Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kedvezményes hajszálak

0 Komment

Bármilyen esztétikai beavatkozásról is van szó, bizony az egyik legfontosabb tényező a döntés előtt, hogy mi az anyagi vonzata. Nem mindegy ugyanis, hogy mennyibe kerül, és milyen konstrukciókkal tudunk belevágni a változtatásba, így van ez a hajátültetéssel is.

Azt mindenki tudja, hogy az ilyen volumenű beavatkozások, melyek nem csak precizitást, hanem drága eszközöket is igényelnek, bizony nem két fillérbe kerülnek. Azonban azt is tudjuk, hogy ha kinézetünkkel kapcsolatban komoly problémánk van, az ellen tenni kell mindenképpen. Ha nem lépünk, akkor ugyanis lelki és egyéb bajaink is lehetnek. Az elégedetlenség sötét árnyékként vetülhet mindennapjainkra, és súlyos önértékelési zavarokhoz is vezethet.

A genetikai eredetű kopaszodás esetén pedig az egyetlen biztos és végleges megoldást a hajbeültetés jelenti. Aki még korai szakaszban van, dönthet úgy, hogy egyelőre csak különböző szerekkel és kezelésekkel veszi fel a kesztyűt a kopaszodás ellen, ami egy ideig ki is tolhatja a további hajvesztés idejét, de természetesen sokan már ekkor is inkább amellett döntenek, hogy sűríteni szeretnék frizurájukat.

Általában a kisebb hajszálszámú és a nagyobb mértékű beavatkozások között természetesen különbség mutatkozik az anyagiakat tekintve, de a HairHungary Klinika most újabb kedvezményével teszi lehetővé, hogy egységesen, hajszálszámtól függetlenül 0,6 € / hajszál áron juthasson hozzá mindenki a hajátültetés lehetőségéhez. A további, kedvező konstrukciók – mint a kamatmentes részletfizetés, vagy a hosszabb lejáratú egészséghitel – még inkább közelebb visznek mindenkit a megoldáshoz, nem beszélve a 10%-ot jelentő, blogolási kedvezményről.

Az első lépés mindig a döntés meghozatala, hiszen onnantól kezdve már csak azon múlik minden, hogy mikor, milyen feltételekkel és hol végeztetjük el a hajátültetési műtétet. Amennyiben a HairHungary Klinika ajánlatát választja valaki, és jelentkezik május 31.-ig az ingyenes konzultációra, majd a tervezett beavatkozását szeptember 30.-ig elvégezteti, akkor részesülhet a fent említett, rendkívüli kedvezményprogramban.

Ismerje meg jobban a hajátültetést, és tudjon meg többet kedvezményprogramunkról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Krumplihéj, mint festék?

0 Komment

Fiatal korban is általában az kell, ami nincs, így van ez a hajszínekkel is. Ha valaki szőke, az barna szeretne lenni, vagy fordítva, de legalább egyszer biztosan ki akarunk próbálni valami újat. Azt viszont mindenki tudja, hogy hosszú távon nem tesznek jót a különböző hajfestékek, és egyéb kémiai változásokat okozó anyagok a hajnak, ezért sokszor érdemesebb kipróbálni természetes színezőket.

Legkésőbb az ősz hajszálak megjelenésekor elgondolkozik mindenki azon, hogyan tovább. Nyugodjunk bele, hogy az idő vas foga egyre láthatóbb nyomokat hagy rajtunk, vagy inkább vegyük fel a harcot, és amit lehet, tegyünk meg annak érdekében, hogy megőrizzük eddigi külsőnket. Az őszülés beköszöntével létezik olyan módszer, ami kicsit segíthet eltűntetni a fehér hajszálakat.

Barna hajúak esetében ajánlott a következő megoldás: mossunk meg jó alaposan, majd hámozzunk meg annyi burgonyát, amennyiből kijön egy csészényi héj. A krumplihéjat tegyük egy lábosba, majd öntsük fel szintén egy csészényi vízzel. 4-5 percnyi forralás után hagyjuk kihűlni, majd szűrjük át a kapott levet. Ezt a barnás folyadékot ecset segítségével kenjük fel hajunkra, és hagyjuk, hogy megszáradjon rajta. A hajzat természetes fényű és barna színű lesz. Persze ezzel nem állíthatjuk meg az őszülés folyamatát, de kicsit játszhatunk hajzatunk színével.

