AJÁNLÓ
 
09:33
2014. 05. 27.
Rengetegszer tettünk már említést arról, hogy az életmódunk milyen nagymértékben befolyásolhatja...
A bejegyzés folyatódik
 
09:33
2014. 05. 27.
Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat...
A bejegyzés folyatódik
 
09:33
2014. 05. 27.
Egy angol nyelvű magazin olyan képeket gyűjtött össze, melyeken különböző, világszerte ismert...
A bejegyzés folyatódik
 
09:33
2014. 05. 27.
Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az...
A bejegyzés folyatódik
 
09:33
2014. 05. 27.
Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szorgos kapillárisok

0 Komment

A kapillárisok azok a hajszálerek, amelyek összekötik a fő ereket. Az egész szervezetet behálózzák, és vékony falukon keresztül folyik a különböző anyagok cseréje a vér és a szövetek között. A hajszálerek területén a szövetek és a sejtek tápanyagai, valamint az oxigén kifelé távozik az erekből, míg a bomlástermékek és a szén-dioxid a keringésbe jut a szövetekből.

Ez az anyagcsere nagyon fontos és elengedhetetlen ahhoz, hogy szervezetünkben minden megfelelően működjön. A fejtetőnkön húzódó kapillárisok felelnek például azért, hogy a hajhagyma egészségesen végezze dolgát, ezzel együtt a hajszálak is jól legyenek. Ugyanis ha a kapillárisok nem működnek megfelelően, a hajzat zsíros lesz, és igen hamar vezethet ez az állapot hajhulláshoz.

A kapillárisok akkor nem tudnak megfelelően működni, ha a tüszők zsírral és egyéb baktériumokkal telítődnek, ezzel elzárják a tápanyagok felszívódásának lehetőségét a hajszálerektől a hajhagymák felé. Ezért azok sok zsírt szívnak magukba, ami természetesen az egész frizurára kiterjed. Tisztító tonikok és megfelelő samponok használata gyógyírt jelenthet a problémára.

Ha nem működik megfelelően a fent leírt anyagcsere, a kopaszodás előbb-utóbb elindul. Amennyiben ezt észrevesszük magunkon, nem elég már különböző zsírosodás elleni samponokat használni, hanem mindenképpen szakértő segítséghez kell fordulni. Persze hajhullást rengeteg más tényező okozhat, így először az a fontos, hogy kiderítsük, mi áll a háttérben. Sok esetben az okok megszüntetésével a hajhullásnak is vége lesz, viszont vannak olyan problémák, melyek visszafordíthatatlan kopaszságot eredményeznek. Ilyenkor se keseredjünk el, hiszen már erre is van megoldás! Amikor más már nem segít, a hajátültetés még mindig vissza tudja állítani eredeti frizuránkat, hiszen egy biztos és végleges megoldást ad.  

 

Ha bármilyen hajjal kapcsolatos problémája van, keresse fel a HairHungary Klinikát:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu



Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed