Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

3D hajdiagnosztika

0 Komment

Egy korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy mielőtt hajbeültetésre kerülne sor, milyen lépcsőfokokat kell megtennünk még. A teljes körű kivizsgálás elengedhetetlen, hiszen csak ez alapján lehet felmérni, hogy egyáltalán a hajátültetés-e a megfelelő segítség számunkra, illetve csak így tudunk egész képet kapni hajzatunk állapotáról. Most a kivizsgálást nézzük meg kicsit közelebbről.

A konzultáció fontosságán kívül – mely arra hivatott, hogy a beavatkozás minden egyes pontja tisztázva legyen – elengedhetetlen tehát, hogy részletes vizsgálatokon essünk át. A HairHungary Klinikán alkalmazott 3D hajdiagnosztika mindent átfogó képet tud nyújtani arról, hogy milyen állapotban van hajzatunk.

Elsőként a páciens haját vizsgálják meg hajsűrűség mérővel, ami a hajhagymák miniatürizációjának mértékét mutatja meg, vagyis megállapítható, hogy milyen mértékű az elsorvadás. Ezután szükség lehet még az egyes hajszálak és a fejbőr állapotának vizsgálatára is, melyet egy olyan speciális kamerával végeznek, ami mikroszkopikus képet tud biztosítani. A fejbőr kizárólag annyi terhelést kap, amennyire mindenképpen szükség van ahhoz, hogy a diagnózist felállíthassák, tehát csak és kizárólag releváns, célzott vizsgálatokat végeznek el.

Csak ezt követően, a kapott eredményeknek és értékelésnek megfelelően állítják össze a kezelési tervet, mely így minden esetben teljesen egyénre szabott lesz. Mivel mindenkinél más mértékű kopaszodásról beszélhetünk, így a vizsgálatoknak köszönhetően, valóban személyre szabott megoldást fogunk kapni.

A hajbeültetés előtt nagyon fontos kérdés, hogy hány hajszál átültetésére lesz szükség, milyen sűrű a donorterület, illetve milyen állapotban van a fogadó terület. A fent említett hajdiagnosztika, valamint a mindenre kiterjedő konzultáció segítségével már úgy tudjuk lefoglalni műtétünk időpontját, hogy minden ilyen és egyéb kérdésünkre részletes választ kaptunk.

Ezek után már nyugodtan készülődhetünk a változásra, főként lelkiekben. Ajánlatos az eddigi páciensek által vezetett blogokat olvasni ilyenkor, hiszen első kézből és persze saját, őszinte történeteken keresztül készülhetünk fel arra, hogy tulajdonképpen mi várhat ránk. Egy biztos, félni nem kell, hiszen ami történik velünk, az csak jó eredményt adhat!

Bővebben a kopaszodásról és a hajbeültetésről itt olvashat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

Döntsön most!

0 Komment

Már csak pár napig él a HairHungary Klinika kihagyhatatlan hajbeültetési kedvezménye, melyben az eljárás a rendkívül jó konstrukciók mellett igencsak emberbaráti áron vehető igénybe. A május végéig tartó ajánlatra érdemes tehát még most jelentkezni, aztán már csak annyi lesz a dolgunk, hogy várjuk a pozitív eredményekkel kecsegtető változást.

A kedvezményprogramban szerepelnek az állandó könnyítések, mint például a részletfizetési lehetőség, vagy a hosszú lejáratú egészséghitel, és szintén lejön az árból a 10% is, ha valaki nyilvános blogot vezet az előzményekről, majd a történtekről. Ami most kihagyhatatlan viszont, hogy a sok-sok alternatíva mellett az ár is kecsegtető, hiszen hajszálszámtól függetlenül 0,6 € / hajszál árban számolhatunk.

Ez mindenki számára nagy segítség lehet, hiszen sokan vannak, akiket főként az anyagiak tántorítanak el a döntéstől, pedig régóta vágynának arra, hogy változtassanak. A hajzat gyérülése ugyanis rengeteg emberben okoz lelki károkat, hiszen kinézetünk nagyon fontos része személyiségünknek, megjelenésünknek, és ha nem érezzük jól magunkat úgy, ahogyan vagyunk, az bizony komoly teher lehet a mindennapokban.

A kopaszodás leggyakoribb oka maga a genetika, mely ellen sajnos sokat nem tudunk tenni. Esetleg lelassítható a folyamat, ami korai szakaszban sokáig elég is, de eljön az idő, amikor ez már kevés lesz. A teret nyerő kopaszság pedig egyáltalán nem áll jól mindenkinek, éppen ezért fontos, hogy ilyenkor döntést hozzunk, mit szeretnénk tenni. Aki azonosulni tud a tarsággal, annak szerencséje van, de a legtöbben sajnos erre nem képesek, ami nem meglepő.

Többen próbálják rejtegetni hajuk hiányosságait úgy, hogy mindig sapka van rajtuk, és sokan kipróbálnak más lehetőségeket is – például parókát, színező hajspray-t -, de ezek a praktikák sajnos csak időlegesen oldják meg a problémát. Hiszen az a sapka van, amikor le kell, hogy kerüljön, és bizony a többi, egyéb lehetőség is csak egy ideig takarja el azt, amivel aztán esténként szembe kell néznünk a tükör előtt.

A hajátültetés viszont nem csak egy időre, hanem véglegesen oldja meg a kopaszodás okozta gondokat. Segítségével újra olyan frizuránk lehet, mint régen, és nem kell takargatni annak hiányát semmivel. Jelentkezzen, és lépjen a változás útjára most kedvezményesen!

Ismerje meg jobban a hajátültetési eljárást és tudjon meg többet a kedvezményprogramról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

A mezoterápia menete

0 Komment

Előző cikkünkből megtudhatták, hogy mikor érdemes a mezoterápiát választani gondjaink orvoslására, és mit tudunk elérni a kezelés alkalmazásával hajzatunk terén. Most azt fogjuk megnézni kicsit közelebbről, hogy pontosan mi is a kezelés menete, illetve milyen időbeosztással kell számolnunk egy terápia során.

Ahogy említettük már, a kezelés lényege, hogy a hatóanyagokat közvetlenül a hajtüszőkhöz juttatják be. Ehhez egy speciális „mezo-pisztolyt” alkalmaznak, melynek segítségével 1-2 mm mélyen tudják a gyógyhatású összetevőkből előállított, magasabb koncentrációjú anyagot beinjekciózni. A mezoterápia ezen része egy kissé kellemetlen - az, hogy kinek mennyire rossz, természetesen függ a saját fájdalomküszöbtől is -, de elviselhető, és mindenképpen megéri.

hajhullás hairhungary klinika hairhungary mezoterápia kezelés hajkezelés hatóanyag injekció mezo-pisztoly hajátültetés follione

Egy terápiás kúra általában 5-10 alkalomból áll. Attól függően, hogy pontosan milyen probléma húzódik a háttérben, ezeknek a kezeléseknek a gyakorisága általában hetente vagy kéthetente egy alkalmat jelent. A terápia leteltével szükség lehet aztán még fenntartó kezelésekre, ami szintén egyénfüggő, de ezek szokás szerint havi egyszer ajánlatosak.

A fejbőrbe, közvetlenül a hajhagymákhoz juttatott hatóanyagnak köszönhetően javulni fog a fejbőr tápanyag-ellátottsága, emellett normalizálódhat a túlzott faggyútermelés is. Mivel a vérkeringés fokozódik, ez megteremti a vastag és egészséges hajszálak növekedésének lehetőségét. Hajzatunk sokkal jobb állapotba kerül, és az előző cikkünkből megismert okoknak köszönhető hajhullás, hajvékonyodás negatív eredményei szépen kitörlődnek, helyükbe pedig egészséges hajkorona lép majd.

A HairHungary Klinika szolgáltatásai között megtalálható mezoterápiás kezelés előtt is ugyanúgy szükség van a személyes konzultációra, melyet a Klinika mindig ingyenes biztosít az érdeklődőknek. Itt minden fennmaradó kérdésünkre válaszokat kaphatunk, és személyre szabottan beszélhetjük át – ha a mezoterápia kerül kiválasztásra hajproblémáink orvoslására -, hogy mikor és milyen időközönként szükséges a kezelés alkalmazása. Előfordulhat azonban, hogy kiderül, más jellegű problémával állunk szemben, de ilyenkor sem szabad megijednünk, hiszen a különböző, külső készítmények használatától kezdve a hajátültetésig minden megoldást megtalálhatunk a Klinikán.

Ismerje meg jobban szolgáltatásainkat:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Az internet útvesztője

0 Komment

A hajátültetés ma már egyre inkább ismertté váló módszer a kopaszodás jeleinek orvoslására, azonban még mindig rengeteg a kérdőjel. Ha valaki arra az elhatározásra jut, hogy változtatni szeretne frizuráján az eljárás segítségével, még mindig messze áll az igazi döntéstől, hiszen csak ilyenkor kezdődik el az információszerzés maratonja.

Persze sokan lehetnek olyan szerencsések, hogy egy ismerősük, vagy egy barátjuk ismerőse átesett hajbeültetésen, vagy legalább hallott már valaha az eljárásról, mégis természetes, hogy a döntés előtt az internetet bújjuk válaszokért. Azonban, ha nem vigyázunk, könnyen egy útvesztőben találhatjuk magunkat, ahol csak még több kérdés születik meg fejünkben.

De hogyan érhetjük el, hogy a temérdek információ között igazi válaszokat találjunk? A hajátültetés felé vezető út egyik legfontosabb mérföldköve a klinika kiválasztása, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kezek közé kerülünk egy ekkora változás közben.

Ahhoz, hogy ki tudjuk szűrni, hova érdemes menni, mindenképpen érdemes megfigyelni, hogy hol kezelnek bennünket emberbarátian például. Ha csak a hétköznapi ember számára érthetetlen szakkifejezésekkel találkozunk egy weboldalon, ahol egyáltalán nem törekednek arra, hogy ezeket legalább elmagyarázzák, akkor nyilván tovább kell keresnünk. Azt is érdemes megfigyelnünk, hogy az érthetően jelenlévő marketing mellett mennyire találunk más információkat is, melyek lényegesek lehetnek számunkra. Végül, de nem utolsó sorban talán a legfontosabb az, hogy referenciák után kutassunk, és nézzük meg jól, hogy milyen eredményeket és véleményeket találunk.

A HairHungary Klinika éppen ezért vezette be a blogolással járó kedvezményt, hiszen ezzel egyrészt a hajátültetésen átesett páciensek is nyernek, de főként nagy segítséget adhatnak azok számára, akik még a döntés előtt állnak. Saját történetükön keresztül megismerkedhetünk a beavatkozás előtti időszak érzelmi oldalával, a műtét menetével és azzal, hogy a végleges eredményig min mennek át az emberek. Ez nem csak válaszokat adhat, hanem bemutatja a hajátültetés jó és persze nehezebb pillanatait is, többféle stílusban, megközelítésben és egyedi, saját történetekben.

Keresse fel a HairHungary Klinika honlapját, és ismerje meg jobban szolgáltatásait:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

Hajszín és hajhullás

0 Komment

Kevesen gondolnánk, de a kettőnek igenis nagy köze van egymáshoz. Persze ezt nem úgy kell érteni, hogy egyfajta hajszín esetében gyakrabban fordulna elő a hajhullás lehetősége, hanem úgy, hogy mindegyik hajszínnek megvannak a saját tulajdonságai, egyik pedig közülük az, hogy más számít hajhullásnak egy szőke, és más egy fekete hajzatnál.

Természetesen, amikor hajszínek alapján vizsgálunk különbségeket, bármiről is legyen szó, akkor mindig a saját hajszínekre gondolunk. A festett haj ráadásul minden más szempontból is eltérhet, hiszen folyamatosan ki van téve olyan hatásoknak, aminek egyébként nem lenne. De térjünk vissza a hajszínekhez!

hajhullás kopaszodás genetika hajszín szőke fekete hajátültetés kedvezmény hajkezelés follione hairhungary hairhungary klinika

A szőke, illetve világosabb hajúak esetén sokszor előfordul, hogy normálisnak tekinthető akár naponta 100-120 hajszál kihullása is. Ilyen esetekben tehát nem kell megijedni, a haj hullása a természetes hajnövekedés folyamatának részét képezi.  Ugyanakkor a sötétebb hajszínnél ez a szám már túl sok, hiszen a sötéthajúak esetében a 60-70 hajszál körüli érték az átlagos hullás. Amennyiben ennél több a napi hajveszteség, akkor sajnos előfordulhat, hogy kopaszodási folyamat indult meg.

hajhullás kopaszodás genetika hajszín szőke fekete hajátültetés kedvezmény hajkezelés follione hairhungary hairhungary klinika

Hölgyeknél ez a legtöbbször átmeneti hajhullást jelenthet, melynek rengeteg különböző oka lehet. Férfiak tekintetében azonban a genetikai eredetű kopaszodás a gyakoribb, melynek első látható jelei főként a homloknál, a hajvonal változásában figyelhetőek meg. Ebben az esetben szintén nagyobb kontrasztot ad, ha valaki sötétebb hajjal rendelkezik, de természetesen a világos hajúakat is ugyanolyan csapásként érheti a felismerés, hogy kopaszodni kezdtek.

Az öröklött jellegű hajhullás esetében sajnos csak két dolgot tehetünk. Vagy beletörődünk, és megpróbálnunk azonosulni új kinézetünkkel, ami elég hamar a teljes kopasz, vagy nagyon rövid frizurát jelentheti, hiszen ilyen esetekben előbb-utóbb mindenképpen ez lesz a célszerű választás. Azonban, ha ez nem megy, mert úgy érezzük, egyáltalán nem állna jól ez nekünk, és kicsit sem egyezünk bele hajzatunk elvesztésébe, akkor fel kell vennünk a kesztyűt.

Egyes készítmények és hajkezelések alkalmazásával késleltethetjük a kopaszodás térnyerését, de eljön az a pont, amikor a hajátültetés az egyetlen megoldás, mely segíteni tud frizuránk megtartásában. A HairHungary Klinikán ráadásul május 31.-ig igazán emberközeli árakon, és könnyítő kedvezményekkel igényelhetjük a beavatkozást.

Tudjon meg többet a hajhullásról és a lehetséges megoldásokról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

> Hajbeültetés kérdések, válaszok és vélemények Facebook csoport

> Hajbeültetés előtte-utána képek

> Kedvezményprogram hajátültetésre: http://www.hairhungary.hu/hu/hajbeultetes

«
123

Lájkolj és kövess minket!

YouTube csatorna

Esztétikai szolgáltatások

RSS Feed