Az őszülés mellett a másik probléma, amelytől mindkét nem képviselői rettegnek, a hajhullás. Szintén jelentkezhet ez a kellemetlenség a kor előrehaladtával, azonban sajnos kijelenthetjük, hogy a rengeteg káros hatásnak köszönhetően, illetve a férfiaknál leginkább előforduló, örökletes folyamatok miatt már idejekorán is megkezdődhet a kopaszodás.

Persze lehetséges, hogy egy kis odafigyeléssel megállíthatjuk a hajhullást, azonban pont a megszámlálhatatlanul sok okozó miatt akkor tesszük a legjobbat, ha azonnal kivizsgáltatjuk problémánkat, mi is áll a háttérben, a mi esetünkben. Ugyanis, ha a genetika miatt kezdődött meg a kopaszodás, arra sajnos igazi gyógymód nincsen, csak egyetlen megoldás adhatja vissza frizuránkat, a hajátültetés. Más esetekben viszont elegendő lehet a kiváltó okok orvoslása, illetve egyes kezelésekkel - például mezoterápia - segíthetjük a hajhagymák regenerálódását.

Tudjon meg többet a hajhullás és kopaszodás okairól, valamint a hajátültetésről:   

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

Kedvezménycsokor a HairHungary-nél

0 Komment

A mai anyagias világban rengetegen nem teszik meg azt, amit igazán szeretnének, és nem hoznak meg olyan döntéseket, melyekkel akár az egész életvitelük megváltozhatna csak azért, mert sajnálják rá a pénzt. Pedig nagyon nagy változások következhetnének be, ha néha bizony meghajolnánk saját vágyaink előtt, főleg akkor, ha ezt ésszerűen megtehetjük, megóvva pénztárcánk tartalmát is.

A kopaszodás problémája számos embert érint, mégis kevesen gondolkoznak el azon, hogy szakértő segítséghez kellene fordulniuk. Pedig nem csak hajzatukat nyerhetnék vissza, hanem régi életüket is, mert akármilyen furcsán is hangzik, bizony, akinél drasztikusan megindul a haj ritkulása, azt ez nagymértékben zavarhatja, és negatívan befolyásolja életét.

hajhullás kopaszodás kopasz foltok hairhungary hajátültetés hajbeültetés hajbeültetés blog hajszálak kedvezmény novemberi kedvezmény egészséghitel részletfizetés

Természetesen a hajátültetés mellett való döntés meghozatala nem egyszerű, azonban aki eddig úgy határozott, hogy visszavarázsoltatja hajkoronáját, az elégedetten és jó érzéssel néz ma már a tükörbe. Ahhoz, hogy ez a lehetőség egyre több ember számára jelenthessen biztos és végleges megoldást, a HairHungary Klinika most fantasztikus kedvezménycsokorral járul hozzá.

hajhullás kopaszodás kopasz foltok hairhungary hajátültetés hajbeültetés hajbeültetés blog hajszálak kedvezmény novemberi kedvezmény egészséghitel részletfizetésKlinikánkon ugyanis azok, akik november végéig jelentkeznek az eljárásra, nagyon jó áron – amit eddig csak azok igényelhettek, akik több mint 5000 hajszál átültetésére szorultak - juthatnak hozzá hajszálaik beültetéséhez, legyen szó akár csak kisebb kopasz területekről. Ezen felül további 10% engedmény jár mindazoknak, akik élményeik megosztásával segítik a döntés előtt állókat, és blogot vezetnek saját beavatkozásuk előzményeiről, eredményeiről.

Ez még mindig nem minden. Hiszen további könnyebbséget nyújthat az, hogy lehetőség van hosszú lejáratú egészséghitel igénybevételére is, vagy akinek a maximum 6 hónapos, kamatmentes részletfizetés tetszik jobban, azt is választhatja.

Ezen feltételek mellett már sokkal könnyebben meghozhatjuk a döntést, hogy akarunk-e új külsőt, új frizuránkkal, vagy sem. Aki belevág, az biztosan nem fogja megbánni, hiszen az eredmény tényleg végleges lesz, és a kopaszság rémét örökre elfelejthetjük.

> Hajbeültetés kedvezményprogram (november 30-ig)

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika

Kevesebb hajszál is nagy változás

0 Komment

A kopaszodás kérdéséhez nagyon eltérő módon állnak hozzá az emberek. Van, akit már pár hajszál elvesztése is sokkol, és minden nap nézegeti magát a tükörben, hogy mennyire látszik már ki a fejbőre, de olyan is akad, akinek hiába indul meg nagymértékben a hajhullása, akkor sem akar tudomást venni róla, esetleg olcsó trükkökkel próbálja eltüntetni a nyomokat.

kopaszodás hajhullás hajátültetés hajbeültetés hairhungary kevesebb hajszál hajritkulás tarság kopasz fej nagy változás

Egyik eset sem jó, hiszen ha feleslegesen ijedezünk, annak sincs értelme, és az is rossz döntés, hogyha homokba dugjuk a fejünket, amikor már elért minket a kopaszodás problémája. Ugyanis előbbi esetben csak szükségtelenül aggódunk, utóbbiban viszont annak ellenére, hogy ha időben szakemberhez fordulnánk, talán orvosolhatnánk gondunkat, megvárjuk, hogy túl késő legyen, amikor már drasztikusabb segítségre lesz szükség.

A férfiaknál gyakrabban előforduló öröklött kopaszodás esetében is fontos, hogy hamar tegyünk a kopasz foltok ellen. Ilyen esetekben az egyetlen biztos megoldást a hajátültetés jelenti, viszont nem kell megvárnunk azt, hogy az egész fejtetőnk tar legyen ahhoz, hogy ezt a lehetőséget kihasználjuk. Higgyük el, hogy már a kisebb kopaszodásnál is rengeteget jelenthet a kevesebb hajszál beültetése is.

A HairHungary Klinikán november végéig most azok is őrületesen jó kedvezménnyel juthatnak hozzá egy ismét dús frizurához, akiknek csak kevesebb hajszál szorul az átültetésre. Érdemes tehát belevágni, hiszen ugyanolyan jó áron eshetünk át a beavatkozáson, mint akiknél több mint 5000 hajszálat kellene átültetni.

Lehetséges, hogy eddig azt gondoltuk, ez még csak kismértékű kopaszság, alig észrevehető vagy éppen még ráérünk ezzel foglalkozni, azonban mégis el fogunk csodálkozni majd azon, hogy a hajátültetés után hiába csak kevesebb számú hajszál került át a kényes helyekre, akkor is hatalmas változást eredményezett már most. Ne habozzunk hát meghozni a döntést, az eredménnyel mindenképpen elégedettek leszünk!

> Hajbeültetés kedvezményprogram (november 30-ig)

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika

Szorgos kapillárisok

0 Komment

A kapillárisok azok a hajszálerek, amelyek összekötik a fő ereket. Az egész szervezetet behálózzák, és vékony falukon keresztül folyik a különböző anyagok cseréje a vér és a szövetek között. A hajszálerek területén a szövetek és a sejtek tápanyagai, valamint az oxigén kifelé távozik az erekből, míg a bomlástermékek és a szén-dioxid a keringésbe jut a szövetekből.

Ez az anyagcsere nagyon fontos és elengedhetetlen ahhoz, hogy szervezetünkben minden megfelelően működjön. A fejtetőnkön húzódó kapillárisok felelnek például azért, hogy a hajhagyma egészségesen végezze dolgát, ezzel együtt a hajszálak is jól legyenek. Ugyanis ha a kapillárisok nem működnek megfelelően, a hajzat zsíros lesz, és igen hamar vezethet ez az állapot hajhulláshoz.

A kapillárisok akkor nem tudnak megfelelően működni, ha a tüszők zsírral és egyéb baktériumokkal telítődnek, ezzel elzárják a tápanyagok felszívódásának lehetőségét a hajszálerektől a hajhagymák felé. Ezért azok sok zsírt szívnak magukba, ami természetesen az egész frizurára kiterjed. Tisztító tonikok és megfelelő samponok használata gyógyírt jelenthet a problémára.

Ha nem működik megfelelően a fent leírt anyagcsere, a kopaszodás előbb-utóbb elindul. Amennyiben ezt észrevesszük magunkon, nem elég már különböző zsírosodás elleni samponokat használni, hanem mindenképpen szakértő segítséghez kell fordulni. Persze hajhullást rengeteg más tényező okozhat, így először az a fontos, hogy kiderítsük, mi áll a háttérben. Sok esetben az okok megszüntetésével a hajhullásnak is vége lesz, viszont vannak olyan problémák, melyek visszafordíthatatlan kopaszságot eredményeznek. Ilyenkor se keseredjünk el, hiszen már erre is van megoldás! Amikor más már nem segít, a hajátültetés még mindig vissza tudja állítani eredeti frizuránkat, hiszen egy biztos és végleges megoldást ad.  

 

Ha bármilyen hajjal kapcsolatos problémája van, keresse fel a HairHungary Klinikát:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

«
12

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed