Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A hajtekergetés veszélyes

0 Komment

Általában gyerekkorban figyelhető meg az, hogy ha az embercsemeték unatkoznak, akkor egy olyan kényszeres mozdulatsort vezetnek be életükbe, melyet aztán nehéz levetkőzni. Ez nem más, mint a haj tekeregetése. Ez egy rossz szokás, azonban ha megmarad, annak bizony nagy kárai is lehetnek.

A hosszú hajú kislányoknál a legjellemzőbb ez a viselkedés, viszont a fiúknál is előfordul, sőt, ha saját hajzatuk ehhez túl rövid, akkor a hosszabb loknikkal rendelkező csoporttársukat kezdik ezzel az őrületbe kergetni. Valamiért a haj csavargatása elfoglalja őket, és nem is számolnak azzal, hogy sem fejbőrüknek, sem frizurájuknak nem tesznek jót ezzel.

Amennyiben ez a melléktevékenység sűrűn fordul elő, sajnos a fent említett részek sérülni fognak. A hajhagymákat és a hajszálakat is megterheli a folyamatos húzó mozdulat – hiszen a hajtekergetés egy állandó húzó hatást fejt ki -, és igencsak nagy károkat szenvedhet ezzel frizuránk. A szülőknek nagyon oda kell figyelniük ilyen esetekben, hogy leszoktassák erről a gyerekeket, éppúgy, mint a körömrágásról, vagy ujjszopásról.

Sajnos még rosszabb eset, ha ez a rossz szokás még felnőtt korban is megmarad, hiszen sokszor az, aki csinálja, észre sem veszi. A felnőtteket pedig kevesen figyelmeztetik, hogy ne tegyék ezt,  mivel itt már nincs szó nevelésről. A haj tekergetése ezen esetekben olyan komoly problémához is vezethet, mint a hajhullás. Amennyiben elérjük ezt az állapotot, már nem csak a kényszeres viselkedésről, hanem bizony az okozott károkról is gondoskodnunk kell. Természetesen, ha időben kezelni tudjuk a viselkedési zavarunkat – mert felnőtt korban ez már annak minősül -, a hajhullás is megállhat, és minden visszaállhat a régi formájába.

Kopaszodást azonban rengeteg más probléma is előhívhat, így sosem lehetünk biztosak a kiváltó okokban. Éppen ezért szükségszerű szakértőhöz fordulnunk, és kivizsgáltatnunk, mi a baj, és mit tehetünk azért, hogy megszűnjenek a gondok. De az olyan kopasz foltokra, mint ami például tartós idejű hajtépkedésből, vagy hajhúzogatásból adódnak, éppúgy, mint az öröklött kopaszodásnál, csak a biztos és végleges hajátültetés jöhet szóba.   

 

Ismerje meg jobban a kopaszodás elleni leghatékonyabb megoldásokat, köztük a hajátültetést is:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Új év – új kezdet

0 Komment

Újévi fogadalmakat szinte mindenki tesz, ha más előtt nem is, legalább magának. Ezek egy részét sikerül betartani, más részét azonban sokszor nem. Érdemes tehát olyan fogadalmakat tenni, melyeket be is tudunk tartani, illetve ajánlatos, ha olyat ígér meg magának az ember, mellyel javítja életét.

újév újévi fogadalom hajhullás kopaszodás hairhungary hajátültetés hajbeültetés blog kopaszság kopasz foltok új kezdet

Sokan szenvednek olyan öröklött kopaszodásban – főleg a férfiak körében -, mellyel nem tudnak mit kezdeni. A legtöbben még mindig inkább beletörődnek ebbe, ahelyett, hogy felvennék ellene a kesztyűt. Hiszen már erre is létezik tökéletes megoldás, mely nem csak olyan eredményt ad, mellyel mindenki elégedett lehet, hanem bizony meg is változtatja ezzel addigi életét a páciensnek.

A hajátültetés mindazoknak adja vissza régi frizuráját, akik nem fogadják el a kopaszságot tényként. És mi más vehetné rá a nagy lépésre azt, aki még mindig bizonytalan abban, hogy ezt az eljárást válassza, mint egy új év kezdete, ami csupa jót hordozhat magában. Valahogy ilyenkor az emberek többsége olyan energiát érez, mely ösztönzi a változtatásra. És tényleg, mi lehet jobb segítség egy döntés meghozatalában, mint egy teljesen új kezdet lökése.

A HairHungary Klinika már számtalan páciensének varázsolta vissza régi frizuráját, ami ténylegesen egy megújult életet jelentett számukra. Hiszen akármennyire is tagadhatjuk, a kinézet mindenki számára fontos, és ha nem tud valaki azonosulni saját külsejével, rosszul érzi magát például hajzatának hiányossága miatt, az bizony rontja az önképet és sajnos az önbecsülést is.

Éppen ezért kell erőt venni félelmeinken, és megragadni az alkalmat arra, hogy helyes döntést hozzunk, és elinduljunk a változtatás útján. Akinek ehhez még több segítségre lenne szüksége, az szemezgethet a hajátültetés blogjaink közül, melyben elolvashatja mindazok történetét, akik hasonló cipőben jártak. Ezek után már nem lesz annyira nehéz betartani a megújulás fogadalmát, és higgyük el, amint túl leszünk rajta, napról napra jobban fogjuk érezni magunkat a saját bőrünkben.

Bővebben a hajhullás okairól és a hajátültetésről:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Öregítő kopaszság

0 Komment

Az, hogy az idő múlásával nem csak a haj őszülése, hanem bizony a gyérülése is elkezdődik, mindenki számára elfogadott tény, és ebbe valahogy könnyebben beletörődünk. Persze nem kellene ebbe sem, de amikor idő előtt, fiatalon ér minket utol a kopaszodás, az bizony sokkal ijesztőbb tud lenni.

Az öröklött kopaszodás folyamata, mely a hajhullásban szenvedő férfiak többségét érinti, sajnos már nagyon korán elindulhat, és tenni ellene nem sok mindent tudunk, maximum lelassíthatjuk. Az egyre gyérülő hajzat azonban hol a fejtetőn, hol pedig a homlokvonal megemelkedésénél mindinkább szembetűnőbb lesz, öregítve ezzel a hajkorona tulajdonosát.

hajhullás kopaszodás öröklött kopaszodás hajátültetés hajbeültetés hajbeültetés blog hairhungary öregedés őszülés hajgyérülés kopasz foltok homlokvonal kedvezmény

Ez valakinek jól áll, és elfogadja ezt az állapotot, de sajnos sokan nem mondhatják ezt el magukról. Nem csak idősebb kinézetet eredményezhet, hanem gátlásokat is felállíthat a ritkuló hajzat. Amennyiben ezt meg szeretnénk előzni, akkor bizony a tettek mezejére kell lépni, és nem elég a különböző lassító készítmények alkalmazása.

A hajátültetés egy tökéletes megoldás mindazoknak, akik ilyenfajta kopaszsággal állnak szemben, hiszen egy biztos és végleges eredményt ad. Nem kell megvárnunk, hogy az egész fejtetőnkön eltűnjön a hajzat, hanem azonnal igénybe vehetjük ezt a segítséget, amint már nem tetszik a hajatlan területek növekedése.

A HairHungary Klinikán most november végéig azoknak is kedvezményesen ültetik át hajszálaikat, akik kisebb területeket szeretnének ismét dúsabbnak látni. Tehát érdemes jelentkezni, hogy enyhén megemelkedett homlokunk vonala visszarendeződjön, vagy épp fejünk teteje ne világítson, még akkor is, ha a kopaszodás folyamata nemrég indult meg.

A beavatkozás után visszanyerjük saját korunkat is, és sokkal magabiztosabban fogunk állni a tükör előtt. Amennyiben az egész eljárás élményét, izgalmait és eredményességét megosztja páciensünk blogként, akkor további 10%-kal nő a kedvezmény mértéke. Ez nem csak egy kihagyhatatlan, hanem másokat is segítő, és főként saját magunknak egy új korszakot nyitó lehetőség tehát.   

> Hajbeültetés kedvezményprogram (november 30-ig)

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika

Kedvezménycsokor a HairHungary-nél

0 Komment

A mai anyagias világban rengetegen nem teszik meg azt, amit igazán szeretnének, és nem hoznak meg olyan döntéseket, melyekkel akár az egész életvitelük megváltozhatna csak azért, mert sajnálják rá a pénzt. Pedig nagyon nagy változások következhetnének be, ha néha bizony meghajolnánk saját vágyaink előtt, főleg akkor, ha ezt ésszerűen megtehetjük, megóvva pénztárcánk tartalmát is.

A kopaszodás problémája számos embert érint, mégis kevesen gondolkoznak el azon, hogy szakértő segítséghez kellene fordulniuk. Pedig nem csak hajzatukat nyerhetnék vissza, hanem régi életüket is, mert akármilyen furcsán is hangzik, bizony, akinél drasztikusan megindul a haj ritkulása, azt ez nagymértékben zavarhatja, és negatívan befolyásolja életét.

hajhullás kopaszodás kopasz foltok hairhungary hajátültetés hajbeültetés hajbeültetés blog hajszálak kedvezmény novemberi kedvezmény egészséghitel részletfizetés

Természetesen a hajátültetés mellett való döntés meghozatala nem egyszerű, azonban aki eddig úgy határozott, hogy visszavarázsoltatja hajkoronáját, az elégedetten és jó érzéssel néz ma már a tükörbe. Ahhoz, hogy ez a lehetőség egyre több ember számára jelenthessen biztos és végleges megoldást, a HairHungary Klinika most fantasztikus kedvezménycsokorral járul hozzá.

hajhullás kopaszodás kopasz foltok hairhungary hajátültetés hajbeültetés hajbeültetés blog hajszálak kedvezmény novemberi kedvezmény egészséghitel részletfizetésKlinikánkon ugyanis azok, akik november végéig jelentkeznek az eljárásra, nagyon jó áron – amit eddig csak azok igényelhettek, akik több mint 5000 hajszál átültetésére szorultak - juthatnak hozzá hajszálaik beültetéséhez, legyen szó akár csak kisebb kopasz területekről. Ezen felül további 10% engedmény jár mindazoknak, akik élményeik megosztásával segítik a döntés előtt állókat, és blogot vezetnek saját beavatkozásuk előzményeiről, eredményeiről.

Ez még mindig nem minden. Hiszen további könnyebbséget nyújthat az, hogy lehetőség van hosszú lejáratú egészséghitel igénybevételére is, vagy akinek a maximum 6 hónapos, kamatmentes részletfizetés tetszik jobban, azt is választhatja.

Ezen feltételek mellett már sokkal könnyebben meghozhatjuk a döntést, hogy akarunk-e új külsőt, új frizuránkkal, vagy sem. Aki belevág, az biztosan nem fogja megbánni, hiszen az eredmény tényleg végleges lesz, és a kopaszság rémét örökre elfelejthetjük.

> Hajbeültetés kedvezményprogram (november 30-ig)

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika

Jógával a hajhullás ellen

0 Komment

A stressz sajnos szinte már olyan velejárója mindennapjainknak, mint az evés vagy a fogmosás. Persze jobb esetben nincs jelen folyamatosan, azonban annyi olyan szituáció lép fel nap, mint nap, amelyek túlpörgetik életritmusunkat, hogy majdnem mégis állandónak mondható több ember életében a jelenléte.

Mind a munkahelyi, mind a magánéleti feladatok sok esetben vezetnek túlhajszoltsághoz, anélkül, hogy ezt észrevennénk. Illetve egy idő után persze mindenki észreveszi, főként a tüneteit, de sok esetben ilyenkor sem húzzuk meg a vészféket, pedig jobban tennénk, hiszen ez egészségünk rovására is mehet.

Ha megfontoltan segítjük életmódunk helyreállását, akkor bizony elkerülhető a stressz folyamatossá válása, illetve a káros hatásainak feltűnése. Ilyen negatív hatás figyelhető meg például a frizuránkban is, ugyanis a stressz túlzott mértékű jelenléte nagyon hamar okozhat hajhullást.

Amellett, hogy tudatosan meg kell próbálnunk odafigyelni arra, hogy kicsit lassítsunk, és ne hajszoljuk túl magunkat, a jóga az egyik legtökéletesebb módszer a stressz oldására. Ugyanis nem csak a testünkre, hanem ezzel együtt a lelkünkre és a szellemünkre is nagyon pozitív hatást gyakorol. A jóga gyakorlásával fejleszthetjük testi-lelki önismeretünket, kialakíthatunk egyfajta belső békét, egyensúlyt, így oldjuk a bennünk lévő feszültségeket.

Mint már említettük, a hajhullás egyik fő okozójaként említhetjük a stresszes életmódot. Amennyiben ténylegesen „csak” ez áll a kopaszodás hátterében, akkor megoldhatja ezt a problémánkat is, ha olyan lazító és jótékony hatású megoldást választunk, mint a jóga. Ha képesek vagyunk segítségével a helyes irányt megtalálni, akkor bizony hajhullásunk is megállhat.

Azonban ha kopaszodásunkat nem, vagy nem csak a stressz okozza, akkor már más segítséget kell keresnünk, hiszen rengeteg eltérő tényező állhat a háttérben. Ettől függően gyógyírt jelenthet kopasz foltjainkra különböző külső és belső szerek alkalmazása, esetleg egy mezoterápiás kezelés is. Viszont az olyan kopaszságnak, melyet az öröklődő hajhullás okoz, egyetlen tökéletesre fejlesztett technika vethet véget, ami nem más, mint a hajátültetés.

 

Bővebben a hajátültetésről és a HairHungary Klinikáról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed