrészt a gyógyszerek esetében bizonyos mellékhatások is kialakulhatnak. Ebből kiindulva még azok számára is szimpatikussá válhat a kínai gyógymód, akik kevésbé nyitottak a keleti orvoslásra.

Hogyan orvosolja a kínai gyógymód a hajhullást?
A kínaiak szerint hajhullás oka természetesen az, hogy a jin és jang egyensúlya eltolódik. A jang energiájának megemelkedése okozza a hajszálak elvesztését, ami egyben a vese működésének zavarával is összefüggésben van. Akupunktúrával visszaállítható a szervezet energiaszintje, valamint a kínai gyógymód segíthet megtisztítani a vért és helyreállítani a vese működését, megállítva a haj hullását. A tünetek kezelése mellett a valódi gyógyítás a kiváltó ok megkeresésében és megszüntetésében rejlik. A hajhullás esetében a felborult egyensúlyi állapot okát többnyire a helytelen életmód és a nem megfelelő táplálkozási szokások jelentik.

A teljes és hatékony eredmény érdekében az alternatív gyógymód része lehet a gyógynövényes kúra. Ebben az esetben az akupunktúrás kezelés mellett kérjük ki a kínai orvoslásban jártas szakember véleményét, hogy állapotunknak megfelelő gyógynövényekkel segíthessük elő a hajhullás megállítását és a szervezet megerősödését.

Egy teljes kúra, akupunktúrás kezeléssel sem épp a legolcsóbb, de egy újabb alternatíva lehet a hajhullás kezelésére. A legbiztosabb módszer azonban kétséget kizáróan továbbra is a hajátültetési beavatkozás, hiszen itt az orvostudomány a DHT (dihydro tesztoszteron) hatásának ellenálló és a saját fejünk tarkótáján található donorként szolgáló hajszálakat ültetik át a kívánt területre. Az újonnan beültetett hajszálak soha nem hullnak ki, ugyanis ezek ellenállnak a DHT hatásának, mely az androgén jellegű kopaszodás fő okozója.

Ha többet szeretne megtudni a hajátültetés lehetőségéről, keresse fel mindenképpen Európa legfejlettebb (SafeSystem-FUE) módszerét kínáló klinikáját.

Bővebb információ: www.hairhungary.hu

forrás: napidoktor.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed