AJÁNLÓ
 
11:11
2014. 11. 06.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
11:11
2014. 11. 06.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
11:11
2014. 11. 06.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
11:11
2014. 11. 06.
Sokszor emlegetjük, hogy többféle hajproblémára nyújthat megoldást egyes szerek vagy kezelések...
A bejegyzés folyatódik
 
11:11
2014. 11. 06.
Hajzatunk állapotának megváltozása, romlása sok esetben már akkor intő jel lehet, amikor mondjuk...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kevesebb hajszál is nagy változás

0 Komment

A kopaszodás kérdéséhez nagyon eltérő módon állnak hozzá az emberek. Van, akit már pár hajszál elvesztése is sokkol, és minden nap nézegeti magát a tükörben, hogy mennyire látszik már ki a fejbőre, de olyan is akad, akinek hiába indul meg nagymértékben a hajhullása, akkor sem akar tudomást venni róla, esetleg olcsó trükkökkel próbálja eltüntetni a nyomokat.

kopaszodás hajhullás hajátültetés hajbeültetés hairhungary kevesebb hajszál hajritkulás tarság kopasz fej nagy változás

Egyik eset sem jó, hiszen ha feleslegesen ijedezünk, annak sincs értelme, és az is rossz döntés, hogyha homokba dugjuk a fejünket, amikor már elért minket a kopaszodás problémája. Ugyanis előbbi esetben csak szükségtelenül aggódunk, utóbbiban viszont annak ellenére, hogy ha időben szakemberhez fordulnánk, talán orvosolhatnánk gondunkat, megvárjuk, hogy túl késő legyen, amikor már drasztikusabb segítségre lesz szükség.

A férfiaknál gyakrabban előforduló öröklött kopaszodás esetében is fontos, hogy hamar tegyünk a kopasz foltok ellen. Ilyen esetekben az egyetlen biztos megoldást a hajátültetés jelenti, viszont nem kell megvárnunk azt, hogy az egész fejtetőnk tar legyen ahhoz, hogy ezt a lehetőséget kihasználjuk. Higgyük el, hogy már a kisebb kopaszodásnál is rengeteget jelenthet a kevesebb hajszál beültetése is.

A HairHungary Klinikán november végéig most azok is őrületesen jó kedvezménnyel juthatnak hozzá egy ismét dús frizurához, akiknek csak kevesebb hajszál szorul az átültetésre. Érdemes tehát belevágni, hiszen ugyanolyan jó áron eshetünk át a beavatkozáson, mint akiknél több mint 5000 hajszálat kellene átültetni.

Lehetséges, hogy eddig azt gondoltuk, ez még csak kismértékű kopaszság, alig észrevehető vagy éppen még ráérünk ezzel foglalkozni, azonban mégis el fogunk csodálkozni majd azon, hogy a hajátültetés után hiába csak kevesebb számú hajszál került át a kényes helyekre, akkor is hatalmas változást eredményezett már most. Ne habozzunk hát meghozni a döntést, az eredménnyel mindenképpen elégedettek leszünk!

> Hajbeültetés kedvezményprogram (november 30-ig)

> További információk a SafeSystem (FUE2) hajbeültetésről

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra: 06 (70) 512-2296
HairHungary Klinika



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed